Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση

• Καθόλου άσχημα δεν είναι.
      Ενημέρωσέ μας για την απάντηση τους, αν και το βλέπω λίγο χλωμό γι'αυτή την τιμή.
      Πιο πολύ μοιάζει με κράχτης του μαγαζιού.
      Έριξα μια ματιά από περιέργεια και στα αξεσουάρ της xiaomi και
      το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο: πχ. Piston 3, 28 Ευρώ, όταν στους κινέζους παίζουν 13-15 $.
    • Ρε παιδια τι λεμε τωρα... Αφου απο 20-25 φεβρουαριου θα ειναι για πωληση... Μην περιμενετε πριν το Μαρτη. Το οτι το εχουν βαλει στο site δεν σημαινει οτι εχουν σταλει στα καταστηματα. Για pre-order ειναι μονο τα λινκς...
    • Διαφήμιση
    • Στο chat με Celina στο vickmall πριν 2 ημέρες μου έγραψε ότι θα είναι απο βδομάδα διαθέσιμο για πώληση και όχι pre-sale.
      Αν είναι για Μάρτιο ή θα μαζέψουμε φράγκα για το mi5 ή θα τα φάμε όλα :lol:
    • Ο/H ilias k. έγραψε:

Στο chat με Celina στο vickmall πριν 2 ημέρες μου έγραψε ότι θα είναι απο βδομάδα διαθέσιμο για πώληση και όχι pre-sale.
      Αν είναι για Μάρτιο ή θα μαζέψουμε φράγκα για το mi5 ή θα τα φάμε όλα :lol:
      σαν καινουριος θελω να ρωτησω απο vickmall με τι shipment ψωνιζουμε ?
    • Ο/H icy20 έγραψε:

Ρε παιδια τι λεμε τωρα... Αφου απο 20-25 φεβρουαριου θα ειναι για πωληση... Μην περιμενετε πριν το Μαρτη. Το οτι το εχουν βαλει στο site δεν σημαινει οτι εχουν σταλει στα καταστηματα. Για pre-order ειναι μονο τα λινκς...
      Ουτε καν.
      Απο 17 του μηνα ελεγε διαθεσιμο.
    • Το συγκεκριμένο κινητό , απ' ότι διαβάζουμε , βγήκε σαν υποκατάστατο το Redmi Note 3 , για χρήση στη μεγάλη αγορά της Ινδίας , που
      δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ΜΤΚ επειδή υπάρχει η διένεξη της Xiaomi με την Ericsson , και την άρνηση της πρώτης να πληρώσει την δεύτερη
      για τις 3G/4G πατέντες που χρειάζονται για να λειτουργήσει στο δίκτυο της Ινδίας , που οι υποδομές για κινητά έχει κατασκευασθεί από την Ericsson .
      Γι' αυτό και ο Qualcomm . Τώρα αν στην πορεία βάλανε και 16αρα κάμερα , πιθανόν να τους προέκυψε .
      Ένα άλλο που κυκλοφορεί , είναι ότι το Redimi Note 3 Pro , θα έχει μία υβριδική(!) υποδοχή , κάτι σαν υποδοχή για SD CARD .
      Όπως και να έχει , όλοι λένε πως θα κυκλοφορήσει ίσως και μέσα στον Ιανουάριο . Οψόμεθα :D
    • Διαφήμιση
    • Οντως αυτο για την sd το διαβασα και εγω.
      Οτι θα πιανει τη θεση της 2ης σιμ.
      Οπως και να εχει,εχω στειλει μηνυμα στο vickmall και ρωτησα ποτε θα ειναι διαθεσιμο.
    • Ο/H Dante έγραψε:

Οντως αυτο για την sd το διαβασα και εγω.
      Οπως και να εχει,εχω στειλει μηνυμα στο vickmall και ρωτησα ποτε θα ειναι διαθεσιμο.
      να μας πεις και εμας εδω
    • Ο/H soulis έγραψε:

Ο/H Dante έγραψε:

να μας πεις και εμας εδω

Μίλησα την Παρασκευή και περίπου Τρίτη με Τετάρτη θα το έχει σε διαθεσιμότητα.Η τιμη που έχει βάλει στα 249 usd είναι κατά προσέγγιση και δεν είναι σίγουρη. Επισης μου είπε ότι η myltilanguage rom για όσους θέλουν Ελληνικά μάλλον θα αργήσει λίγο.
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Ο/H soulis έγραψε:

Ο/H Dante έγραψε:

να μας πεις και εμας εδω
      Μίλησα την Παρασκευή και περίπου Τρίτη με Τετάρτη θα το έχει σε διαθεσιμότητα.Η τιμη που έχει βάλει στα 249 usd είναι κατά προσέγγιση και δεν είναι σίγουρη. Επισης μου είπε ότι η myltilanguage rom για όσους θέλουν Ελληνικά μάλλον θα αργήσει λίγο.
      Αρα αρκετα πιθανο να τη ριξουν μιας και στο geekbying παιζει στα 220κατι δολλαρια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H ilias k. έγραψε:

Στο vickmall θα το έχουν από βδομάδα,κανονικά για παραγγελία+ αποστολή και όχι προπώληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί 3 με 15 Φεβρουαρίου έχουν πρωτοχρονιά.
      Το vickmall ήδη το έχει Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχει ως Octa_core αφού είναι hexa-core .Εκείνο που δεν ξέρω με την Xiaomi , όταν πραγματικά βγει στα μαγαζιά το Pro , μήπως μας μπερδέψει ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του Μ5 .
      Mακρια απο vickmall.πολυ τραυματικη εμπειρια.Λενε πολλα ψεματα.