Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 636.

• Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 3080mAh Android Smartphone White

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Και σε μένα το Commercial items είχε τικάρει και είχε βάλει αξία 30 ευρώ οπότε δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα!

• Παράθεση από mrvaggos: “απο όσο έχω ψάξει έτσι το στέλνει ο yeso. με sf express /nl post συνδυαστικά ” Ναι και σε μένα έτσι το έστειλε. Έκανε 15 μέρες για Χανιά

• αγορά xiaomi redmi 3 pro?

Nickleon - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Το H+ ΕΙΝΑΙ 3g. ” Να είσαι καλά φίλε μου που με έκανες και το έψαξα. Μου είπε ένας φίλος ότι το Η+ είναι Edge+ και δεν το έψαξα. Τελικά φαίνεται εδώ.ότι το Η+ είναι πιο πάνω από το 3G. Όμως η αυξομείωση του σήματος με μεγάλη ταχύτητα είναι κάτι που ανησυχεί!

Μήνυμα

Μέχρι τώρα το κινητό φυσάει και ας μην έχω πάρει ακόμα την απόφαση να περάσω την Ελληνική Rom. (φοράει ακόμα την official 7.3.2.0 Stable) Αυτό μόνο που με ενοχλεί και δεν ξέρω αν κάποιο άλλο παιδί έχει κάτι παρόμοιο είναι με την χρήση των mobile data. Τις περισσότερες φορές δεν έχει 3G αλλά H+ ακόμα και σε περιοχές που ξέρω ότι έχει 3G και δεν είναι και τόσο σταθερό. Χωρίς να μετακινούμαι παρατηρώ ότι το σήμα της κάρτας που τρέχει τα Mobile data παίζει σαν τρελό.

• Antutu score από τα xiaomi

Nickleon - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με την 7.3.2.0 Official Redmi 3 Pro e0903d6298fdd6b7ae8a65dc6e649b2f.jpg Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

• VIP υπηρεσία

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Μόλις αγόρασα την VIP υπηρεσία αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή! Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα?

• Καλησπέρα και από μένα παιδιά! Έχω και εγώ κάποιες απορίες με βάση αυτά που έγραψε ο φίλος παραπάνω. Σκέφτομαι να περάσω την Ελληνική ρομ στο redmi 3 pro αλλά δεν ξέρω αν για κάποιον σαν εμένα που είναι πρωτάρης σε όλο αυτό είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή ή είναι καλύτερα να περιμένω λίγο καιρό για να βγεί η ρομ για το pro. Λοιπόν αν αποφασίσω να το κάνω τώρα θα πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό αυτόν Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ? Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση μου αλ…

• Επιλογή Xiaomi κινητού

Μήνυμα

Αν ρίξεις μια ματιά εδώ Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες) θα δείς ότι οι περισσότεροι έχουν καλές εντυπώσεις από το εν λόγω κατάστημα. Προσωπικά χτες παρέλαβα την πρώτη παραγγελία μου από αυτόν και όλα ήταν άψογα!

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Για να δεις το φουλ σου κάνε restart και δες ποσα σου λέει μόλις μπεις Στα άλλα επειδή ξέρω είναι 1.9 ” Ναι μετά το restart ήταν στο 1,8. @pavlidisc δεν το λέω για να κρατήσω την RAM άδεια. Ίσα ίσα. Ο λόγος που ρωτάω είναι καθαρά από περιέργεια και για να δω κατά πόσο η Ελληνική RAM κάνει καλύτερη διαχείριση (πιστεύω με αυτά που διάβασα και μιας και δεν είμαι γνώστης του θέματος ότι κάνει καλύτερη διαχείριση) από την 7.3.2.0 (LHPCNDD) / Stable που φοράει το δικό μου.

Μήνυμα

Συγνώμη για τις φωτογραφίες. Νόμιζα ότι θα προσαρμοζόντουσαν. Ναι με όλες τις εφαρμογές κλειστές!Στην διαχείριση μετά που πατάω το Χ για να κλείσουν μου λέει άλλες φορές 1,4 άλλες 1,5!

Μήνυμα

Κι εγώ παρέλαβα χτες και μιας και είμαι και εγώ άσχετος με το όλο θέμα της αλλαγής ROM είπα να περιμένω λιγάκι ώστε να δοκιμαστεί από τα παιδιά που την έχουν βάλει από το απλό και μετά να προχωρήσω. Βέβαια εγκατέστησα το google play και ξεφορτώθηκα κάποιες κινεζιές. Εγώ σε αντίθεση με σένα @paok4 δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το touch. Μου φαίνεται μια χαρά αλλά δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο tempered glass. Πάντως όντως φαίνεται πολύ καλό τηλέφωνο για τύπους σαν εμένα που ενδιαφέρονται κυρίως…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: REDMI 3 PRO - Την ημερομηνία αγοράς: 5/5/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο ''γλυκούλης'' όπως διαφημίζει έκανε shipping ακριβώς μέσα σε μια εργάσιμη μέρα και μου έδωσε tracking number και φωτογραφίες από …

• Ο yeso Ξέρω ότι είναι απλό ταχυδρομείο. Δεν ξέρω αν είναι συστημένο βέβαια. Είναι η πρώτη φορά που παραλαμβάνω από αυτόν.