Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Εγώ πάντως τις λάμπες τις έβαλα στο yeelight app γιατί μέσω mi home ήταν αδύνατο να τις διαχειριστώ (Ας μην μιλήσω εδώ για mi box s και προβλήματα Bluetooth και cast). Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο αργό το mi home. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Λίστα ολόκληρη τα προβλήματα που έχω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geotok έγραψε:

Ο/H Dimitris Ramadanidis έγραψε:

Καλησπερα στην παρέα ! Εδώ και λίγες μέρες είναι κάτοχος ενός smart set από ελληνικό μαγαζί και όλα πάνε μια χαρά μέχρι τώρα στο στήσιμο. Σήμερα παρέλαβα 2 smart plug basic wifi από banggood τα οποία δεν μπορώ να τα συνδεσω σε ευρωπαϊκό σέρβερ . Μπορούμε να κάνουμε κάτι προκειμένου να συνδέσω είτε τις πρίζες στο ευρωπαϊκό είτε το hub στο κινέζικο ? Υπάρχει περίπτωση να περάσουν και αυτές τις συσκευές στο ευρωπαϊκό σέρβερ η να τις βάλω για πώληση ?Σας ευχαριστώ πολύ!
      Καλησπέρα.αν έχεις xiaomi τηλέφωνο μπορείς να κάνεις διπλότυπη εφαρμογη του mi home. Στο ένα θα έχεις τον ευρωπαϊκό server και στο άλλο τον κινεζικό mainland......έτσι έχω κάνει για συσκευές που δεν φαίνονται στον ευρωπαϊκό server. ,Πχ ρομποτική σκούπα....
      Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει ενα σετ Mi HOME με EU HUB .Εχω κανεις τις ρυθμισεις μου και ολα καλα εκτος απο καποιες ωρες που παιζει με +6.
      Εχω κανει 2πλοτυπη εφαρμογη στο mi home και δεν βλεπει το hub.Πατωντας το κουμπι δεν μου λεει για reset αλλα για να συνδεθω με την εφαρμογη και στον China δεν βρισκει καν το hub.ΚΑνει 2 αναζητησεις και μετα μου κανει υποδειξη πως να κανω reset το hub.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vasma έγραψε:

Προσπάθησε αργότερα... γιατι ο Κινεζικός σερβερ αυτή την στιγμή σέ
      Το θεμα ειναι οτι εχω μπερδευτει.Εχω διαβασει πολλες σελιδες τωρα τελευταια και εχω δει να λενε οτι Ευρωπαικο μοσο σε Ευρωπαικο σερβερ.
      Ολοι οσοι προτεινουν 2πλοτυπη εφαρμογη εχουν ευρωπαικο HUB?
      Κατα το στησιμο της 2πλοτυπης το hub και πρεπει να ξαναπροστεθει απο την αρχη?Αν γινει reset δεν χανετε απο τον υπαρχων server?
      Στον κινεζικο το hub που εχει σαν εικονα ειναι με το σημα τις xiaomi (mi) .Παιζει ρολο?
    • Το ευρωπαϊκό Hub συνδέεται μόνο στον ευρωπαϊκό σέρβερ και δεν ισχύει η διπλότυπη για αυτό, εαν κάνεις reset πάπαλα... :D
      Στην διπλότυπη "πατέντα" δεν σημαίνει οτι συνεργάζονται και μεταξύ τους τα προιόντα... σενάρια κλπ ο κάθε σέρβερ κάνει και οργανώνει τα δικά του, δηλαδή ειναι ανεξάρτητοι!

Ακόμα δεν μπαίνει σε μένα στους αισθητήρες μου.
      Καλά έπιασε κοροναιο το Mi home;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel

Το γλωσσοφαγα

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • [/quote]Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παρει ενα σετ Mi HOME με EU HUB .Εχω κανεις τις ρυθμισεις μου και ολα καλα εκτος απο καποιες ωρες που παιζει με +6.
      Εχω κανει 2πλοτυπη εφαρμογη στο mi home και δεν βλεπει το hub.Πατωντας το κουμπι δεν μου λεει για reset αλλα για να συνδεθω με την εφαρμογη και στον China δεν βρισκει καν το hub.ΚΑνει 2 αναζητησεις και μετα μου κανει υποδειξη πως να κανω reset το hub.[/quote]

Αυτό με το +6 είναι σίγουρα η διαφορά ώρας με την Κίνα αλλά δεν βρήκα καμία άκρη να το αλλάξω.

Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σήμερα όλη μέρα έχουν κατεβάσει ρολά όλα... όχι μόνο το Mi Home αλλά ούτε το Mi Wifi δεν μπαίνει...
      πολυ κρίμα, τόσο καλά προϊόντα και απο σόφτγουερ και υποστήριξη είναι η Xiaomi ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
      Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...
    • Ο/H vasma έγραψε:

Το ευρωπαϊκό Hub συνδέεται μόνο στον ευρωπαϊκό σέρβερ και δεν ισχύει η διπλότυπη για αυτό, εαν κάνεις reset πάπαλα... :D
      Στην διπλότυπη "πατέντα" δεν σημαίνει οτι συνεργάζονται και μεταξύ τους τα προιόντα... σενάρια κλπ ο κάθε σέρβερ κάνει και οργανώνει τα δικά του, δηλαδή ειναι ανεξάρτητοι!
      Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.

Αρα ο αισθητηρας θερμοκρασιας ο στρογγυλος χωρις την οθονη που εχω ηδη απο παλιοτερη αγορα καταλαθος δεν γινετε να συνδεθει.

Για να βαλω λοιπον τον αισθητηρα με το bluetooth καλυτερα να παρω καποια καμερα που λειτουργει και σαν gateway και αν ναι ποια προτεινετε για ευρωπαικο σερβερ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pjkostas έγραψε:

Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.

Αρα ο αισθητηρας θερμοκρασιας ο στρογγυλος χωρις την οθονη που εχω ηδη απο παλιοτερη αγορα καταλαθος δεν γινετε να συνδεθει.

Για να βαλω λοιπον τον αισθητηρα με το bluetooth καλυτερα να παρω καποια καμερα που λειτουργει και σαν gateway και αν ναι ποια προτεινετε για ευρωπαικο σερβερ?
      Εχω την αίσθηση οτι αυτός ο αισθητήρας συνδέεται, κοίτα εαν τον έχει στην λίστα ο EU Server, εαν βάλεις κάποιον που συνδέεται με bluetooth θα χρειαστείς bluetooth gateway για συνεργασία με το hub σου πάντα να κοιτάς τον EU Server τι διαθέσιμα / συμβατές συσκευές! αυτα που γράφουν περί διπλότυπων mihome είναι μια "χαζή" λύση και το μονο που εξυπηρετεί είναι να μην πετάξεις το προϊόν στα σκουπίδια...