Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 507.

• Ποσα ποστ χρειαζεται πανω κατω για να φυγεις απο αυτες τις κατηγοριες?

• Με ενα γρηγορο ψαξιμο,ειδα απλα οτι υπαρχουν αλλα προγραμμα για αυτους.

• SG POST

Dante - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εχει καθυστερηση στα ελτα. Απλα κοιμουνται. Και μενα ειναι απο 26 του μηνα αεροδρομιο και καθεται.

• Και εμενα παντως μου την κανανε reject... Θα περιμενω να τελειωσουν οι γιορτες τους,να ερθει και το κινητο και μετα θα αρχισω και εγω λιγο να τους ζαλιζω.

• Ναι εκει το τσεκαρεις. Απλα μη κοιτας πρωτη μερα να το δεις. Η sing post το πιανει οταν φτασει αεροδρομιο. επισης τα tracking τα εχουν προκαθορισμενα. Στο δινουν δηλαδη για να σου φυγει η καψα,δε σημαινει οτι εχει ξεκινησει το δεμα κιολας.

• Να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω καταλαβει. Πλεον βγαινουν ρομ ελληνικες και για αυτους που δεν εχουν ξεκλειδωτο bootloader με root κανονικα κτλ? Υποθετω οτι για το 3 pro,θελουμε αλλες ρομ ετσι?

• Επειδη παραγγειλα και εγω χθες και θα το στειλουν σημερα,ακου πως εχουν,στη θεωρια τουλαχιστον,τα πραγματα. 7 φεβρουαριου λενε οτι κλεινουν. Εαν το δωσουν στη μεταφορικη σημερα,τοτε τριτη(2 εργασιμες εκανε την αλλη φορα,δε ξερω εαν στελνουν και σκ) θα ειναι αεροδρομιο για να φυγει. Αρα θα εχει 4-5 μερες για να φυγει. Εαν ειμαστε τυχεροι,τοτε απαξ και φυγει ολα καλα. Αλλιως θα περιμενουμε να φυγει μεσα στη πρωτοχρονια η και μετα.αναλογα το πως λειτουργουν και εαν γινεται δουλεια μεσα στη πρωτοχρο…

• Μολις το παραγγειλα και εγω σε γκρι. Αντε να δουμε.

• Ειναι διαθεσιμο στο vickmall και στο Minideal το 3αρι. Απλα οχι σε γκρι.

• SG POST

Dante - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ολονων που ειχαν κολλησει εκει τις τελευταιες 2 εβδομαδες,ξεκολλησαν σημερα. Τωρα τα εβαλαν ολα σημερα και τα φορτωσαν η απλα το αλλαξαν για να μη γκρινιαζουμε? Θα δειξει.

• Απλα μην αυξησει τη τιμη οπως εκανε και στο 2αρι,γιατι ηδη τα 250$ ειναι αρκετα.πιο πανω δε συμφερει νομιζω.

• SG POST

Dante - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Και εγώ έχω μια από tinydeal αρχές Δεκεμβρίου και μια ακόμα gearbest τέλη Δεκεμβρίου! Αλλά τα φράγκα είναι στο Vickmall για το Pro! Χαχαχα! Κάποιοι που πήραν από Vickmall τέλη Δεκέμβρη παρέλαβαν ήδη, γιαυτό ανησυχώ ” Για το Note 3 pro? Το εχουν στοκ?

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Dante - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ε το αναρωτιουνται ,με το υπερθερμαινεται εχει μια αποσταση μεγαλη. Οντως η διαφορα απο το απλο στο προ δεν ειναι μεγαλη για ενα μεσο χρηστη.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Dante - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Για υπερθερμανση που γραφτηκε στον 650?

• Πετυχα σημερα το τσατ στο βικμολ και μου ειπε οτι σε μερικες μερες θα το εχουν.

• Παράθεση από Vagelis Bonis: “Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ilias k.: “Στο vickmall θα το έχουν από βδομάδα,κανονικά για παραγγελία+ αποστολή και όχι προπώληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί 3 με 15 Φεβρουαρίου έχουν πρωτοχρονιά. ” Το vickmall ήδη το έχει Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχει ως Octa_core αφού είναι hexa-core .Εκείνο που δεν ξέρω με την Xiaomi , όταν πραγματικά βγει στα μαγαζιά το Pro , μήπως μας μπερδέψει ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του…

• Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από soulis: “Παράθεση από Dante: “Οντως αυτο για την sd το διαβασα και εγω. Οτι θα πιανει τη θεση της 2ης σιμ. Οπως και να εχει,εχω στειλει μηνυμα στο vickmall και ρωτησα ποτε θα ειναι διαθεσιμο. ” να μας πεις και εμας εδω ” Μίλησα την Παρασκευή και περίπου Τρίτη με Τετάρτη θα το έχει σε διαθεσιμότητα.Η τιμη που έχει βάλει στα 249 usd είναι κατά προσέγγιση και δεν είναι σίγουρη. Επισης μου είπε ότι η myltilanguage rom για όσους θέλουν Ελληνικά μάλλον θα αργήσει λί…

• Οντως αυτο για την sd το διαβασα και εγω. Οτι θα πιανει τη θεση της 2ης σιμ. Οπως και να εχει,εχω στειλει μηνυμα στο vickmall και ρωτησα ποτε θα ειναι διαθεσιμο.

• Παράθεση από icy20: “Ρε παιδια τι λεμε τωρα... Αφου απο 20-25 φεβρουαριου θα ειναι για πωληση... Μην περιμενετε πριν το Μαρτη. Το οτι το εχουν βαλει στο site δεν σημαινει οτι εχουν σταλει στα καταστηματα. Για pre-order ειναι μονο τα λινκς... ” Ουτε καν. Απο 17 του μηνα ελεγε διαθεσιμο.

• Η αληθεια ειναι οτι ηδη οι παραγγελιες αργουν αρκετα στα αεροδρομια τους.