Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 507.

• Το power button μου κανει κατι κουλα. Λεω να βγαλω το καπακι και να το καθαρισω. Τι να χρησιμοποιησω? Εχω σπρευ επαφων και ισοπροποπυλικη αλκοολη που την εχω για να καθαριζω πλακετες ηλεκτρονικων. Η να το κολυμπησω στο wd40 σαν γνησιος μαστροχαλαστης ,να μυριζει και ομορφα μετα? (προφανως πλακα) 220293

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Δε δικαιολογουνται λαθη.- ” Ναι εεε?? ” Εννοειται.Μαστιγωμα δημοσιως σε οποιον ασχολειται.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amalag: “Επίσης και κάτι άλλο για βελτίωση το "εκαΘάριση" είναι κανονικά "εκκαθάριση". ” Είναι κάποιο λάθος που έκαναν τα παιδια στην μετάφραση..Αν ψάξεις μέσα στο twrp υπάρχει 10 φορές γραμμένο. Τις 3εις είναι λάθος και τις 7 σωστό.. ” Δε δικαιολογουνται λαθη.-

• Βρεθηκε τσακ μπαμ ο ενοχος. Εχει κοπει μια καλωδιοταινια. Με το που εβγαλα το καπακι πισω την ειδα φατσα φορα. Και καποιος πρεπει να το εχει ξανανοιξει γιατι βγηκε πολυ ευκολα το καπακι.Βγηκε μονο με νυχι,ενω συνηθως χρησιμοποιουσα καρτα.

• Παράθεση από makis1024: “Γιατί δεν βάζεις πρώτα το twrp 3.1.0-1 από εδώ; TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2 ” Το περασα,δεν αλλαξε κατι. Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Dante: “Αν δε νιωσει,ειναι hardware προβλημα,απλα μου κανει εντυπωση που πεθανανε και τα πληκτρα μαζι,τι κοκομπλοκο εφαγε. ” Fast charge φορτιστή;; ” Δεν εχω ιδεα.Δεν νομιζω κιολας μιας και το ειχε ατομο που δεν ηταν πολυ σχετικο με αυτα. Περασα την 8.2.1 ολα οκ,αλλα παλι τα ιδια. Μου φαινεται…

• Ναι εχει twrp περασμενο,το 3.0.2.2 Οπως ειπα του ριξα wipe τα παντα ολα,αρα δεν εχει τιποτα μεσα. Τωρα του περναω 8.2.1 stable. Αν δε νιωσει,ειναι hardware προβλημα,απλα μου κανει εντυπωση που πεθανανε και τα πληκτρα μαζι,τι κοκομπλοκο εφαγε.

• Το εχω.Απλα ειδα τι ρομ φοραει(και δε συγκρατησα ποια ακριβως,μια 7.1 developer αρα ηταν ΜΜ) και του ριξα wipe.

• Παράθεση από makis1024: “Τι ρομ φοράει; ” Μια developer.Να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι ποια ακριβως.Του σκασα κατευθειαν wipe τα παντα ολα για να του περασω stable.Αλλα και μεσα στο twrp παλι δε δουλευανε αρα δε μου φαινεται για software θεμα.

• Μου εδωσαν ενα note 3 με ενα περιεργο προβλημα. Δε δουλευει το touch αλλα και τα κουμπια. Τα κουμπια εχουν σχεση με το touch,δηλαδη μπορει να φταιει το touch?

• Fake Rom link

Dante - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Γιατι δε βαζεις μια official rom να δοκιμασεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παντως οσο περνανε οι ρομ,γινονται πιο βαριες και αυτο πλεον φαινεται. Κλεινει το miui αβερτα εφαρμογες απο πισω,ενω χθες επαθα και το αλλο. Παιζω ενα αρκετα βαρυ παιχνιδι και κλασσικα οταν το κλεισω,πρεπει να ξανανοιξω ολες τις εφαρμογες. Ακουγα παραλληλα μουσικη απο chrome και μου εκλεισε το tab(!!) μονο του,προφανως για εξοικονομηση μνημης. Το κανουν το κινητο και συμπεριφερεται λες και εχει 1,5gb παρα 3.

• Καλη μου επιτυχια!

• Παράθεση από Billator: “Παιδιά ψάχνω 2 μητρικές redmi note 3 pro μπορώ να βρώ κάπου; ή μόνο από κάποιον που το έχει κάνει κομμάτια κ δεν θέλει να το φτιάξει; ” Να βρεις μητρικη δυσκολο καθως θα πρεπει να δοθει και ΙΜΕΙ μαζι και ουσιαστικα ειναι σα να σου δινει νεα συσκευη.

• Εχω ενα θεματακι το τελευταιο καιρο. Το ξεκινησε πριν την αναβαθμιση στην 8.2.1 οπου ακομα το συνεχιζει. Καμια φορα οταν παταω να κλειδωσει,δε κλειδωνει και εαν το ξαναπατησω ναι μεν κλειδωνει αλλα ξανανοιγει η οθονη,δηλαδη σα να πατιεται καθυστερημενα.Αν το πατησεις μια φορα,δε κλειδωσει και το αφησεις ωρα δε κανει κατι και αν πας να το κλειδωσεις παλι(αφου εχει περασει λιγη ωρα) τοτε κλειδωνει κανονικα. Δε πρεπει να ειναι θεμα hardware,δηλαδη του κουμπιου ,μιας και φαινεται οτι αντιδραει,απλα …

• Ε απαντησες μονος σου...

• Το θεμα με τα δεδομενα το επαθα και εγω με το που εβαλα την 8.2. Λυθηκε ομως με τον οδηγο εδω. Παντως εχει βελτιωθει η μπαταρια στην 8.2

• Παράθεση από ktax: “Παράθεση από makis1024: “Κάνε και τα δύο. ” ... Δεν ειδα φως, συνεχίζουν διαφημίσεις... ....anyway thanks ” Και εγω εχω το θεμα αυτο. Κατι εχουν βρει στο tapatalk και κανει πλακα στο adaway. Με παλαιοτερη εκδοση αλλοτε εμφανιζε διαφημισεις και αλλοτε οχι. Σκεφτομαι να πεταξω το tapatalk δηλαδη,γιατι δε τις μπορω τις διαφημισεις καθολου.

• Αν ειναι αυτο που δειχνεις στη φωτο,τοτε λαθος του φιλου σου ειναι και οχι καμμενα pixel.Η το πιεσε εκει η κατι αλλο.Καμμενα pixel στην οθονη,δε γινονται ετσι και σιγουρα δε καιγονται ολα μαζι σε ενα σημειο.

• Να σημειωσω οτι εχει εκπτωση το kate(επισημης εισαγωγης) σε γνωστο ελληνικο πολυκαταστημα στα 199Ε. Νομιζω αξιζει με τα 1000 σε αυτη τη τιμη.

• Οχι δεν χρησιμοποιει το ιδιο. Εχει 2 μικροφωνα.