Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 632.

• Παράθεση από Gokoulis: “Βγήκε στο mi home η 5.6.11 τι κάνουμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και 5.6.12 μόλις πέρασα χωρίς θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Επίσης να ενημερώσω ότι 2 μέρες τώρα όλα τα notifications έρχονται σφαίρα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι καινούριο το σύστημα και τα έστησα όλα χτες. Κινεζικό σέρβερ και σκάνε όλα κατευθείαν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παρέλαβα σήμερα το Gateway 2. Το πρώτο μας άφησε μετ'από αρκετά χρόνια και λόγω απότομης διακοπής ρεύματος. Μου την έσπασε που έπρεπε ξαναπερασω όλους τους σενσορες και σενάρια από την αρχή όμως. Νόμιζα ότι μένουν στο account και όχι στο gateway. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Και εγώ στην 5.6.6 χωρίς κανένα θέμα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από kougis: “Καλωσήρθες τότε στο παρών thread. Θα είσαι τακτικός πελάτης από εδώ και πέρα. ...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις...δεν μου αναγνωρίζει το τάδε... ξαφνικά χάθηκε το hub από τη λίστα...γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ;...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις...δεν λειτουργεί το τάδε σενάριο...δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις... Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Το ειδοποιήσεις το έγραψες 2 φορές. Και αυτό καμία φορά έχει θέμα όντως. Από τα άλλα δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Sent from my …

• Η 5.6.4 εδώ t-7b8GKyOzh3 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Καλά τόσο κόπος να ανεβάσει κάποιος τα τελευταία σωστά apk; Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Κάποιος να ανεβάσει το 5.6.4 apk; Στο apkpure έχει ένα xapk και θέλει κόλπα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

RASTAVIPER - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “εγω ειμαι 5.6.4 και δεν κρασαρει αλλα ειναι οφλινε και ο συναργεμοσ και η acara camera” Πούβρήκες 5.6.4? Δεν την βλέπω πουθενά Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από CHRISCY: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Έγινε μια διακοπή ρεύματος και ξαφνικά βρήκα όλες τους σενσορες και το getway offline. To Wi-Fi είναι οκ με ίδιο όνομα, το ίντερνετ κανονικά. Μόνο η κάμερα δουλεύει. Ήμουν στο κινεζικό σέρβερ. Να δοκιμάσω να αλλάξω σε άλλο; Θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις; Ή τι άλλο να δοκιμάσω; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk ” Η oneplus δεν έχει σε κανονίσει; :P” Ποιός ήρθε;; Παράγγειλα νέο gateway να τελειώνουμε από Aliexpress Sent from my ONEPLUS A6003 u…

• Παράθεση από mslave: “Εξαρτάται από τους sensores που έχεις αν έχεις μόνο door sensor pir sensor και wireless switch μπορείς να πας και σε ελληνικό gateway. Αν έχεις όμως πχ yeelight λάμπες που παίζουν σε κινεζικό σέρβερ εκεί θα έχεις θέμα, θα χρειαστείς να περάσεις διπλότυπη εφαρμογή μια τον china sever και μια για τον Greece Server Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Γιατί να πάω σε ελληνικό; Και όχι λάμπες δεν έχω. Την πιο φτηνή λύση κοιτάω. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Αν πάω για καινούριο να πάρω πάλι κινεζικό; Όλα κινέζικα είναι από σενσορες. Να προτιμήσω κάποιο Aqara ή δεν έχει σημασία; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “Έγινε μια διακοπή ρεύματος και ξαφνικά βρήκα όλες τους σενσορες και το getway offline. To Wi-Fi είναι οκ με ίδιο όνομα, το ίντερνετ κανονικά. Μόνο η κάμερα δουλεύει. Ήμουν στο κινεζικό σέρβερ. Να δοκιμάσω να αλλάξω σε άλλο; Θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις; Ή τι άλλο να δοκιμάσω; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Παιδιά ούτε ρεσετ δουλεύει. Σαν να πεθανε. Έχω από τα πρώτα μοντέλα που βγήκαν. Έτσι ψοφάνε αυτά; Αν το ανοίξω θα βρω κάτι; Sent from my ONEPLUS A6003 usin…

• Έγινε μια διακοπή ρεύματος και ξαφνικά βρήκα όλες τους σενσορες και το getway offline. To Wi-Fi είναι οκ με ίδιο όνομα, το ίντερνετ κανονικά. Μόνο η κάμερα δουλεύει. Ήμουν στο κινεζικό σέρβερ. Να δοκιμάσω να αλλάξω σε άλλο; Θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις; Ή τι άλλο να δοκιμάσω; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από joe4: “χαιρετω την παρεα .ειμαι νεο μελος και νεος κατοχος του Mi Smart Home Sensor Set αγορασμενο απο ελλαδα .(2 παγιδες ,2 ρανταρ ,1 switch ,1 gateaway ).οταν το σεταρα την πρωτη φορα σε σερβερ Γερμανιας ,δουλευαν ολα ρολοι .ειδικα η λειτουργια του συναγερμου που με ενδιαφερει .πηρα απο banggood αλλες 2 παγιδες για τα παραθυρα και τα εβαλα κ αυτα πανω στο gateaway , και απο τοτε δεν εχω συναγερμο ! οπως εχει γραψει και ενα αλλο μελος πιο πανω ,ολα τα logs και οι ειδοποιησεις (στο …

• 5.5.41 Στο Play store Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• 5.5.38 Νέα έκδοση Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “εχω ενα mi home συστημα και θελω να προσθεσω και μια εξυπνη πριζα για να χειριζομαι το air conditioner,ποια smart πριζα να παρω?” Καμία. Μόνο Ir Remote Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• Παράθεση από Gokoulis: “Δεν ξέρω αν είναι εκτός θέματος αλλά έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει το ταμπλό του m365 με αυτό του m365 pro;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι είναι εκτός θέματος, δεν έχει σχέση με την εφαρμογή του ΗΟΜΕ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alexpen: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από alexpen: “Εννοουσα την κινεζική εφαρμογή, μεταφρασμένη απο τον maddoctor. Αν δεν κάνω λαθος, με αυτήν του PlayStore δεν μπορείς να χειριστείς το gateway και τις καμερες αγορασμενες από κινεζομαγαζα... ” Αυτή έχει σταματήσει να έχει λόγω ύπαρξης εδώ και χρόνια. Επίσης αν διάβαζες λίγο τα προηγούμενα ποστ, δίνουμε συνέχεια αναφορά εδώ πότε βγαίνει αναβάθμιση στην έκδοση από το Play. Δεν θα το κάναμε αυτό αν δεν υποστήριζε τα κινέζικα. S…