Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 632.

• RE: RE:

RASTAVIPER - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από kotlid: “Παράθεση από panox: “Όχι δεν γίνεται αυτόματα γιατί δεν γνωρίζει απαραίτητα πότε φτάνεις στο σπίτι! Θα έπρεπε να έχει πχ ένα condition όπου όταν συνδέεσαι στο wifi του σπιτιού σου ή αναγνωρίζοντας το location να κάνει αυτόματα disarm το gateway. Δυστυχώς, ακόμα το Mi Home δεν έχει τέτοια εξωτερικά conditions (πέρα από το timer). Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση κάποιου 3ου app τύπου Tasker/Automate κτλ. ” Η εφαρμογή για το iphone έχει αυτήν την δυνατότητα. Λέει ότι είναι ακ…

• Πάλι αισθητικές αλλαγές στην έκδοση 4.χ ef054afdd41352cb60a650b2528c506e.jpg Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “βασικά με ενδιαφέρει να μάθω ποιο είναι το link του meizu market” Εγώ έχω το meizu market ως stock application. Δεν ξέρω αν μπορείς να κατεβάσεις και μέσω browser. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από snb: “Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση, και από μπορούμε να την κατεβάσουμε;” Εμένα έχει την 3.10.16 ως τελευταία στο Meizu market. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από GR-Macedon: “Κι εγώ ψήνομαι αλλά γιατί αυτή 27 και η αντίστοιχη στρογγυλή 1080 στα 60; ” τι να σου πω δεν ξέρω...... το θετικό είναι ότι το μεσημέρι έκαν στο geαrbest την παραγγελία και πριν από λίγο μου έδωσαν t/n οπότε κάνε υπομονή να δούμε αν και τι φόλα θα φάω και πράτεις ανάλογα :)” Ότι πήρες ΤΝ πριν από λίγο δεν λέει κάτι. Μπορεί να σταλεί και μετά την Πρωτοχρονιά το πακέτο. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Εγώ πάντως με την τελευταία επίσημη 20161216 κανένα πρόβλημα. Sent from my m1 note using Tapatalk” Που την βρίσκουμε; Να φανταστώ ότι έχει Αγγλικά ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ τις κατεβάζω όλες από το Meizu market και πάντα έχουν Αγγλικά. Δουλεύουν μια χαρά με 3G ή Wifi. Sent from my m1 note using Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Εγώ πάντως με την τελευταία επίσημη 20161216 κανένα πρόβλημα. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Ώπα, δεν το είχα προσέξει! Βάλανε διάρκεια για το Αλαρμ. Δηλαδή διαλέγεις πόση ώρα θες να βαράει. Sent from my m1 note using Tapatalk

Μήνυμα

Κανένα νέο για την ελληνική έκδοση; Sent from my m1 note using Tapatalk

Μήνυμα

Βγήκε η 20161124 Sent from my m1 note using Tapatalk

• 3.9.20 509499db008d4cb60490dc95f08c5e4f.jpg Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “#john_Lambrakis νομίζω το Geearbest έχει καλύτερες τιμές και είναι κάτι σαν χορηγός στο φόρουμ ψαξτο λίγο !” Το ότι έχει καλές τιμές, δεν σημαίνει ότι είναι και καλό μαγαζί. Οπότε καλό είναι να το προτείνεις μόνο αν είσαι ευχαριστημένος σαν πελάτης. Παράθεση από John_Lambrakis: “συνηθως το getaway μπαινει σαλονι? τι εμβέλεια εχουν οι σενσορες? θερμοκρασια , παραθυρων κτλ ποσους σε αριθμο σηκώνει? καλα τοσο τοπικιστες ειναι που δεν τα βγαζουν με eu power socket παρα πρέπει …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από John_Lambrakis: “κκαλησπέρα σας,εδω και καιρο χαλβαδιαζω της smart συσκευες της xiaomi αλλα ξενέρωσα με το application. Γιατι δεν υποστιριζουν τουλάχιστον την αγγλικη γλώσσα? Πες οτι αγοραζω μια μπριζα πρέπει να ταλαιπωρηθω τοσο με την εφαρμογή?” Μα υπάρχουν Αγγλικά κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από eloydark: “Καλησπέρα και από εμένα, Υπάρχει περίπτωση για λύση χωρίς root; Δυστυχώς δεν παίζει να βάλω root στο κινητό μου καθώς έχει encryption και το TWRP δεν υποστηρίζει αποκρυπτογράφηση για το κινητό μου ακόμα (LeTV X500). Έχω το Mi Home για την 360 Camera. ” Τι σχέση έχει το ροοτ με το twrp που είναι custom recovery; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Το supersu πρέπει να το φλασάρεις μέσω twrp, δεν γίνεται εγκατάσταση σαν α…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από eloydark: “Καλησπέρα και από εμένα, Υπάρχει περίπτωση για λύση χωρίς root; Δυστυχώς δεν παίζει να βάλω root στο κινητό μου καθώς έχει encryption και το TWRP δεν υποστηρίζει αποκρυπτογράφηση για το κινητό μου ακόμα (LeTV X500). Έχω το Mi Home για την 360 Camera.” Τι σχέση έχει το ροοτ με το twrp που είναι custom recovery; Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Βγήκε η νέα 10.13 έκδοση Sent from my m1 note using Tapatalk ” Στο mi market και από την εφαρμογή δεν μου βγάζει τίποτα. Μόνο του roidmi ενημερώθηκε που ελπίζω να την ενημερώσω και εγώ αύριο.” Είπαμε το Meizu Market είναι πιο μπροστά και από της ΧΙΑΟΜΙ! Sent from my m1 note using Tapatalk

Μήνυμα

Βγήκε η νέα 10.13 έκδοση Sent from my m1 note using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από axel12p: “ Εννοείται πως η κάμερα κολλάει και από την εφαρμογή Yi Home 2.1 (που όλο μου δείχνει ότι υπάρχει αναβάθμιση, η οποία όμως δεν ολοκληρώνεται) και από το Mi Home.” Εννοείται ότι μου τρέχει μια χαρά μέσω του Yi Home και του Mi Home. Με 3G, μόλις δοκίμασα. Sent from my m1 note using Tapatalk

• Τα λέγαμε για το Ι2 ότι είχε τα θέματά του. Κρίμα γιατί δεν είναι και φτηνό. Sent from my m1 note using Tapatalk

Μήνυμα

Ποιος έφτιαξε το custom firmware? Και το πιο σημαντικό,πώς ξέρουμε ότι δεν υπάρχει καμία τρύπα και δεν μπαίνει να κατασκοπεύει; Sent from my m1 note using Tapatalk