Παράθεση από stamatisv: “Επειδή ήμουν ίδια περίπτωση με LXKCNMA σε Redmi PRO, σου στέλνω ακριβώς τι έκανα για να την βγάλω copy paste απο άλλο post: ” εμενα με την ιδια εκδωση LXKCNMA ξεκλειδωσε κανονικα χωρις να περασω official.
Xθες κουμποσα την ελληνική XTRVbeta1_7.1.19 με τη βοήθεια του @Johnkas και όλα πάνε ρολόι. Μου πέταξε κάτι crash σε κάποιες εφαρμογές του google αλλά δεν μου το ξαναέβγαλε. Τώρα για το batary drain που κάπου διάβασα σε έμενα δεν ισχύει. ενα απο τα crash.. Screenshot_20170123231602787_com.miu.png
Παράθεση από MIUI_ART: “Όλα βλέπω ήταν άψογα και με ωραίο κέφι. Μπράβο στους διοργανωτές και τους παρευρισκόμενους της συνάντησης ... ” Στη δεύτερη επίσημη σε περιμένουμε. Γιατί ανεπίσημες προβλέπω πολλές.
Παράθεση από Johnkas: “@HliasAvg είσαι έτοιμος να το τελειώσουμε; Πάντως ότι το δωράκι σου δουλεύει σωστά είναι εξίσου απίστευτο ” Αρκετά σε κούρασα σήμερα. Θα προσπαθήσω να κάνω τα υπόλοιπα μόνος μου και ας ελπίσουμε πως δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ και τον Χρήστο για τον κωδικό ξεκλειδωματος που μου έδωσε και είχαμε αίσιο τέλος.
Ευχαριστώ πολύ τον @Johnkas που ασχολήθηκε πάνω από 3 ώρες με το ρημάδι μου που δεν ήθελε να συνεργαστεί με κανέναν οδηγό. Κάπου στο τέλος βαρέθηκε το redmi pro μου και μας έκανε τη χάρη και ξεκλείδωσε χωρίς Official rom. Τσίμπησα και το δωράκι μου το οποίο κατά περίεργο τρόπο δουλεύει στο τηλέφωνο μου άψογα μέχρι και στο ραδιόφωνο που δεν δούλευε καθόλου IMG_20170122_204800.jpg
Παράθεση από kostakislarisa: “Ερώτηση/απορία: αν αυτός που κερδίσει το tempered δεν έχει note 3 στην ουσία του είναι άχρηστο. Δεν είναι άδικο να είναι μόνο για το note 3 το tempered; ” Μπορείς να το κάνεις και ανταλλαγή με κανέναν που έχει και κέρδισε τπτ άλλο
Παράθεση από derveni: “@makisfz Ναι θα είναι και άλλα παιδιά από Τρίκαλα αλλά και από Καρδίτσα αλλά και Βόλο, μην ανησυχείς ” Θα είμαι εγώ εκπρόσωπος από Καρδίτσα, λόγο καταγωγής και λόγο πρόσφατης διαμονής.
Τις προηγούμενες μέρες έκανα τεστ την μπαταρία με πολύ λίγη χρήση του κινητού 60%φωτεινότητας 3-4 ώρες ίντερνετ και λίγα τηλέφωνα. Μπορώ να πω ότι έπαθα πλάκα. Περίπου 48 ώρες κράτησε.
Παράθεση από clab: “καλησπέρα σε όλους,νέος στην παρέα,έχω στην κατοχή μου το redmi pro 4g ram-128gb.εξαιρετική συσκευή για τα χρήματα που δαπάνησα,αλλα αντιμετωπιζω ένα πολυ σημαντικό προβλημα..δεν πιάνω ποτε 4g(Vodafone) κ όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα από 3g πέφτει απευθείας σε Η..γνωριζει κάποιος τι μπορω να κανω;το έβαλα σε χειροκινητη αναζήτηση δικτύου κ 4g βρίσκει μονο όταν έχω το locale γυρισμενο στο "κίνα".στο οποιο εν τέλει δεν συνδέεται.το 4g ειναι ενεργοοιημενο στη σιμ μου. αν υπάρχει …
Παράθεση από Johnkas: “ναι πρέπει να φλασαρει μία official debeloper rom Εγώ στο δικό μου ακολούθησα τη δεύτερη μέθοδο από τον δεύτερο οδηγό που σου εδωσα ” Δεν δούλεψε. Πρέπει να πάω με την πρώτη διαδικασία! Πρόβλημα
ουτε σε εμενα. Λογικα τον φτιαχνουμε εμεις =============== Ιαν 13th 2017, 2:58am =============== μολις ανακαλιψα οτι το κιν μου δεν εχει video call. τι παιζει?