Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 232.

• redmi pro bric [SOLVED]

DimitrisVerlis - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

καλησπετα φίλε, ξανακατεβασε την developer rom από την xiaomi και φλασαρε την από την αρχή!!

• Καλησπερα σε όλους και καλές γιορτές, έχει κανείς το messenger εγκατεστημένο; Γενικά όταν γράφω μηνύματα κατακολλαει όλο το τηλέφωνο, και σε σπάνιες περιπτώσεις και σε άλλα πράγματα όπως τώρα, από ε;Ξεργαστη είμαι κομπλε δεν έχει θέμα τον έχω κοιτάξει με πρόγραμμα της mediatek δεν μασάει, η ραμ όταν πάει στα 600mb free είναι στην πραγματικότητα 300 και σκαλωνουν τα πάντα Υπάρχει fix?

• καλησπερα και καλά χριστούγεννα και από εμένα, παρατηρησα πως γίνετε burn in στην οθόνη μου πάνω στα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης δεν πολύ φαίνεται αλλά μήπως φτιάχνεται;

• Έχω 2 λογαριασμούς στην paypal δεν είχα acc sto vickmall και πείρε τα στοιχεία από τον λογαριασμό καταλάθος έκανα την αγορά με ένα όνομα που δεν υπάρχει άρα όταν έρθει θα έρθει για αυτο το άσχετο ονομα που δεν υπάρχει και δεν θα μπορώ να το παραλάβο από το ταχυδρομείο οπότε χάνω 100 ευρώ :p μακάρι να με βοηθήσουν!!

• Εκλεισε μονο του το Mi4c

DimitrisVerlis - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Αν το συνδέσεις σε ή/υ το εντοπίζει;

• εκανα μία τεράστια πατάτα στην παραγγελία, παραγγειλα από vickmall το redmi 4a πριν λίγο και καταλάθος συνδέθηκα με την δεύτερη paypal με ένα άσχετο ονομα, εστειλα στο vickmall να μου το αλλάξουν σε Δημήτρης βερλης θα μου το φτιάξουν λετε; Μακάρι να μην πάνε χαμένα 100 ευρουδακια!!

• Twrp, xtrv rom και κλειδωμένο bl nai :p

• Καλησπερα και παλι, μου θυμιζει καποιος πως κανουμε το home button "αφης" ;

• ενταξει καλα το unlock ειναι το λιγοτερο που με ενδιαφερει, ας κανει boot και να μην εχω χασει κανα imei και ολα τα αλλα ειναι περιττα, αν δεν σβησει τον αποθηκετικο χωρο θα κανω και ενα restore απο twrp για να μην ξαναπαιρναω xposed, apps, επαφες, παιχνιδια, λογαριασμους κτλπ =============== Δεκ 11th 2016, 6:17pm =============== ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, Φλασαρει!! αντε να δουμε αν θα μπουταρει μολις τελιωσει! =============== Δεκ 11th 2016, 6:26pm =============== ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡ…

• ε αλλη παραξενη ενεργεια παλι καλα δεν εχω κανει ειχε bug η ρομ στην φορτιση οταν ηταν κλειστο και κολλουσε το mi logo και μετα το θυμηθικα και ειπα κατσε να το βαλω να φορτισει ανοιχτο =============== Δεκ 11th 2016, 5:39pm =============== Παιδια, υπαρχει περιπτωση να κλειδωσε ο bootloader? O.o Αν ναι εκει ειμαι τελιωμενος;

• Αρχιζω να ηρεμω σιγα σιγα!! Αντε να προχωρισω!!!

• Επίσης να αναφερω πως ειχα περασει cm13 rom απο χθες το βραδυ αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος το οτι δεν λειτουργουσαν σωστα καποια πραγματα και σκοπευα να ξαναγυρισω στην miui το ειχα λατρεψει πραγματικα και τωρα με απογοητευσε

• Καλησπερα σε ολους, πριν λιγο ειχα κλεισει το τηλεφωνο μου τελειως και το ειχα στην φορτιση, 10 λεπτα αργοτερα παρατηρησα πως ηταν νεκρο τι κανω; Το συνδεσα με pc και βγαζει ενα mt65xx preloader και ακουγετε ο ηχος οτι αποσυνδεεται και οτι συνδεεται συνεχως, εχω φρικαρει τι κανω; Επισης το ανοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρια και την ξανασυνδεσα αλλα τιποτα εχω μεινει με ενα νεκρο redmi pro

• Παιδεια, για οσους εχουν μια προτίμηση σε aosp/cyanogenmod rom βγηκε ηδη alpha version της cm13 εχει bugs δυστηχως, δεν λειτουργει ο ηχος, το home button, bluetooth(οχι οτι με νοιαζει :p) και το focus της καμερας (λογικα της δευτερης θα λεει) θα δοκιμασω σε λιγο και θα πω εντυπωσεις!! Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειχα dualboot το redmi pro μου αλλα δεν το νομιζω να γινεται, μου αρεσει και η miui και η cyanogen (φυσικα χωρις ηχο δεν παει πουθενα) [solved] Problem With Libc When Trying To Port Cm13 |…

• α κομπλε φιλε τουλαχιστον πουλησες το παλαιο μπας και βγαλεις τιποτα; :p καλοριζικο και το redmi note 3 pro :p

• 6/10 ελα νταξει 1 μηνα+ ειμαι χρηστης και στο φορουμ πανω απο 2 μηνες θα μαθω παμε για σεπτεμβρη που παραδοσιακα καθε χρονο δεινω μαθηματικα, γαλλικα, ιστορια περα την πλακα αυτο θα βοηθησει να διορθωσουμε τα λαθη μας ωστε να μην τα κανουμε στο μελλον και μετα δεν ξερουμε τι μας γινεται :p

• Μολις βαλεις XTVR ROM Θα το ερωτευτεις :p αν βγαζεις πολλες selfies βιντεο κτλπ σε εναν μηνα θα εχεις φαει γυρο στα 10 gb οπως εχω κανει εγω

• Εχει καποιος καποια εντυπωση για αυτο το τηλεφωνακι; Επεισα τους δικους μου να δωσουν 180 ευρω για 2 τετοια τα χριστουγεννα μια και ο πατερας μου εχει ενα παλαιο galaxy express 2 με cm13 και η μανα μου ενα με κουμπακια :p

• Παιδια, υπαρχει περιπτωση να βγει ποτε aosp rom για το redmi pro? :p Η γενικα υπαρχει τροπος να port-αρω την miui σε aosp? :p οσο για την xtvr ολα κομπλε ειναι, ασχετα το οτι ειναι beta

• ενας καθηγητης μου με ακουσε και πηρε το redmi pro, ηρθε πριν καμια εβδομαδα, καναμε unlock ολα καλα το τηλεφωνακι δουλευει κομπλε και σημερα το πρωι του εφυγε απο την τσεπη οταν ηταν στο μηχανακι και εσπασε η οθονη, ναι μεν δουλευει και εχει σημαδια γυρο γυρο αλλα το θεμα ειναι οτι στο ebay βρηκα την οθονη ενα 80αρι και δεν ξερω κατα ποσο ειναι η κανονικη επισης τον σκελετο που μπορω να τον βρω; εχει το γκρι μαυρο 128αρι!