Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 507.
-
SG POST
Dante - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕχει καθυστερηση στα ελτα. Απλα κοιμουνται. Και μενα ειναι απο 26 του μηνα αεροδρομιο και καθεται.
-
Επειδη παραγγειλα και εγω χθες και θα το στειλουν σημερα,ακου πως εχουν,στη θεωρια τουλαχιστον,τα πραγματα. 7 φεβρουαριου λενε οτι κλεινουν. Εαν το δωσουν στη μεταφορικη σημερα,τοτε τριτη(2 εργασιμες εκανε την αλλη φορα,δε ξερω εαν στελνουν και σκ) θα ειναι αεροδρομιο για να φυγει. Αρα θα εχει 4-5 μερες για να φυγει. Εαν ειμαστε τυχεροι,τοτε απαξ και φυγει ολα καλα. Αλλιως θα περιμενουμε να φυγει μεσα στη πρωτοχρονια η και μετα.αναλογα το πως λειτουργουν και εαν γινεται δουλεια μεσα στη πρωτοχρο…
-
SG POST
Dante - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟλονων που ειχαν κολλησει εκει τις τελευταιες 2 εβδομαδες,ξεκολλησαν σημερα. Τωρα τα εβαλαν ολα σημερα και τα φορτωσαν η απλα το αλλαξαν για να μη γκρινιαζουμε? Θα δειξει.
-
SG POST
Dante - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “Και εγώ έχω μια από tinydeal αρχές Δεκεμβρίου και μια ακόμα gearbest τέλη Δεκεμβρίου! Αλλά τα φράγκα είναι στο Vickmall για το Pro! Χαχαχα! Κάποιοι που πήραν από Vickmall τέλη Δεκέμβρη παρέλαβαν ήδη, γιαυτό ανησυχώ ” Για το Note 3 pro? Το εχουν στοκ?
-
Παράθεση από Vagelis Bonis: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ilias k.: “Στο vickmall θα το έχουν από βδομάδα,κανονικά για παραγγελία+ αποστολή και όχι προπώληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί 3 με 15 Φεβρουαρίου έχουν πρωτοχρονιά. ” Το vickmall ήδη το έχει Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχει ως Octa_core αφού είναι hexa-core .Εκείνο που δεν ξέρω με την Xiaomi , όταν πραγματικά βγει στα μαγαζιά το Pro , μήπως μας μπερδέψει ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του…
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από soulis: “Παράθεση από Dante: “Οντως αυτο για την sd το διαβασα και εγω. Οτι θα πιανει τη θεση της 2ης σιμ. Οπως και να εχει,εχω στειλει μηνυμα στο vickmall και ρωτησα ποτε θα ειναι διαθεσιμο. ” να μας πεις και εμας εδω ” Μίλησα την Παρασκευή και περίπου Τρίτη με Τετάρτη θα το έχει σε διαθεσιμότητα.Η τιμη που έχει βάλει στα 249 usd είναι κατά προσέγγιση και δεν είναι σίγουρη. Επισης μου είπε ότι η myltilanguage rom για όσους θέλουν Ελληνικά μάλλον θα αργήσει λί…