Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 338.
-
να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?
-
Εγώ μάλλον δεν θα πυρετό οπότε θα έρθω
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από nnbignick: “τελικά την εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά μόλις πάει να ανοίξει κλείνει τι μπορεί να συμβαίνει?” σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής αν δεν διορθωθεί απεγκατάσταση και εγκατάσταση αν πάλι δεν διορθωθεί από κάπου πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να τρέχει σωστά (για το ότι κλείνει , τα δύο παραπάνω) η περιμένεις άλλη απάντηση ” Όλα τα παραπάνω τα έκανα δεν βλέπω φως πάντως ευχαριστώ
-
τελικά την εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά μόλις πάει να ανοίξει κλείνει τι μπορεί να συμβαίνει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Aν έχεις Root Explorer, πήγαινε στο φάκελο /data/miui/apps και εκεί θα βρείς την εφαρμογή. Αν δε στην εγκαταστήσει από εκεί, κάνε την Copy σε ένα μέρος της SD, και επό εκεί επιχείρησε την εγκατάστασή της... ” η εφαρμογή Root Explorer όταν πάω στον φακέλο data μου λέει ότι δεν είμαι root ενώ στην ασφάλεια φαίνεται ότι έχει δικαιώματα root, στο antutu μου λέει Have root access απο sd δεν κάνει εγκατάσταση δε ξέρω δε βγάζω άκρη ευχαριστώ πάντως
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ξέχασα να σου πώ πως δεν είναι ΖΙΡ, απλά μετονόμασέ το σε Trasfer.apk και κλίκαρέ το για εγκατάσταση... :)” το έκανα ξεκινάει η εγκατάσταση τελικά σταματάει και μου λέει η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθή
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχει αφαιρεθεί αλλά για κάποιο λόγο δε σου την εμφανίζει... Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ => Transfer.zip και όλες οι πρόσθετες εφαρμογές που μπαίνουν στο /data/miui/apps είναι εδώ => Συλλογή εφαρμογών της MIUI ROM ” To κατέβασα αλλά δεν υπάρχει εκτελέσιμο αρχείο μέσα
-
Ρε παίδες χθές ήθελα να μεταφέρω κάτι αρχεία και δεν υπήρχε η εφαρμογή μεταφοράς αρχείων απο xiaomi σε xiaomi τι ακριβώς γίνετε έχει αφαιρεθεί απο την ROM?
-
Unbrick για 1S
ΜήνυμαΔιαδικασία για unbirck υπάρχει για το 1s? και ποια η διαδικασία?
-
Να ρωτήσω για 1s εφαρμογή gia unbrike υπάρχει?
-
Έκλεισε!!!!
-
Ίσως θέλω να έρθω θα προσπαθήσω
-
Παράθεση από nnbignick: “Για σας και απο μένα είχα ένα πολλη καλό καλοκαίρι και μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω πάρα πολλές ώρες με το 1s το ξεζούμισα φωτογραφίες, video, internet σε τρίτους παιχνίδια, gps μιλάμε για πολύ-εργαλείο το μόνο πρόβλημα που έχω απο την αρχή και με ταλαιπωρεί είναι να μου κάνει minimaze τις εφαρμογές μήπως έχουμε διαπίστωσή απο που είναι αυτό το μπλοκάρισμα? ΥΓ. Αν έχει δοθεί απάντηση ζήτω συγνώμη.”
-
Για σας και απο μένα είχα ένα πολλη καλό καλοκαίρι και μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω πάρα πολλές ώρες με το 1s το ξεζούμισα φωτογραφίες, video, internet σε τρίτους παιχνίδια, gps μιλάμε για πολύ-εργαλείο το μόνο πρόβλημα που έχω απο την αρχή και με ταλαιπωρεί είναι να μου κάνει minimaze τις εφαρμογές μήπως έχουμε διαπίστωσή απο που είναι αυτό το μπλοκάρισμα? ΥΓ. Αν έχει δοθεί απάντηση ζήτω συγνώμη.
-
Αν δεν είμαι εκτός Θεσσαλονίκης είμαι μέσα
-
facebook fotos
ΜήνυμαΚάποια επανεκκίνηση της συσκευής;;;; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μονοκαρτο λίγο το χαλάει Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk