Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 632.

• Παράθεση από sv1kwz: “Οπως και εγω . Στο google home βαζω το mi home ου εχω china mainland server ... 44edbe7c3cbd2ef8024f68f7fa46495b.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk” Ημμ τυχαίο ότι δεν έχεις ούτε ένα πράγμα από του smart home όπως αισθητήρες κίνησης, παγίδες κλπ; Μήπως εκείνα δεν είναι συμβατά με το Google home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καλά την Mi Led bulb δεν την έχει κανείς σας με Google Home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” την εχω εγω,κανεις συνδεση στο mihome μεσω του google home,και στην βρισκει κατευθειαν εφοσον την εχεις συνδεσει στο account σου ” Μα πώς το έκανες φίλε; Αφού κανείς μας δεν μπορεί να συγχρονίσει τα 2 account. Το γράφουν και στο εξωτερικό ότι δεν δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A6003…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Καλά την Mi Led bulb δεν την έχει κανείς σας με Google Home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” την εχω εγω,κανεις συνδεση στο mihome μεσω του google home,και στην βρισκει κατευθειαν εφοσον την εχεις συνδεσει στο account σου” Μα πώς το έκανες φίλε; Αφού κανείς μας δεν μπορεί να συγχρονίσει τα 2 account. Το γράφουν και στο εξωτερικό ότι δεν δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Καλά την Mi Led bulb δεν την έχει κανείς σας με Google Home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Επίσης πώς δουλεύουν αυτά τα 2 μαζί; Αν πας να συνδέσεις τον λογαριασμό της ΧΙΑΟΜΙ στο GOOGLE ΗΟΜΕ δεν γίνεται τίποτα. Άρα πώς θα παίξει η λάμπα με το Google Assistant; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν παράγγειλα και νέο αισθητήρα στα 8€ από Αλι να υπάρχει, αν δεν παίξει η αλλαγή μπαταρίας. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχουν λάμπες που παίζουν ταυτόχρονα στο ΜΙ ΗΟΜΕ αλλά και με Google home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” H skroutz.gr/s/15061683/Xiaomi-Y…-RGBW-Smart-YLDP06YL.html δουλευει μια χαρα και στα 2 που ανεφερες.” Οκ ευχαριστώ. Επειδή δεν θέλω χρώματα κλπ, ποια είναι η πιο απλή λάμπα που κάνει αυτό που θέλω; Sent fro…

• Λοιπόν παράγγειλα και νέο αισθητήρα στα 8€ από Αλι να υπάρχει, αν δεν παίξει η αλλαγή μπαταρίας. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχουν λάμπες που παίζουν ταυτόχρονα στο ΜΙ ΗΟΜΕ αλλά και με Google home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PJG: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από GUZGUN: “Αυτό για κινέζικο σερβερ δεν ήτανε? Εγώ έχω πάρει αυτό που έχει και οθόνη. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι και έπαιζε μια χαρά για πολύ καιρό. Μετά χρειάστηκα να ξαναπεράσω όλες τις συσκευές και από τότε μόνο αυτό δεν παίζει.Οι υπόλοιποι αισθητήρες πόρτες, κίνησης δεν είχαν θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” Μπαταρία να υποθέσω άλλαξες;” Καλό σχόλιο. Να παραγγείλω λες και να δοκιμάσω αλλ…

• Παράθεση από GUZGUN: “Αυτό για κινέζικο σερβερ δεν ήτανε? Εγώ έχω πάρει αυτό που έχει και οθόνη. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι και έπαιζε μια χαρά για πολύ καιρό. Μετά χρειάστηκα να ξαναπεράσω όλες τις συσκευές και από τότε μόνο αυτό δεν παίζει. Οι υπόλοιποι αισθητήρες πόρτες, κίνησης δεν είχαν θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παίδες έχω το κλασικό temp sensor και εδώ και μήνες δεν συνδέεται στο Getaway 2. Κάνω το ρεσετ, ανάβει για λίγο το μπλε λεντακι, ακούω κάτι κινέζικα και μετά τίποτα. Λέω να παραγγείλω καινούριο. Υπάρχει νεώτερο μοντέλο ή αγοράζω ακριβώς το ίδιο;15cf7a1f5304457117d6b35c28e54fa0.jpg Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από trelaras: “Γεια σας! που βρισκω την ελληνικη εκδοση του mi home?” Δεν νομίζω να υπάρχει Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Πώς γίνεται να αναβαθμισες το Mi home και να έχεις τόσο παλιά έκδοση; Είμαστε στην 5.6.xx όπως αναφέρθηκε ήδη. Μιλάς για Android ή Ios; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anexitilos: “η google πάλι πέταξε τα Mi Home services απο το google home???” Τι εννοείς; Πότε δούλευε δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από thodorisls: “εγώ πάντως με την v5.6.56 έχω πολύ μικρό delay” Από που την πήρες την 56? Εγώ σε beta που είμαι έχω την 53. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο apkmirror ανεβαίνουν όλες, beta και stable Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Χμμ δεν βλέπω τώρα κάποιο πρόβλημαee8c49eee36e9cb5fd3b38829afc8f93.jpg Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PaixXiaomi: “Παίδες, όσον αφορά τον συναγερμό γνωρίζουμε αν ακόμα έρχεται ως μια απλή ειδοποίηση ή το έχουν φτιάξει να χτυπάει το κινητό αλλιώς και πάλι; Επίσης εδώ και καιρό έχω μείνει στην 5.6.46 έκδοση και ενημερώσεις μέσα από το app δεν κατεβαίνουν και μερικές φορές κιόλας όταν ανοίγω το mi home μου λέει να κάνω sign in αλλά μετά από λίγες προσπάθειες βλέπει τις συσκευές.” Έχει γραφτεί 5-6 φορές ότι είναι νορμάλ ότι δεν κατεβαίνουν οι ενημερώσεις από μέσα από την εφαρμογή αλλά μ…

• Και σε μένα δεν είναι optimised, αλλά όντως έχω καιρό να λάβω κανένα notification. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alexxdj: “Καλησπέρα, πως μπορω να χρησιμοποιησω το 5.4.60 mihome beta που λεει οτι συνδεεται σε ευρωπαικό και κινέζικο σερβερ? Και εγω αυτο το θερμόμετρο που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω έχω, αλλά κανα 2 φορες που έψαξα νομίζω δέν το βρήκα στον ευρωπαικό σέρβερ. Το gateway που εχω (το πρώτο) νομίζω υπάρχει, σωστά? Καλά οι σέρβερς σήμερα είναι πιο αργοί κ απο την καθυστέρηση!!!” Αν μιλάς για τον στρογγυλό αισθητήρα θερμοκρασίας, πρέπει να συνδέεται κανονικά στον κινεζικό σερβερ, ανάλογα…

• Ακόμα δεν μπαίνει σε μένα στους αισθητήρες μου. Καλά έπιασε κοροναιο το Mi home; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PJG: “Νομίζω αν γίνεις "υπεύθυνος δοκιμών beta" οι αναβαθμίσεις κατεβαίνουν αμέσως...” Και εγώ 6.5.53 έχω από το ΒΕΤΑ πρόγραμμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk