Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tedev: “μην μπερδεύεις το WiFi με το internet. το gateway ψάχνει να βρεί ένα WiFi δίκτυο με την ονομασία που είχες στο WiFi Ελλάδα. Αν από το router που έχεις εκεί, αλλάξεις το όνομα του WiFi και βάλεις αυτό που είχες Ελλάδα με το κωδικό που είχες Ελλάδα, τότε το gateway θα συνδεθεί κατευθείαν. αν δεν θες να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να κάνεις reset κρατώντας το κουμπί στο gateway και να το ξανά κάνεις discover μέσα από το mi home. αυτή τη στιγμή απλός σου είπα ότι είπα και στο προη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tedev: “το σκέφτεσαι λάθος. δεν έχει καμία σημασία σε ποιά χώρα και σε ποιο router είσαι. το βάζεις στο ρεύμα, συνδέεις το gateway με το wifi σου..... (αν έχεις το ίδιο όνομα wifi και κωδικό θα παίξει κατευθείαν) και τα παρελκόμενα συνδέονται στο gateway. όλα αυτά θα παίξουν αν συνδεθείς στον ίδιο server που ήσουν πριν. πχ.... mainland china.” Πώς το σκέφτομαι λάθος και εσύ σωστά; Γίνεται σε άλλη χώρα να έχω το ίδιο Wi-Fi δηλαδή; Ή προτείνεις να κάνω rename το Wi-Fi. Sent from my ON…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tinkano: “Θέλω να πιστεύω πως αν στηθεί στο ίδιο router δεν θα έχεις πρόβλημα.” Ποιο ίδιο ρούτερ. Άλλη χώρα, άλλο ρούτερ! Anyway θα δοκιμάσω μήπως παίξει αυτό που λέει ο Zan να περάσω πρώτα το gateway μήπως βγουν και τα άλλα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dolianoe: “Ωραία αλλά πως το κατεβάζουμε;” Να κατεβάσεις τι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Άλλαξε κάτι στα alerts της 720p Yi camera. Πάω στο log και βλέπω κάποιες εγγραφές. Πετάω να παίξουν και βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει sd card. Μα ποτέ δεν είχα sd card και πάντα σώζονταν online τα video. Στην τελική, πού αλλού βρίσκονται αυτά που έχει καταγράψει ως motion detected. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tedev: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από tedev: “φαντάζομαι εννοείς screenshot, ανοιγμα με το google translate, μετάφραση.... πισω στην εφαρμογη, πισω στο μενου, πίσω στην επιλογη. εκτος και αν υπαρχει κανας αλλος τροπος να μεταφραζει το google translate μεσα στην εφαρμογη και δεν τον ξερω ” Υπάρχει και το camera mode με real time translation Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” φαντάζομαι με κάποιο άλλο τηλέφωνο σωστά? γιατι το camera mode δεν σου δείχνει την δική σου …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tedev: “φαντάζομαι εννοείς screenshot, ανοιγμα με το google translate, μετάφραση.... πισω στην εφαρμογη, πισω στο μενου, πίσω στην επιλογη. εκτος και αν υπαρχει κανας αλλος τροπος να μεταφραζει το google translate μεσα στην εφαρμογη και δεν τον ξερω” Υπάρχει και το camera mode με real time translation Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tedev: “παιδιά καλησπέρα, το IR controller είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που μου την σπάει από όλα τα Xiaomi smart home gadgetakia που έχω. μπορείτε να μου πείτε πως στο καλό βγάζετε άκρη με την βρωμο εφαρμογή, εφόσον όλα είναι στα κινέζικα?” Google translate Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Αυτό στα 26$. US $49.99 | Anker Mojo voice activated speaker with powerful sound Google Assistant Play music personalized help control smart home devices Anker Mojo voice activated speaker with powerful sound Google Assistant Play music personalized help control smart home devices -in AI Speakers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba GroupΠαράθεση από kotlid: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Αγόρασα ένα ΒΤ ηχείο με Google assistant και έβαλα το Google Home app. Πλέον έχω ένα φιλαράκι σ…
-
Αγόρασα ένα ΒΤ ηχείο με Google assistant και έβαλα το Google Home app. Πλέον έχω ένα φιλαράκι στο σαλόνι για ερωταπαντησεις και μουσική. Τώρα που είδα πόσους αυτοματισμούς υποστηρίζει το σύστημα της Google είμαι στο τσακ να αρχίσω να αγοράζω διακόπτες και λοιπά που ενεργοποιούνται με φωνή κλπ. Ξέρει κανείς σχετικά φόρουμ για απορίες κλπ; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasma: “Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση του Mi Home ο σέρβερ της Κίνας σέρνεται... έχει και άλλος τέτοια προβλήματα?” Λες την 5.4.40 ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Ntais: “τα παρηγγειλα ολα aqara (150ε) και ο θεος βοηθος.... ενα ενδιαφερον αρθρο για τα aqara k mija xiaomi βρηκα εδω αξιζει μια ματια Aqara Hub 101 [updated Dec. 1st] – Homekit News and Reviews” Σε μία αγορά τελικά; Ένα πακέτο; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από coskarl: “Παλιότερες εκδόσεις στο Mi Home ? Πως γίνεται αυτό ??” Παλιότερες εκδόσεις υπάρχουν διαθέσιμα για όλες σχεδόν τις εφαρμογές που υπάρχουν. Δες στο apkmirror Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk