Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 632.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lapan: “Καλησπερα σε ολους και καλη χρονιά! Σκεφτομαι και γω να αγορασω την συγκεκριμμενη καμερα και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να δω τον χωρο που βρισκεται η καμερα απο αλλο μερος,εκτος σπιτιου,πχ καφετερια (απο το wifi της καφετεριας) με το κινητο ,παντα. Και αν γινεται,θα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο . Διαβασα αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι.Ισως να μου ξεφυγε,γιατι εχω θολωσει λιγο ! Ευχαριστω ! Και κατι ασχετο με την ερωτηση μου.Οποιος θελει να βλεπει τον χωρο που ειναι η καμερα απο …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Πείραξα λίγο την 3.4.2 από το κινητό και την έβαλα. Όλα είναι στα αγγλικά μια χαρά, παρότι έχω ελληνική γλώσσα. Υποθέτω ακολουθεί την πολιτική της εφαρμογής και της κάμερας. Ανεβάζω εδώ όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει μέχρι να βγάλω την επίσημη μεταφρασμένη στις 3 γλώσσες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8668/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8669/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8670/” Την πέρασα, αλλά εδώ στο μενού όλα κινέζικα. 1099787f…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μέσα από την εφαρμογή πάντα. Έχεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος ή την προηγούμενη?” Έχω την τελευταία δικιά σου. Πέρασε το firmware τελικά, τώρα σκαλωνει στο πέρασμα της νέας έκδοσης της εφαρμογής. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μου έβγαλε νέο firmware. Η ημερομηνία του είναι 21/12, αλλά σήμερα μου το εμφάνισε... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8603/ Λοιπόν το νέο firmware δουλεύει ΜΟΝΟ με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής! Χρειάστηκε να κάνω 5 φορές reset την κάμερα για να με κάνει να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση. Η εφαρμογή είναι σχεδόν 95% στα αγγλικά! Όλο το σετάρισμα της κάμερας, γίνεται με κείμενο στα αγγλικά! Αυτό είναι πολύ βολικό, και χωρίς να έχω γυρίσει την γλώσσα του …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Εγώ πάντως μάλλον γυρίζω σε παλαιότερη έκδοση. Μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις έχω force closes, battery drain και γενικά η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά. Γέμισε και με διαφημίσεις και είναι πολύ σπαστικό. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Λες με την τελευταία του γιατρού ή την τελευταία επίσημη; Γιατί δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα με του γιατρού. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Παράθεση από tsopirs: “Την κάνω στο pcπάντα.. Και Samsung είχα και άλλη επώνυμη και no name όλες της έβγαλες off ,μιλάμε για κάρτες καινουργιες,όχι βάσει αυτόν που λέει η εφαρμογή είχαν πολύ χώρο μέσα..ουσιαστικά σπάνια την δουλεύω Όταν φύγω απο το σπίτι..μάλλον θα μετακομίσει εξω και θα πάρω της netatmo για μέσα κάποια στιγμή και ας είμαι πανάκριβη. Στάλθηκε από το X98 Air II(HG9M) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τότε μην βάζεις καθόλου κάρτα, αφού στέλνει βίντεο και ειδοπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Κλείστε το Smart Home και ξαναδοκιμάστε. Η διαφορά από την προηγούμενη έκδοση ήταν μία γραμμή μόνο!” Έκανα force close και μετά ξεκίνησε, αλλά όλα κινέζικα. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μόλις ανέβηκε και η αναβάθμιση του Plugin για την κάμερα 117 - Xiaomi XiaoYi Nightvision Camera GR-EN (1506)” Δεν μου δουλεύει η κάμερα μετά την αντικατάσταση του 1506. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ανέβηκε το plugin 1450 για Xiaomi XiaoYi Small Ants Camera.” Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να αλλαχτεί στον φάκελο του smarthome? Δεν βρίσκω τέτοιο νούμερο. Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Η νέα έκδοση του plugin για την κάμερα, εμπλουτίζει πάρα πολύ τα μενού, δίνοντας πια τις ίδιες δυνατότητες όπως η εφαρμογή. Το ελληνικό κομμάτι είναι έτοιμο. Να φτιαχτεί και το αγγλικό και θα το ανεβάσω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7810/” Οπότε ποιο είναι το νούμερο του plugin? Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Δηλαδή κανείς άλλος δεν έχει το ίδιο θέμα με την έκδοση του γιατρού; Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk ” Για ξαναπες μου τι θέμα σου παρουσιάστηκε, γιατί είμαι μιας κάποιας ηλικίας και έχω χίλιαδυο στο μυαλό μου....” Δες ποστ 83 Sent from my m1 note using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Στο gearbest είδα ότι πουλάνε ξεχωριστά κομμάτια, 9.48$ για door sensor και 11.7$ για human sensor. Λογικά θα αρχίσουν και τα υπόλοιπα κινεζομαγαζα να τα πουλάνε. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk” Άντε να τιγκαρουμε το σπίτι σενσορες! :p:p Unleashed by Onda v975m