Καλησπερα. Τι κολημα εχει φαει το pc μου(windows 10 *64) ξαφνικα και δεν αναγνωριζει το redmi note;Εχω ξαναπερασει drivers,PdaNet,MiPhone,MiPCSuite αλλα τιποτα. Στο λαπτοπ αναγνωριζεται μια χαρα.
Εχω μια απορια,εστειλα αιτημα για να ξεκλειδωσω τον bootloader πριν δυο μερες και ακομα δεν μου ηρθε μηνυμα ποσες μερες χρειαζεται ακομα και εαν μου ερθει μηνυμα θα ξεκλειδωσει το κινητο μου αυτοματα η πρεπει να κανω κατι εγω;
Δηλαδη φιλε μου ουτε data ουτε system γιατι λεω να δοκιμασω την 8αρα και δεν εχω ορεξη να σεταρω το κινητο απο την αρχη.
Μονο dalvik/cache.
Εγω κατα γραμμα κανω την εξης διαδικασια παντα και δεν ειχα ποτε θεμα.
Twrp-install-τα wipe που βγαζει μονο του-supersu install που σου βγαζει πριν κανεις restart system.
Έκανα κατά λάθος εγκατάσταση της νέας ελληνικής 8άρας μέσω του ubtater πάνω σε ελληνική 7.5.2.0, οπότε δεν έχω κάνει κανένα wipe. Εγκαταστάθηκε κανονικά και εκτός από κάτι μικρά κολλήματα στην αρχή φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ότι δεν ανάβει η οθόνη μετά από την απομάκρυνση από το αυτί κατά την κλίση. Υπάρχει μήπως η πιθανότητα να δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα λόγω παράληψης των eipe; Αν ναι τι μπορώ να κάνω τώρα; Να κάνω wipe μέσω Twwrp εκ των υστέρων; ή δεν έχει νόημα;