Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 382.
-
Με σεβασμό στη γνώμη του @GR_Macedon θα σας μεταφέρω αυτό που με ρώτησε ένας έμπειρος τεχνικός σε tablet και laptop που του έστειλα κάποιες οθόνες για αλλαγή. Καλά μου λέει στα δικά σας τα xiaomi δεν υπάρχουν immitation οθόνες? Φυσικά και υπάρχουν του λέω. Αυτές που μου έχεις στείλει μου λέει είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που έχουν!!! Στο δικό μου redmi note 3 mtk όταν χρειάστηκε να αλλάξω οθόνη ένα χρόνο μετά η καινούρια μου φάνηκε καλύτερη από αυτήν που είχε!!!
-
Καλημέρα, αφού μπορείς να το δουλέψεις τότε υπάρχει χρόνος για παραγγελία(περίπου ένα μήνα κάνουν να έρθουν). Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις original lcd & digitizer with front housing που είναι μαζί με το πλαίσιο για το τηλέφωνο σου κοστίζει 34 €. Στις τιμές αυτές θα υπολογίσεις 5-6 € μεταφορικά και αν είσαι τυχερός... +3 € τελωνείο. Έχω πάρει πολλές από το gragon tt η ποιότητα τους είναι εξαιρετική και στο συστήνω. Για το πέρασμα το πολύ με 20 € θα βρεις, αν δεν βρεις θα μιλήσουμε
-
Καλημέρα, αν έχει ραγίσει αλλά μπορείς να το δουλέψεις τότε υπάρχει χρόνος για παραγγελία(περίπου ένα μήνα κάνουν να έρθουν). Τώρα ανάλογα με ποιόν επεξεργαστή έχει το κινητό σου, αν θες να είναι original lcd & digitizer ή αν θες κάτι φθηνότερο πας σε original lcd & oem digitizer όλες οι τιμές είναι στο παρακάτω συνημμένο. Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις original lcd & digitizer with front housing που είναι μαζί με το πλαίσιο. Στις τιμές αυτές θα υπολογίσεις 5-6 € μεταφορικά και αν είσαι τυχερός..…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυματι σταυροβελονιά είναι αυτή ποιος καλλιτέχνης την έκανε?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΥπάρχει νεότερο unlock tool με αυτό θα δουλέψει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ότι χρειαστείς εδω είμαι να βοηθήσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από thanos485: “Άλλη πλακέτα του redmi note 3 (mediatek) και άλλη του redmi note 3 pro (snapdragon).forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38030/ ” και αλλη πλακετα εχει επισης το special edition ” ποια είναι η άλλη για το special edition?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38512/