όλες είναι καλές άλλα έχει και μία λίγο ποιο ακριβή η οποία είναι 3600
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
- Application
- Xiaomi
-
-
-
Κανένα νέο για την ελληνική έκδοση;
Sent from my m1 note using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Deleted...The day is my enemy, the night is my friend
-
Εμένα άρχισε πάλι τα κουλά, για να συνδεθεί κάνει 5 λεπτά . Κουρασηηηηηηη
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Βγήκε αναβάθμιση, Την πέρασα κανονικά, διαφορές δύο μενού δεν βρήκα
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Λογικό. Οι αναβαθμίσεις είναι για ψιλοδιορθώσεις και για τις νέες κάμερες. Όσοι έχουμε την αρχική 720, δεν θα δούμε κάποια διαφορά. Στις μεταφράσεις εγώ τα βλέπω, αλλά μετά όταν κάνω την εγκατάσταση δεν υπάρχουν φυσικά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Λογικό. Οι αναβαθμίσεις είναι για ψιλοδιορθώσεις και για τις νέες κάμερες. Όσοι έχουμε την αρχική 720, δεν θα δούμε κάποια διαφορά. Στις μεταφράσεις εγώ τα βλέπω, αλλά μετά όταν κάνω την εγκατάσταση δεν υπάρχουν φυσικά.
Τις μεταφράσεις μόνο εσύ τις βλέπεις πλέον
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Την πέρασα και εγώ και με κλείδωσε. μου έλεγε το γνωστό μην. ότι είναι μόνο για Κίνα.
Έκανα downgrade σε παλιότερη έκδοση για να δουλέψει. -
Τελικά σε εμένα παίζει με την R έκδοση καλύτερα από με την Q, συνδέεται άμεσα
Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Σε εμένα ενώ την πρώτη ημέρα δούλευε άψογα πλέον για να συνδεθεί μου βγάζει την πίστη.Μιλάω για την Q έκδοση.
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα