Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H indianos78 έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
      Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Redmi Pro και έχει βρει αυτό:
      ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Pr…m:me4kQzpz1mjqYfYI2pBZmxg

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Θα χρειαστεί να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα κλπ και να περάσει τις gtv roms από εδώ ή θα έχει ελληνικά η συσκευή;
      Θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή.. Λογικά κάποια Multilanguage rom θα έχει εγκαταστήσει, επομένως θα είναι ξεκλείδωτη η συσκευή. Σε κάθε περίπτωση υποθετικές είναι οι κουβέντες που κάνουμε επομένως καλύτερα ρώτα τον πωλητή.
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • παιδια δε κοιτατε ποσο παει το κινητο και απο ελλαδα?

εχει πεσει η τιμη του στο σκρουτζ αρκετα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H geotzia έγραψε:

Ρε παίδες μήπως έχετε λύση γιά το πρόβλημα που δεν μπορούν εφαρμογές χρήστη όπως quick pic ή fx explorer και άλλες να γράφουν στην εξωτερική sd;; στο kitkat και lollipop υπήρχε η εφαρμογή -sdfix- που διόρθωνε το πρόβλημα αλλά εδώ δεν δουλεύει.Εχουμε κάτι;
      Δικαιώματα έχεις δώσει;Ρυθμίσεις-εφαρμογές-η εφαρμογή που θέλεις,κάτω κάτω δικαιώματα :)
      Τό έψαχνα γιά τα δικαιώματα και δεν το έβρισκα,ευχαριστώ γιά το μνμ.,βλέπω ότι επιτρέπονται όλα τα δικαιώματα αλλά και πάλι Δεν!!!
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Ο/H indianos78 έγραψε:

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Θα χρειαστεί να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα κλπ και να περάσει τις gtv roms από εδώ ή θα έχει ελληνικά η συσκευή;
      Χωρίς να θέλω να επηρεάσω και χωρίς να έχω εμπειρία από το ένα μαγαζί ή το άλλο.... Μια γνώμη...
      Παραθέτεις ένα (άγνωστο?) μαγαζί με 97% θετικές κριτικές (ελαφρώς χαμηλά!), απ'όπου μαζί με τα μεταφορικά σου βγαίνει στα 245€. Και τέλος, θα έρθει και Α.Τ.ΡΟΜητο... (με Αγνώστου Ταυτότητας ΡΟΜ..) ^^

Γιατί δεν κοιτάς το Vickmall πχ, που με μια ματιά είδα ότι παίζει στα 190-205€, αναλόγως χρώματος. Απ'όπου θα επιλέξεις εσύ την (Official CN ;) ) rom που θα σου έρθει. Και θα τσιμπήσεις και κανένα δωράκι...

Μεταξύ των δύο , δε βρίσκω τον λόγο που θα προτιμούσες το πρώτο ας πούμε.
      Πρόχειρο παράδειγμα έφερα. Εντελώς φιλικά, και χωρίς διάθεση αποπροσανατολισμού... Αν ψάξεις μπορεί να βρεις και καλύτερα! Δεν ξέρω...
      Απλα βρες το συμφέρον σου! Καλή τύχη! ;)
    • Ο/H Stasis έγραψε:

Ο/H indianos78 έγραψε:

Χωρίς να θέλω να επηρεάσω και χωρίς να έχω εμπειρία από το ένα μαγαζί ή το άλλο.... Μια γνώμη...Παραθέτεις ένα (άγνωστο?) μαγαζί με 97% θετικές κριτικές (ελαφρώς χαμηλά!), απ'όπου μαζί με τα μεταφορικά σου βγαίνει στα 245€. Και τέλος, θα έρθει και Α.Τ.ΡΟΜητο... (με Αγνώστου Ταυτότητας ΡΟΜ..) ^^

Γιατί δεν κοιτάς το Vickmall πχ, που με μια ματιά είδα ότι παίζει στα 190-205€, αναλόγως χρώματος. Απ'όπου θα επιλέξεις εσύ την (Official CN ;) ) rom που θα σου έρθει. Και θα τσιμπήσεις και κανένα δωράκι...

Μεταξύ των δύο , δε βρίσκω τον λόγο που θα προτιμούσες το πρώτο ας πούμε.
      Πρόχειρο παράδειγμα έφερα. Εντελώς φιλικά, και χωρίς διάθεση αποπροσανατολισμού... Αν ψάξεις μπορεί να βρεις και καλύτερα! Δεν ξέρω...
      Απλα βρες το συμφέρον σου! Καλή τύχη! ;)
      Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν θα κάνω εγώ την αγορά αλλά ένας φίλος...
      Ήδη του έχω πει για το συγκεκριμένο κατάστημα απ' όπου άλλωστε το αγόρασα κι εγώ... ;)
    • Το καλύτερο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να αγοράσεις από Ευρώπη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ήδη εμένα μου πέρασε πρώτη φορά κινητό τελωνείοκαι γενικά από εδώ και στο εξής έτσι θα είναι η κατάσταση. Απλά στο ebay παίζει πολύ scam. Όμως το παίρνεις περίπου στα 230€ μαζί με αγγλική εγγύηση (??) ό,τι και αν σημαίνει αυτό, γλυτώνεις τελωνείο και σε 10 μέρες το έχεις στα χέρια σου με Royal Mail (Τα αντίστοιχα Εγγλέζικα ΕΛΤΑ).

Έχε κατά νου πως αν επιλέξεις να "ρισκάρεις" την αγορά από Κίνα το ενδεχόμενο τελωνείου είναι αυξημένο σε σχέση με άλλες εποχές και με ταριφούλα τουλάχιστον 30€ με ό,τι και αν συνεπάγεται για τον καθένα αυτό. Από ελλάδα δε βλέπω λόγο να το αγοράσεις μιας και είτε ειναι κατά παραγγελία είτε αφορά άλλα χρώματα πέραν του μαύρου που παρέθεσες παραπάνω και τιμή εκίνησης τα 270€ περίπου..
      Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • Διαφήμιση
    • Τελικά βρήκα λύση γιά την μη εγγραφή ή μετονομασία στην εξωτερική sd από εφαρμογές χρήστη!!!!
      Γιά όποιον ενδιαφέρεται δουλεύει τέλεια.
      [FIX][ExtSD] ExtSD Fix (v2.9b - 2016-06-09) | Android Development and Hacking
      Edit: Τελικά υπάρχει και πιό απλή λύση!!!
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Καλησπερα σε όλους και καλές γιορτές, έχει κανείς το messenger εγκατεστημένο; Γενικά όταν γράφω μηνύματα κατακολλαει όλο το τηλέφωνο, και σε σπάνιες περιπτώσεις και σε άλλα πράγματα όπως τώρα, από ε;Ξεργαστη είμαι κομπλε δεν έχει θέμα τον έχω κοιτάξει με πρόγραμμα της mediatek δεν μασάει, η ραμ όταν πάει στα 600mb free είναι στην πραγματικότητα 300 και σκαλωνουν τα πάντα :( Υπάρχει fix?
    • Ο/H sylvester έγραψε:

Το καλύτερο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να αγοράσεις από Ευρώπη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ήδη εμένα μου πέρασε πρώτη φορά κινητό τελωνείοκαι γενικά από εδώ και στο εξής έτσι θα είναι η κατάσταση. Απλά στο ebay παίζει πολύ scam. Όμως το παίρνεις περίπου στα 230€ μαζί με αγγλική εγγύηση (??) ό,τι και αν σημαίνει αυτό, γλυτώνεις τελωνείο και σε 10 μέρες το έχεις στα χέρια σου με Royal Mail (Τα αντίστοιχα Εγγλέζικα ΕΛΤΑ).

Έχε κατά νου πως αν επιλέξεις να "ρισκάρεις" την αγορά από Κίνα το ενδεχόμενο τελωνείου είναι αυξημένο σε σχέση με άλλες εποχές και με ταριφούλα τουλάχιστον 30€ με ό,τι και αν συνεπάγεται για τον καθένα αυτό. Από ελλάδα δε βλέπω λόγο να το αγοράσεις μιας και είτε ειναι κατά παραγγελία είτε αφορά άλλα χρώματα πέραν του μαύρου που παρέθεσες παραπάνω και τιμή εκίνησης τα 270€ περίπου..

Από που αγοράζουμε από Ευρώπη με ευρωπαϊκές εγγύησης;

Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • μαλλον εννοει αν υπαρχει απο ευρωπαικη αποθηκη αλλιως με πλαγιο τροπο με αποστολη express...

Παιδια ειπα και πριν σκεφτειτε να το παρετε και απο ελλαδα...πλεον εχει 270ε...αν το παρεις απο κινα και φαει τελωνειο θα πληρωσεις ενα 60αρι τουλαχιστον...αν βαλεις express shipping θα πληρωσεις ενα 20αρικο πανω για να γλιτωσεις το τελωνειο...στην καλυτερη η διαφορα ειναι 50ε...και απο ελλαδα θα εχεις τουλαχιστον ενα υποτυπωδες σερβξς και αν δε παει τπτ καλα θα μπορεσεις να διεκδικησεις αντικατασταση συσκευης...και αν εχεις καποια επιχειρηση μπορεις να περασεις το φπα στα εξοδα οποτε το παιρνεις απο ελλαδα σε τιμη κινας...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Panos Vgs έγραψε:

μαλλον εννοει αν υπαρχει απο ευρωπαικη αποθηκη αλλιως με πλαγιο τροπο με αποστολη express...

Παιδια ειπα και πριν σκεφτειτε να το παρετε και απο ελλαδα...πλεον εχει 270ε...αν το παρεις απο κινα και φαει τελωνειο θα πληρωσεις ενα 60αρι τουλαχιστον...αν βαλεις express shipping θα πληρωσεις ενα 20αρικο πανω για να γλιτωσεις το τελωνειο...στην καλυτερη η διαφορα ειναι 50ε...και απο ελλαδα θα εχεις τουλαχιστον ενα υποτυπωδες σερβξς και αν δε παει τπτ καλα θα μπορεσεις να διεκδικησεις αντικατασταση συσκευης...και αν εχεις καποια επιχειρηση μπορεις να περασεις το φπα στα εξοδα οποτε το παιρνεις απο ελλαδα σε τιμη κινας...

Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι Γερμανία. Αυτοί που λένε ευρωπαϊκή αποθήκη μπορεί να είναι και εξπρες από Κίνα;

Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk