Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 636.
-
Καλησπέρα παιδιά! Εϊπα να κάνω διπλότυπη εφαρμογή το Viber στο MI5 μου στον δεύτερο αριθμό αλλά μετά είδα ότι δεν με βολεύει και τόσο πολύ και θέλω να διαγράψω την διπλότυπη. Μου βγάζει μήνυμα ''Η απεγκατάσταση διπλότυπης εφαρμογής θα αφαιρέσει όλα τα δεδομένα της εφαρμογής''. Αυτό σημαίνει ότι θα μου επηρεάσει και το viber που έγω στο κύριο αριθμό μου?
-
Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος μου αγόρασε το Redmi Note 4x και αυτή τη στιγμή φοράει την 8.1.10.0 To πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι η μπαταρία παραμένει κολλημένη στο 50%. Κάναμε αυτό εδώ αλλά και πάλι τα ίδια. Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο? Του είπα αν είναι να κάνει update στην ROM για να δούμε μήπως διορθωθεί (υπάρχει περίπτωση?)
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε? Γιατί έχω παραγγείλει 2 switch από το Gearbest και 50 μέρες μετά είναι ακόμα 2017-03-28 16:28 MALAYSIA, SEND ITEM ABROAD Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω....
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Το σκέφτηκα και τους ρώτησα και μου είπαν αυτό: Hi, Polar devices work with most modern smartphones. You can download and install Beat/Flow app Android to all devices supporting Bluetooth 4.0 protocol and having Android 4.3 or later.However, there is plenty of variation between how different Android devices handle the technologies used in our products and services, such as Bluetooth Low Energy (BLE) and different standards and protocols. Because of this, compatibility varies between phone manufa…
-
Τελικά έπρεπε όντως να κάνει update στην 8.1.4.0 και μετά σου την βγάζει την νέα ενημέρωση. Τώρα που μου την έβγαλε σκέφτομαι αν αξίζει να την κάνω τώρα μιας και δεν ξέρω αν έχει αρκετά προβλήματα...
-
Ευχαριστώ @d300s Πως γίνεται σε κάποιους να την βγάζει διαθέσιμη με ΟΤΑ και σε κάποιους άλλους όχι? Σε εμένα μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει καμία διαθέσιμη και είμαι με την Global stable 8.1.2.0. Ούτε καν την 8.1.4.0. Να ανησυχώ???
-
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ενημέρωση για την 8.2.1.0 αρχικά σας ήρθε σας ΟΤΑ ή την κατεβάσατε εσείς και την φορτώσατε? (Μιλάω για Μi5)
-
ROIDMI 2S
Μήνυμα@spideman3 Η βάση του αναπτήρα είναι αυτή που βρήκα στις φωτό ότι είναι συμβατή και το μοντέλο του αυτοκινήτου μου δεν είναι σε αυτά που δεν ταιριάζουν. Όλα δουλεύουν σωστά εκτός από αυτό τον θόρυβο. Φαντάζομαι λες ότι δεν είναι απολύτως συμβατό?
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΔεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει μιας και στου φίλου μου δεν ακούγεται τίποτα!
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Αγόρασα τελικά το roidmi 2s και σήμερα έκανα την πρώτη δοκιμή (Seat Leon 2004). Αν και όλα δουλεύουν πρόσεξα ότι ακούγεται ένα ενοχλητικός ήχος (σαν σφύριγμα ψηλό) το οποίο είναι ιδιαίτερα αισθητό κατά την αλλαγή του τραγουδιού. Το δοκιμασα σε αυτοκίνητο φίλου μου (Suzuki Vitara 2008) και αν και ακούγεται πιο χαμηλά ο ήχος δεν υπάρχει. Μήπως έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα ή του έχει τύχει κάτι παρόμοιο?
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης:geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL):https://www.geekbuying.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Original-Xiaomi-Mi-Pro-Qualcomm-Quick-Charge-2-0-Type-c-10000mAh-Two-way-Li-polymer-Smart-Power-Bank-Mobile-Power-Charger - Original-Xiaomi-Mi-Pro-10000mAh-Power-Bank-Type-C-PU-Protective-Cover-Case---Brown - Την ημερομηνία αγοράς: 7/3 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 ημέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολό…
-
Καλησπέρα παιδιά! Είδα στο αγγλικό φόρουμ ότι αν αλλάξεις στην Global stable το region σε Ινδία τότε υπάρχει μια διαθέσιμη αναβάθμιση την 8.1.4.0. Το δοκίμασα και όντως εμφανίζεται σαν διαθέσιμη. Πρέπει να την κάνω την αναβάθμιση ή δεν υπάρχει κανένας λόγος μιας και στις επόμενες μέρες θα δοθεί η 8.2?
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης:yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Pro - Την ημερομηνία αγοράς: 13/12/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 61 ημερες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales : Δεν χρειάστηκε - [i]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Για μια ακόμα φορά ο ''γλυκούλης'' το πακέταρε και το έστειλε μέσα στην ίδια μέρα με την π…