Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 338.
-
Ακουστικά Piston
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “ναι ,εχθές ήλθαν από merimobiles.com , φανταστικός ήχος η τιμή καλή συγκριτικά edit είχα βάλει δυο site , ήταν λίγο πιο ακριβά και τα έσβησα ” Αυτά είναι τα original? και αν ναι πως τα καταλαβαίνεις?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από johndrama: “Καλησπερα εχω παραγγειλει το 1s για τη συζυγο απο online καταστημα συμφωνησαν να εγκαταστησουν την Ελληνικη ρομ αντι για μουλτι ή οριτζιναλ .Χρειαζεται να τους πω να προσεξουν κατι αλλο?Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να τους στειλω για σιγουρια μη μου βαλουν καποια αλλη?” Αυτή είναι η τελευταία δική μας: Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable24-Hellas-GTV-3.14.0.zip (Root με MIUI Patch) ” Ερώτηση η ''Stable24'' σε σχέση με τις προηγο…
-
Πρόβλημα 3g στο 1s
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν έχει σχέση και με την ενεργοποίηση της περιαγωγής στην κάρτα που μπαίνεις στο ίντερνετ εμένα στην Q που έβαλα πάντος το ήθελε.
-
Για να σε καταλάβω lost2 τι απαιτήσεις έχεις απο ένα smartfhone με οθόνη 4,7 επεξεργαστή 1,6 τετραπύρηνο σε σχέση με την διάρκεια της μπαταρίας?? και άμα δεν σε καλύπτει η μπαταρία δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερη σε χωρητικότητα ή παίρνεις δεύτερη ή παίρνεις μία εξωτερική Τώρα για μένα με wifi ανοιχτώ καμιά 10ρια τηλεφωνά την ημέρα ένα 24ωρο με πάει και με δύο κάρτες. Για εξοικονόμηση αν κλείνω το wifi και το ανοίγω όταν μπαίνω στο internet στο το δουλεύω με μια κάρτα μου έχει πάει και 48ώρες πε…
-
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
'Εχω την συσκευή πάνω απο μήνα. Αυτά που αναφέρεις παραπάνω προσωπικά δεν τα έχω διαπίστωσή ούτε με την SD ούτε με την μπαταρία ούτε με την φόρτιση μέσω υπολογιστή σε σχέση με την θερμοκρασία του επεξεργαστή κάτι παίζει αλλά απο ότι κατάλαβα επειδή είναι νέας γενιάς έχει άλλα στάνταρ με άλλα όρια θερμοκρασίας. Μήπως υπάρχει κάτι που δεν το έχεις προσέξει? Επικοινώνησες με το κατάστημα που το αγόρασες?
-
προβλημα με το mail
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από nnbignick: “Τι ακριβώς ψάχνουμε με τα mail στο 1s?” η εφαρμογή mail , αν δουλεύει , βάζοντας κωδικούς από κάποιο email σου δοκίμασέ το μπας και δουλεύει σε σένα ” Αν μιλάμε για την εφαρμογή mail που εγκαταστάθηκε στην τελευταία ROM την ενεργοποίησα σε gmail λογαριασμό συνδέθηκε κανονικά, κατέβασε τα mail και έκανε και αποστολή
-
προβλημα με το mail
ΜήνυμαΤι ακριβώς ψάχνουμε με τα mail στο 1s?
-
Μάλλον μέσα είμαι
-
Ακουστικά Piston
ΜήνυμαΈχω βάλει τα ακουστά piston στο μάτι και ήθελα την γνώμη σας 1.Αυτά είναι τα Original piston? και 2.Η τιμή είναι καλή ? Xiaomi Piston Headphones with 3.5mm Gold-plated Plug
-
και εγώ ανατολικά λέω
-
στο τέλος βρήκα και μία ρύθμιση mail έχω ενεργοποιημένο το mail μου στην gmail πρέπει να το περάσω και σε αυτή την εφαρμογή?
-
περάσαμε και την 3,13 για 1s Στις ειδοποιήσεις λέει ''Συγχαρητήρια το σύστημα αναβαθμίστηκε Διαμοιρασμός'' κανω κλικ και κλείνουν οι ειδοποιήσεις υπάρχει πρόβλημα? και ''Συνδέθηκε ο εντοπισμός σφαλμάτων'' κάνω κλικ και με πάει για προγραμματιστές εκεί πρέπει να προσέξω κάτι?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Κυκλοφόρησαν οι νέες GTV-3.13 ROM για τις ακόλουθες συσκευές.. Mi-2A => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_taurus_Hellas-GTV-3.13-4.6.27.zip Hongmi/RedMi/RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-GTV-3.13.0-deodex.zip Hongmi/RedMi/RedRice 1S (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip ” ” Για το 1S απο 3,11 πήγαμε στη 3,13?
-
Παράθεση από bandit650: “σημερα τελειωσα μια κληση και εβαλα το κινητο στη τσεπη. βγαζοντας το μετα απο καποια ωρα για να το χρησιμοποιησω ξανα, ηταν στη οθονη που βαζεις το κωδικο για ξεκλειδωμα και πανω πανω με κοκκινα γραμματα ελεγε πρασπαθηστε ξανα μετα απο 1000 (δε θυμαμαι ακριβως παντως πιο πανω ηταν) δευτερολέπτα. μαλιστα η ενδειξη αυτη παρεμεινε ακομη και μετα απο επενεκινηση ακομη και μετα απο βγαλσιμο της μπαταριας. οταν με το καλο μηδενισε ολα καλα εβαλα τους κωδικους και ειναι οκ. το…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nnbignick: “1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key''” Φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το SwiftKey όπως ακριβώς το βλέπεις παρακάτω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/723/ Παράθεση από nnbignick: “2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε…