ποια ειναι η τελευταια?
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
-
εγω ειμαι 5.6.4 και δεν κρασαρει αλλα ειναι οφλινε και ο συναργεμοσ και η acara camera
-
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
εγω ειμαι 5.6.4 και δεν κρασαρει αλλα ειναι οφλινε και ο συναργεμοσ και η acara camera
Δεν την βλέπω πουθενά
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
και δουλεύουν και όλα οκ τώρα.
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
και δουλεύουν και όλα οκ τώρα.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι ότι η καινουρια έκδοση μόνο στο κινέζικο server κολλάει. Στον ελληνικό που ήδη είχα την mirror εφαρμογή παίζει κανονικά. Το ίδιο και σε κανένα δυο άλλους που δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω από άλλου την εφαρμογή, μόνο από το play store. Προσπαθώντας να εγκαταστήσω προηγούμενη έκδοση κατεβασμένη είτε από browser είτε από apptoid και ενώ γίνεται κανονικά η διαδικασία στο τέλος μου βγαίνει μνμ η εφαρμγη δεν εγκαταστάσθηκε και τίποτα αλλο. Έχουμε καμια ιδέα;
Το μοντέλο του κινητού μου είναι Mi 9SE με MIUI 10.3.4 -
Ο/H panoskpv έγραψε:
Αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι ότι η καινουρια έκδοση μόνο στο κινέζικο server κολλάει. Στον ελληνικό που ήδη είχα την mirror εφαρμογή παίζει κανονικά. Το ίδιο και σε κανένα δυο άλλους που δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω από άλλου την εφαρμογή, μόνο από το play store. Προσπαθώντας να εγκαταστήσω προηγούμενη έκδοση κατεβασμένη είτε από browser είτε από apptoid και ενώ γίνεται κανονικά η διαδικασία στο τέλος μου βγαίνει μνμ η εφαρμγη δεν εγκαταστάσθηκε και τίποτα αλλο. Έχουμε καμια ιδέα;
Το μοντέλο του κινητού μου είναι Mi 9SE με MIUI 10.3.4
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NetM έγραψε:
Ο/H panoskpv έγραψε:
Το μοντέλο του κινητού μου είναι Mi 9SE με MIUI 10.3.4
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω λαμβάνω ειδοποιήσεις στα κινέζικα στο άκυρο , πως τις απενεργοποιήσω χωρίς να πειράξω τις ειδοποιήσεις του mihome ?
-
Κάποιος να ανεβάσει το 5.6.4 apk;
Στο apkpure έχει ένα xapk και θέλει κόλπα
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0