Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsopirs: “Θα ανοίξω τον αφυγραντηρα ρε συ απο την έξυπνη πρίζα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μου κάνεις πλάκα ; Οι συσκευές αυτές δεν ξεκινάνε μόλις τις βάλεις στο ρεύμα. Πρέπει να πατήσει κάποιος και το Power button. Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “@tsopirs Πού ακριβώς θα σου χρησιμεύσει αυτό; Unleashed by my M1 NOTE ” Εγώ έχω σπίτι μετεωρολογικό σταθμό που μου δείχνει μέσα και έξω τι παίζει από θερμοκρασία, υγρασία, κτλ, σαν αυτόν -> Hama 76045 ews-800 weather station - Ìåôåùñïëïãéêïé óôáèìïé (PER.565707) Για να ξέρεις τι γίνεται έξω αλλά και μέσα στο σπίτι. Απαραίτητο εάν έχεις μικρό παιδί,μωρό, που κανονικά θέλουν συγκεκριμένη σταθερή θερμοκρασία. Το ωραίο θα ήταν εάνσυνεργαζόταν με όλα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Ευχαριστώ, αλλά τα λεφτά θα τα δώσω όταν βρω κάποιο λεπτό, με φουλ στρογγυλή οθόνη και με καλή μπαταρία. ” Μετά από κανένα χρόνο δηλαδή, όταν θα βελτιωθεί η τεχνολογία. :-)” Υπάρχουν κάποια φουλ στρογγυλά και λεπτά ήδη. Απλά δεν με έχουν πείσει με τις επιδόσεις τους. Unleashed by my M1 NOTE
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GR_Macedon: “@RASTAVIPER κανε μου μια χάρη. Γραψε κι εσύ στο θέμα πιυ έχω λινκ παραπάνω στο geekbuing και ρώτα τους αν σκοπεύουν ΤΩΡΑ να δώσουν καλύτερη τιμή, ειδάλλως θα το αγοράσεις από gearbest που το δίνει οικονομικοτερα. Μηπως πιεστουν και δωσουν κανένα κουπονι. ” 8WATCHESJEWELRY Δοκιμάστε αυτό το κουπόνι. Δίνει λέει 8% έκπτωση σε ρολόγια. Δεν ξέρω εάν πιάνει και τα έξυπνα...” Ευχαριστώ, αλλά τα λεφτά θα τα δώσω όταν βρω κάποιο λεπτό, με φουλ στρογγυλή …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “@RASTAVIPER κανε μου μια χάρη. Γραψε κι εσύ στο θέμα πιυ έχω λινκ παραπάνω στο geekbuing και ρώτα τους αν σκοπεύουν ΤΩΡΑ να δώσουν καλύτερη τιμή, ειδάλλως θα το αγοράσεις από gearbest που το δίνει οικονομικοτερα. Μηπως πιεστουν και δωσουν κανένα κουπονι.” Έγινε. Να δούμε τι θα πούνε. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
Παίδες με ενδιαφέρει και εμένα η φουλ στρογγυλή οθόνη και με δερμάτινο λουράκι. Γενικά ένα κυριλέ ρολογακι, γιατί το Smartwatch 2 αν και με βολεύει απίστευτα με την τεράστια αυτονομία του,.είναι πιο σπορτιφ με την τετράγωνη οθόνη. Μακάρι να βγει καλό αυτό που λέτε. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Είπαμε τα κινέζικα θέλουν προσοχή. Ρωτάς πριν αγοράσεις και σταθμίζεις τους παράγοντες. Στο ρολόι αυτό δεν αναγράφεται πουθενά ότι δέχεται αναβαθμίσεις και επιδιορθώσεις.” Κοίτα, αν κάποιος δεν περιμένει να πάρει αναβαθμίσεις για τετοια συσκευή, τότε ποιος ο λόγος να την αγοράσει; Από την άλλη, βλέπω ότι το τσιπάκι ου φοράει το έχουν πολλά άλλα Ρολόγια, οπότε θέλω να ελπίζω ότι θα έχει κάποιο support. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kalergman: “Update to: Mi Smart Home v3.5.8 ” Στο Xiaomi Market έχει ακομα το 3.5.6! Που το βρήκες το 8!?” Ούτε στο Meizu market υπάρχει το .8 Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Πόσο σττοιχιζει το sony;” Όταν είχε βγει 160€. Ξέρω τι σκέφτεσαι. Αλλά δεν πάει έτσι. Με αυτή την λογική και το Meizu μου που είχε 200€ και όχι 600€, όπως μια ναυαρχίδα δεν θα έπρεπε να παίρνει updates μετά το 6μηνο. Όμως 1 χρόνο μετά, παίρνουμε updates συνέχεια. Οπότε είναι θέμα εταιρείας στην τελική. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sam: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Να υποθέσω ότι δεν το σχολιάζει κανείς το λειτουργικό γιατί είτε δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είτε γιατί δεν παίρνει αναβαθμίσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk ” Σαν εταιρία η Oukitel τουλάχιστον στον τομέα των κινητών (έχει η κοπέλα μου το Oukitel U8 εδώ και ένα χρόνο) δέχεται αρκετά συχνά updates,συγκεκριμένα για τα smartwatches δεν έχω ιδέα... Ξέρω οτι δεν βοήθησα, απλά στο αναφέρω σαν εμπειρία εταιρίας...” Ευχαριστώ. Δεν τις συγκρίνω σαν εταιρε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Τελικά τι λειτουργικό έχει το Α29? Είναι της mediatek; Παίζουν συχνές αναβαθμίσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk” Να υποθέσω ότι δεν το σχολιάζει κανείς το λειτουργικό γιατί είτε δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είτε γιατί δεν παίρνει αναβαθμίσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μόλις κατέβασα το καινούργιο Plugin του Smart Home για το Security Kit....είναι στα αγγλικά!!!! Είναι το 2324.apk New plugin 2324.apk for the security Kit is Smart Home is in ENGLISH!!!1” Εννοείς Ότι τα scenes είναι πια στα Αγγλικά ; Πώς κάνεις υποχρεωτικά update στα plugin? Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anikologr: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ πάντως δεν το έχω πια. Το πούλησα και πάω για το ίδιο, εκτός αν στο δρόμο κολλήσει το μάτι σε κανένα άλλο. ;-)” Ποιό το νόημα να πουλάς και κάτι να αγοράζεις το ίδιο;;;” Μήπως το πρώτο το βρήκε δωρεάν και αφού το πούλησε έβγαλε και κάτι; Sent from my m1 note using Tapatalk