Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 507.

• Και με 95% μπαταρια ,αρνειταιν. Δε μπαινει σε edl ουτε μτ το συνδυασμο κουμπιων αλλα ουτε και μεσω του μενου. Μιας και εχει china developer ,μπας και να το ξεκλειδωσω και να του πεταξω μια ελληνικη και να το αφησω εκει?

• Α μηπως δε με αφηνει γιατι εχει 40% μπαταρια? Νομιζω τρως πορτα. Θα το αφησω να φορτισει και θα δω.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dante: “Οταν παταω στο recovery download,κανει επανεκκινηση το κινητο και εαν το συνδεσω δε κανει τιποτα... ” Δες το επόμενο βήμα του οδηγού και την φώτο που έχει 5) Στον υπολογιστή τώρα πηγαίνοντας στο Device Manager(Διαχείριση Συσκευών) θα πρέπει το κινητό να έχει αναγνωριστεί όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία: ” Δε μπορω να παω στο επομενο βημα,αφου δεν εχει εγκαταστησει drivers για να το δει στα ports. Παράθεση από lallasgr: “Βάλτο σε edl mode τότε …

• Σπερες. Επεσε ενα 3ς στα χερια μου και θελω να περασω global stable για να το δωσω αλλου και να παρει και μελλοντικα τα ελληνικα. Κολλαω σε ενα βημα του οδηγου. Οταν παταω στο recovery download,κανει επανεκκινηση το κινητο και εαν το συνδεσω δε κανει τιποτα...

• Εν τω μεταξυ πρωτη φορτιση με τη stable 8αρα και εχω 1 μερα αναμονη και 5 ωρες οθονη και ειμαι στο 52%. Εχει καλες προοπτικες λεμε... Βεβαια το χρησιμοποιησα αρκετα το κινητο που ετσι βγαζει αρκετο sot,αλλα ειχε και gaming η φαση που πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.

• Μου φαινεται παντως οτι radon δε θα περασω τελικα. Πηγαινει αρκετα πιο smooth με μαμα κερνελ. Επισης στην 8αρα αρκετα καλυτερη η διαχειριση ραμ,τουλαχιστον σε σχεση με 7.5.2.

• Παράθεση από soulg: “Παράθεση από Dante: “Μονο εκνευριστικο που κατεβαζεις τη μπαρα και σε στέλνει στις ειδοποιησεις ακομα και εαν δεν εχει ειδοποιησεις. Πριν σε στελνε στους διακοπτες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Ρυθμίζεται αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις > notifications & status bar Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7ff2243e57eeb4da3561befb038d355c.jpg Ποιο αναλυτικά το προηγούμενο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν εννοω αυτο παιδια! Το …

• Ωραια παντως η 8αρα. Τρεχει πιο smooth μου φαινεται. Μονο εκνευριστικο που κατεβαζεις τη μπαρα και σε στέλνει στις ειδοποιησεις ακομα και εαν δεν εχει ειδοποιησεις. Πριν σε στελνε στους διακοπτες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• RE:

Dante - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από Dante: “Αναφερω οτι με τα απλα wipe περασε μια χαρα απο πανω η 8αρα. Τουλαχιστον ετσι φαινεται προς το παρον Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Δηλαδη φιλε μου ουτε data ουτε system γιατι λεω να δοκιμασω την 8αρα και δεν εχω ορεξη να σεταρω το κινητο απο την αρχη.” Μονο dalvik/cache. Εγω κατα γραμμα κανω την εξης διαδικασια παντα και δεν ειχα ποτε θεμα. Twrp-install-τα wipe που βγαζει μονο του-supersu install που σου βγαζει πριν κανεις restart system. Στάλθηκε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τότε περνάνε κανονικά όλες οι 8-ρες πάνω από τις 7-ρες γιατί το κάνα κ σε GTV ROM... Κανενας λόγος ανησυχίας λοιπόν!! :thumbup:” Θα κανω 2-3 φορτισεις να δω πως παει το πραμα και θα πεταξω και ενα radon μετα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Αναφερω οτι με τα απλα wipe περασε μια χαρα απο πανω η 8αρα. Τουλαχιστον ετσι φαινεται προς το παρον :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Καλα εγω θα κανω τα cache/dalvik και αν βρω θεμα κανω τιποτα παραπανω

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τι, όλες οι Ελληνικές πλέον, δεν είναι miui 8?? ” Για stable μιλαω σκουληκι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Ελληνικη miui 8αρα ποτε αναμενουμε πανω κατω?

• Παράθεση από dragonlord: “Γεια χαρά κι από μένα! Να σας πω την αλήθεια παράγγειλα ένα φτηνό no name από ebay με 0.26mm πάχος. Είναι η πρώτη φορά που θα βάλω tempered glass στο κινητό. Θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην αίσθηση από το nillkin; Αν χρειαστεί αφαιρείται εύκολα; ” Ναι και Ναι. Αξιζει τα 7Ε του χωρις δευτερη σκεψη.Καμια σχεση με τα του κιλου.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tamtam: “Παράθεση από Dante: “Γατακια. Τεταρτη παραγγελια,επομενη παρασκευη στα χερια μου. 9 μερες ” απο κινα ????????? απο ποιο καταστημα???? γιατι απο ευρωπη το ξερουμε ισως και πιο γρηγορα” Ναι απο κινα. Απο vickmall. Ειναι το πιο γρηγορο σε αποστολη. Την επομενη της παραγγελιας το εχουν στειλει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Γατακια. Τεταρτη παραγγελια,επομενη παρασκευη στα χερια μου. 9 μερες

• Να ρωτησω κατι. Στην εφαρμογη θεματα οταν την πρωτο ανοιγεις ειναι στα ελληνικα και μετα γυρναει στα αγγλικα. Το θεμα ειναι οτι στά αγγλικα δεν εχει την επιλογη για μειξη και να φτιαξεις όπως θες εσυ το θεμα. Υπςρχει καπου και δε τη βλεπω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

• Φορτιση απο 4%. Μετα απο 6 μηνες εχει χασει περιπου 100mah.

• Μονο με wifi adaptor. Μπαινουν στο hdmi της τηλεορασης και συνδεονται ασυρματα με το κινητο.