@svarpana @gakopoulosgeo Παιδιά καλώς ήρθατε στην παρέα μας και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην συνάντηση μας την Κυριακή (πληροφορίες στην πρώτη σελίδα του νήματος).
1η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
ξιαόμι αντί για σιαομίεπίσης έχω προσέξει πως όλη η πόλη το λέει χιαόμι ..
Απλά το ξιαομι δεν κολλα καθόλου! Καλό θα ήταν να το προσέξουμε, τώρα που θα μπούμε και στις εφημερίδες! Σιαομι και μιουι Ρομ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira -
-
Ο/H derveni έγραψε:
@makisfz Ναι θα είναι και άλλα παιδιά από Τρίκαλα αλλά και από Καρδίτσα αλλά και Βόλο, μην ανησυχείς
-
-
-
Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους μας που θα έρθουν στην συνάντηση αύριο από Λάρισα,Βόλο,Καρδίτσα,Τρίκαλα, έχουμε επιπλέον άλλους 2 χορηγούς για την εκδήλωση και συγκεκριμένα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ vrisko.gr/details/map/b61a4f3b…7i4a?LogEntryType=ShowMap
δώρο μία θήκη κινητού από το κατάστημα,και το κατάστημα Service ειδών κινητής τηλεφωνίας http://onbusinessbook.com/entry.php?eid=77647 δώρο ένα tempered glass και μία (1) θήκη σιλικόνης για το note 3.
Οι χορηγοί θα μπούνε στην πρώτη σελίδα και τους ευχαριστούμε για τα δώρα τους, τώρα όσων αφορά την διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει με το πέρας της συνάντησης,ο/η τυχερός/οι το nickname θα αναρτηθεί στο αρχικό νήμα.ο @thanos485 @Johnkas @derveni δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση. -
Ο/H derveni έγραψε:
Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους μας που θα έρθουν στην συνάντηση αύριο από Λάρισα,Βόλο,Καρδίτσα,Τρίκαλα, έχουμε επιπλέον άλλους 2 χορηγούς για την εκδήλωση και συγκεκριμένα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ germanos.gr/store-locator/?gclid=CMGz0t-h09ECFUcQ0wodTb0BAQ
δώρο μία θήκη κινητού από το κατάστημα,και το κατάστημα Service ειδών κινητής τηλεφωνίας http://onbusinessbook.com/entry.php?eid=77647 δώρο ένα tempered glass και μία (1) θήκη σιλικόνης για το note 3.
Οι χορηγοί θα μπούνε στην πρώτη σελίδα και τους ευχαριστούμε για τα δώρα τους, τώρα όσων αφορά την διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει με το πέρας της συνάντησης,ο/η τυχερός/οι το nickname θα αναρτηθεί στο αρχικό νήμα.ο @thanos485 @Johnkas @derveni δεν θα συμμετέχουν στην κλήρωση.
-
@kostakislarisa Τα δώρα είναι δώρα Κώστα, αν το κερδίσεις βάλε μια φωνή εκεί μέσα κάποιος θα έχει, και χάρισέ το.
-
Εγω εχω.....
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
-
μεσα κι εγώ παιδιά.καλη αρχή !!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0