1η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@Sotos_gr Υπάρχει άτομο από Καρδίτσα, μου έστειλε μήνυμα ότι είναι Λάρισα αυτήν την στιγμή.
=============== Ιαν 22nd 2017, 12:44pm ===============
Ο/H derveni έγραψε:
Ξεκίνησε εσύ σε περιμένει ο φίλος σου ο @Johnkas
-
-
@aelarav Βαγγέλη θα σε περιμένω ως την τελευταία ώρα αν προλάβεις, ξέρω ότι είσαι καθ' οδών για Λάρισα, σιγά σιγά στον δρόμο δεν χρειάζονται βιασύνες.
-
Καλησπερα στην καταπληκτική Θεσσαλική ομάδα του xiaomi-miui.gr
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απο όλους όσους παραβεθρούν στην συνάντηση αλλά λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω απο την Θεσσαλονίκη.
Σας εύχομαι να περάσετε φανταστικά και περιμένω και εγω όπως και όλοι τις φωτογραφίες της συνάντησης. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια αξέχαστην συνάντηση για όλους.
Φιλικά
Bodai -
Ευχαριστώ πολύ τον @Johnkas που ασχολήθηκε πάνω από 3 ώρες με το ρημάδι μου που δεν ήθελε να συνεργαστεί με κανέναν οδηγό. Κάπου στο τέλος βαρέθηκε το redmi pro μου και μας έκανε τη χάρη και ξεκλείδωσε χωρίς Official rom. Τσίμπησα και το δωράκι μου το οποίο κατά περίεργο τρόπο δουλεύει στο τηλέφωνο μου άψογα μέχρι και στο ραδιόφωνο που δεν δούλευε καθόλου
-
@HliasAvg είσαι έτοιμος να το τελειώσουμε;
Πάντως ότι το δωράκι σου δουλεύει σωστά είναι εξίσου απίστευτο -
Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας για να γίνει η 1η συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας, να κάνω ένα σύντομο ιστορικό για να βάλω τους απόντες στο κλίμα. Υπήρχε η δυνατότητα 2 laptop και TV για τις ανάγκες των μελών μας, 17:20 έγινε σύνδεση μέσω Skype με τον @MIUI_ART που με μήνυμα του ευχαρίστησε τα μέλη μας που δώσανε το παρών στην συνάντηση μας.
Η ατμόσφαιρα ζεστή και απέπνεε ενα φιλικό κλίμα αν και βρεθήκαμε για πρώτη φορά νιώσαμε όλοι μια αλληλεγγύη μεταξύ μας, να αναφέρω ότι παρόντες ήταν 37 μέλη μεταξύ αυτών, 3 κοπέλες από τον Βόλο και ο μικρότερος φίλος μας ήταν 7 ετών. Έγιναν 2 αλλαγές rom και ένα ξεκλείδωμα, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και πάλι για τα δώρα τους και οι νικητές είναι @Giorgos Karavidas @nio78 @Andreaskarlia @kostaspach @chryma @HliasAvg @kostaskex και ο Κ.Α.
Ευχαριστούμε το μέλος @kostaskex για την φωτογραφική κάλυψη και την βιντεοσκόπηση του, αρκετά μέλη και φίλοι της xiaomi για προσωπικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, δίνοντας την υπόσχεση να είναι μαζί μας στην επόμενη συνάντηση.
Ο φίλος μας @Bodai για λόγους υγείας που τον ταλαιπώρησαν δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας προσωπικά γνωρίζω ότι είναι ο πιο στεναχωρημένος που δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας γιατί μαζί το σχεδιάσαμε,αλλά δίνοντας υπόσχεση να είναι την επόμενη φορά.
Ευχαριστώ θερμά τον @Johnkas πού έδωσε τον καλύτερο του εαυτό μαζί με τον @thanos485 για το πέρασμα rom και εγώ ο @derveni θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε και θέλουμε την γνώμη σας και την αγάπη σας για την επόμενη συνάντηση που θα ξανά κάνουμε, σας θέλουμε όλους, ας σταματήσω την φλυαρία και απολαύστε τις φωτογραφίες και το video από την εκδήλωση μας
Ομάδα φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας
VIDEO 1η Συνάντηση φίλων xiomi & MIUI Λάρισας
-
Ο/H Johnkas έγραψε:
@HliasAvg είσαι έτοιμος να το τελειώσουμε;
Πάντως ότι το δωράκι σου δουλεύει σωστά είναι εξίσου απίστευτο
-
πραγματικά άξιζε!ενα μπράβο σε αυτούς που ήρθαν από μακριά(Βολο,Τρίκαλα,Καρδίτσα) και ενα μπράβο σε όλους σας που το οργανώσετε!
Με κάποιους θα τα ξαναπούμε και μεσα στη βδομάδα μιας και βρήκαμε και κοινούς φίλουςxiaomi και τα μυαλά στο μπλέντερ -
ήταν όντως πολύ καλά
ήπιαμε το καφεδάκι μας
αντιστοιχίσαμε πρόσωπα σε nickname
γνωρίσαμε καινούργιους φίλους
έπεται συνέχεια
=============== Ιαν 22nd 2017, 11:47pm ===============
@kostaskex άλλαξε φίλτρο στην φωτογραφική σου μηχανή
Προσθέτει πολλά κιλά .....
=============== Ιαν 22nd 2017, 11:49pm ===============
Και όλα σε μένα!!!!! -
-
Μοιραστείτε