Χαχαχα @Johnkas λόγω του ότι είναι στενό το μαγαζί επέλεξα να εχω ενα ευρυγωνιο φακό μαζί μου...αυτοί που σας "έπιασα" στις άκρες της φωτογραφίας την πατήσετε...και δεν πρόλαβα να τις περάσω και στο Photoshop...
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που οργάνωσαν την συνάντηση, και ένα ακόμα μεγαλυτερο στους χορηγούς για τα δωράκια τους
Ενας από τους τυχερούς ήμουνα και εγώ με δωράκι μία θήκη από τα καταστήματα Γερμανός.
Ωραίο κλίμα με πολλούς γνωστούς xiaomi_δες...
ναι όντως...και εγώ το τσίμπησα το δωράκι μου.Ευχαριστώ!!!νανε καλά η κυρία στο σέρβις που είπε το νούμερο μου :)...πήγα έριξα και καμία 10άρια τζόκερ μετα αλλά τζίφος...
Ενα μεγαλο μπραβο για τα παιδια που "ετρεξαν" για αυτη την συναντηση
πραγματικα το κλιμα ηταν πολυ καλο, αν ερχονταν καποιος αγνωστος θα νομιζε οτι αυτοι εδω γνωριζονται χρονια
Στην επομενη συναντηση θα ειμαστε πολυ περισσοτεροι. @Johnkas τωρα που ειδα καλυτερα της φωτο δεν φταιει ο φακος η μπλουζα φταιει @kostaskex μην τα θελεις και ολα δικα σου εσυ πηρες δωράκι ας παρει κανενας αλλος το τζοκερ
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Μπράβο σε όλους παιδιά!!!! Τελικά, στάθηκα τυχερός με το xiaomi, πήρα δώρο handfree στη κλήρωση!!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!! Ανακάλυψα ότι για να δουλέψουν καλά τα handfree δεν πρέπει να έχουν μια μικρή προσθήκη-πατουρίτσα στο τελείωμα, εκεί που αρχίζει το καλώδιο, για redmi note 3 pro. Σε 'μένα δεν λειτούργησαν πλήρως βέβαια, αλλά και πάλι ευχαριστώ θερμά για το δώρο!!!!
@derveni
Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια .
Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είναι οι συναντήσεις , να δείχνεις κάποια πράγματα και όχι μόνο θεωρία ή οποία καλή είναι κι αυτή , αλλά σε συνδυασμό και με την πράξη γίνεται ακόμα καλυτερη.
Πιστεύω ότι οργανώθηκατε όπως έπρεπε και είχατε εξαιρετικό αποτέλεσμα.
ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ!!
EDIT
Ολες οι συναντήσεις ανά τη χώρα από δω και περα πρέπει να έχουν παρόμοιο στυλ , μου άρεσε πολύ οπως σκεφτήκατε να οργανώσετε την εκδήλωση και το περιεχόμενο της.
Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τους διοργανωτές @derveni@thanos485@Johnkas για το υπέροχο κλίμα κ την άψογη διοργάνωση της συνάντησης!Ήμουν κ εγώ ένας από τους τυχερούς!