Ξέρει κανείς γιατί υπάρχει τόσο σημαντική διαφορά σε κατανάλωση μπαταρίας ανάμεσα σε stable και dev; Μιλάμε για μία μέρα παραπάνω με την ίδια χρήση. Το κακό είναι ότι προτιμώ dev λόγω επιδόσεων...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα. Τρέχω την 1.19 γιατί είχα δει καλούς χρόνους μπαταρίας απλά νομίζω ότι δεν υπάρχει καλή διαχείριση της ραμ. Με καμία άλλη ρομ δεν έβλεπα το κινητό μου να κολλάει και να μένει με 350μβ ραμ ( έχει τι 3ρι). Έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές εδώ και μήνες. Δεν έβαλα κάτι άλλο εκτός του xposed. Λέτε να φταίει αυτό;
Eχω καιρο να γραψω και εχω μεινει αρκετα πισω σε rom.
Εχω την lollipop dev 6.8.18 .
λετε να παρω την αποφαση να το αναβαθμισω?.. η να το αφησω οπως εχει ?
τι λετε guys..
μετα από δύο μήνες με stable γυρισα στην 7.2.16 dev. Ελληνική.κ ήρθε το mail με την 7.2.24 η οποία μάλλον είναι nougat??!την περναω σπο πάνω ή θέλει παλι fr?? Το πρωί του εκανα απο stable se dev.
Παιδιά τι τρέχει με το kenzo μου; Έχω την τελευταία global stable και έχω συνεχώς πρόβλημα με τις φωτογραφίες.... Όλο σβήνονται Thumbnails ή κάνω μεταφορά εικόνων και μετά χάνονται στα άλμπουμ που τα έβαλα... Δεν υπάρχουν...
____________________________________________________________ Redmi Note 11 Pro
MIUI Global 13.0.1.0 (SGDEUXM)
Περίεργα πράγματα @AvZoDj, θα έλεγα να κάνεις μια αναφορά στο ξένο φόρουμ για αυτά τα θέματα και να δεις αν τα έχουν και άλλοι! Με την Ελληνική ρομ δεν έχω κανένα θέμα εγώ σε kenzo!!
Μπορείς να κάνεις και ένα factory reset να δεις αν στρώσει!!
μετα από δύο μήνες με stable γυρισα στην 7.2.16 dev. Ελληνική.κ ήρθε το mail με την 7.2.24 η οποία μάλλον είναι nougat??!την περναω σπο πάνω ή θέλει παλι fr?? Το πρωί του εκανα απο stable se dev.
Είμαι και γω μπερδεμένος. Στο changelog αναφέρει Android N. Τελικά είναι 7ρα η developer?