Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 632.
-
Παράθεση από Harrytzo: “Εγώ πάντως στον Κινεζικό έχω απηυδήσει. Θες να ανάψεις φως ή να ενεργοποιήσεις συναγερμό; Ανοίγεις το app, ψήνεις ελληνικό, ανάβεις φώς! Βγαίνεις από το σπίτι ανοίγεις app, κλειδώνεις, πίνεις τον καφέ, ενεργοποιείς συναγερμό, την κάνεις! : D Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πέρασα πρόσφατα νέο update της Ρομ στο κινητό μου και μετά από wipe cache+dalvik βλέπω να ξεκολλησαν κάποια notifications που δεν έβγαιναν εδώ και μέρες. Κάνε μια δοκιμή μήπως…
-
Παράθεση από Harrytzo: “Mi home update μέσω app. Υ.Γ. κάτι για what's app διέκρινα... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό για το WhatsApp έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες και στο Play store. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από coskarl: “Παράθεση από kougis: “Έχει βάλει κανείς αυτοματισμούς τις xiaomi σε μεγάλο σπίτι και να έχει πρόβλημα με την απόσταση των αισθητήρων από το Gateway; Πως έλυσε αυτό το πρόβλημα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” Δυστυχώς το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα (κι εγώ ένας από αυτούς) και δεν βλέπω να υπάρχει οικονομική λύση. Ο μόνος τρόπος απ' ότι έχω καταλάβει, είναι να βάλεις ένα επιπλέον gateway σαν repeater.” Και γιατί να βγάλεις κάμερα για repeater και όχι ένα απλό…
-
Παράθεση από kougis: “Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πουλάω το Xiaomi Gateway για να πάρω Aqara. Αν ενδιαφέρεται κανείς μου το λέει. Το συνδέω με την smart πρίζα και μετά από κάποια ώρα τη χάνει. Οκ είναι μακριά αλλά έχω repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” αμα το δίνεις σε καλή τιμή θα στο πάρω εγώ :)” Πόσο το θέλεις; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Φίλε εδώ δεν είναι παζάρι. Μήπως να τα λέγατε με ΠΜ; Sent from my ONEPLUS …
-
Παράθεση από kougis: “Το Gateway είναι μάλλον μακριά από μια mi smart plug 2 που έχω και δεν την ελεγχει. Έχω repeater μέσα στο σπίτι. Εκεί που είναι η πρίζα πιάνω internet από το repeater. Τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Δηλαδή σαν τι μπορείς να κάνεις; Αφού έχεις repeater και δεν δουλεύει σωστά, αλλαξε του θέση. Αλλιώς πάρε πιο δυνατό repeater Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Capt_Yolo: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Δεν δουλεύει.Το έχω δοκιμάσει κανένα χρόνο στην αντίστοιχη 720p Δεν έχω βρει τρόπο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” επανερχομαι με update, δοκιμασμενο και λειτουργικο. Σεναριo: ΟΤΑΝ ενεργοποιειται ο συναγερμος απο το gateway, TOTE καταγραφει και ανεβαζει βιντεο. Το βιντεο που κατεγραψε ηταν 13 secs. Ειδοποιηση σταλθηκε αμεσα στο κινητο, και το βιντεο ηταν διαθεσιμο αμεσα (εκεινη την στιγμη ημουν με 4g και σταλθηκε αμεσα χωρις καθυστε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Capt_Yolo: “εχω ενα θεμα με την xiaomi security camera (1080p) 360. εχω γραψει ενα σεναριο, οταν η καμερα ανιχνευει κινηση τοτε να καταγραφει και να ανεβαζει το βιντεο και να στελνει ειδοποιηση στο κινητο. το σεναριο το χω "ανενεργο". Εχω γραψει ενα 2ο σεναριο, οταν το gateway ειναι σε κατασταση "arm alarm" να τρεχει/ενεργοποιει το παραπανω σεναριο. Οι συσκευες που κανουν trigger το alarm ειναι οι παγιδες σε κυρια πορτα και μπαλκονοπορτες και το motion sensor. Οπλιζω το alarm και επ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tedev: “ωπα. το aliexpress Θα περάσει τελωνείο? περιμένω ένα xiaomi doorbell το οποίο βγήκε 40κάτι ευρώ. θα φάω τελωνείο?” To aliexpress δεν περνάει τίποτα. Μια πλατφόρμα είναι. Ο πωλητής σου είναι ο αρμόδιος για το θεμα της παραγγελίας. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Τελείως αδιάφορο το νέο look και σιγά την χρησιμότητα. Αντί να κοιτάξουν να βελτιώσουν χρόνους απόκρισης στο φόρτωμα των αισθητήρων, που περιμένω 10 δεύτερα να δείξει εικόνα η κάμερα ή που ακόμα υπάρχουν κινέζικα σε κάποια μενού, ασχολούμαστε με φρου φρου και χρωματακια. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα στην ομάδα, Μια ερώτηση γιατί μου έχει διαφύγει, σε εξωτερικό χώρο έχετε βάλει αισθητήρα κίνησης π.χ. Βεράντα; Αν ναι ποια; Να υποθέσω ότι οι αισθητήρες της xiaomi είναι μόνο για εσωτερικό χώρο. Έχει και για εξωτερικό;” !!! 5 ποστ πιο πάνω αυτό συζητάνε Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Τι μπορεί να συμβαίνει και ο αισθητήρας κίνησης καταγράφει κίνηση κάθε 1-2 λεπτά; Στο σαλόνι τον έχω, του άλλαξα θέση και τα ίδια. Μπορεί να φταίει η τηλεόραση; Έχει κάποια κενά μέσα στην ημέρα για 1-2 ώρες, αλλά γενικά γράφει κίνηση συνέχεια. Ξεκίνησε να γίνεται από τότε που μετέφερα πριν μέρες το gateway και τους υπόλοιπους αισθητήρες σε νέο σπίτι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Παράθεση από mslave: “@RASTAVIPER Στο mihome πας τέρμα επάνω αριστερά που λέει το όνομα που έχεις δώσει στο home και πατάς manage home μετά πας στο home που έχει βάλει την κάμερα μετά manage roοms επιλέγεις το room και ξετικαρεις την κάμερα. Μετά πας στο άλλο home επιλέγεις το room Που θες και τικαρεις την κάμερα για να προστεθεί Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Ωραίος, Ευχαριστώ! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Οκ μετά από 10 λεπτά ξύπνησαν όλοι οι σενσορες. Τώρα έχω 2 διαφορετικά home με όλους τους σενσορες του Smart home και το Gateway στο ένα και μια κάμερα στο άλλο home. Όλα στην πραγματικότητα είναι στον ίδιο χώρο. Το λογικό είναι να μεταφέρω την κάμερα στο home που είναι τα υπόλοιπα. Αλλά πώς γίνεται η μεταφορά; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk