Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 507.
-
Το power button μου κανει κατι κουλα. Λεω να βγαλω το καπακι και να το καθαρισω. Τι να χρησιμοποιησω? Εχω σπρευ επαφων και ισοπροποπυλικη αλκοολη που την εχω για να καθαριζω πλακετες ηλεκτρονικων. Η να το κολυμπησω στο wd40 σαν γνησιος μαστροχαλαστης ,να μυριζει και ομορφα μετα? (προφανως πλακα) 220293
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “Επίσης και κάτι άλλο για βελτίωση το "εκαΘάριση" είναι κανονικά "εκκαθάριση". ” Είναι κάποιο λάθος που έκαναν τα παιδια στην μετάφραση..Αν ψάξεις μέσα στο twrp υπάρχει 10 φορές γραμμένο. Τις 3εις είναι λάθος και τις 7 σωστό.. ” Δε δικαιολογουνται λαθη.-
-
Παράθεση από makis1024: “Γιατί δεν βάζεις πρώτα το twrp 3.1.0-1 από εδώ; TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2 ” Το περασα,δεν αλλαξε κατι. Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Dante: “Αν δε νιωσει,ειναι hardware προβλημα,απλα μου κανει εντυπωση που πεθανανε και τα πληκτρα μαζι,τι κοκομπλοκο εφαγε. ” Fast charge φορτιστή;; ” Δεν εχω ιδεα.Δεν νομιζω κιολας μιας και το ειχε ατομο που δεν ηταν πολυ σχετικο με αυτα. Περασα την 8.2.1 ολα οκ,αλλα παλι τα ιδια. Μου φαινεται…
-
Fake Rom link
ΜήνυμαΓιατι δε βαζεις μια official rom να δοκιμασεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντως οσο περνανε οι ρομ,γινονται πιο βαριες και αυτο πλεον φαινεται. Κλεινει το miui αβερτα εφαρμογες απο πισω,ενω χθες επαθα και το αλλο. Παιζω ενα αρκετα βαρυ παιχνιδι και κλασσικα οταν το κλεισω,πρεπει να ξανανοιξω ολες τις εφαρμογες. Ακουγα παραλληλα μουσικη απο chrome και μου εκλεισε το tab(!!) μονο του,προφανως για εξοικονομηση μνημης. Το κανουν το κινητο και συμπεριφερεται λες και εχει 1,5gb παρα 3.
-
Εχω ενα θεματακι το τελευταιο καιρο. Το ξεκινησε πριν την αναβαθμιση στην 8.2.1 οπου ακομα το συνεχιζει. Καμια φορα οταν παταω να κλειδωσει,δε κλειδωνει και εαν το ξαναπατησω ναι μεν κλειδωνει αλλα ξανανοιγει η οθονη,δηλαδη σα να πατιεται καθυστερημενα.Αν το πατησεις μια φορα,δε κλειδωσει και το αφησεις ωρα δε κανει κατι και αν πας να το κλειδωσεις παλι(αφου εχει περασει λιγη ωρα) τοτε κλειδωνει κανονικα. Δε πρεπει να ειναι θεμα hardware,δηλαδη του κουμπιου ,μιας και φαινεται οτι αντιδραει,απλα …
-
Παράθεση από ktax: “Παράθεση από makis1024: “Κάνε και τα δύο. ” ... Δεν ειδα φως, συνεχίζουν διαφημίσεις... ....anyway thanks ” Και εγω εχω το θεμα αυτο. Κατι εχουν βρει στο tapatalk και κανει πλακα στο adaway. Με παλαιοτερη εκδοση αλλοτε εμφανιζε διαφημισεις και αλλοτε οχι. Σκεφτομαι να πεταξω το tapatalk δηλαδη,γιατι δε τις μπορω τις διαφημισεις καθολου.