Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 438.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Μια επαλήθευση: αν προχωρήσω βάσει λύσης που βρήκα από τύπο στο youtube. .. μέσω otg usb που έχω μπορώ να αποφύγω το κόλλημα στο τηλ ούτως ώστε να μην μπω σε bootloop γιατί ομολογουμένως την 1η φορά τα έβαλα όλα στο Internal Storage Αν και το TWRP που έχει είναι το ίδιο με αυτό που έφαγα εγώ το άκυρο αλλά θα χρησιμοποιήσω του forum για παν ενδεχόμενο! Θέλω να πω, κάνω backup φυσικά σε otg sdcard και μετά προχωράω να δω αν ανοίγει μετά το flashing του Magisk, αν και έχω την εντύπωση ότι κάλλιστα …

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Με το κινητό πάει . Το αν δουλεύει σε 11 είναι άλλο θέμα. ” Done Done!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 μια επιβεβαίωση: Το τελευταίο ή το όποιο TWRP για Monet αφορά το Android 10 ή γενικά το κινητό?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παιδια είναι δύσκολη περίπτωση το 11. Πρώτα θα πρέπει να στηθεί το twrp από την βάση του κ μετά να γίνει για την κάθε συσκευή για να δουλεύει σωστά. ” Επειδή το ανέφερες και για να μην κάνω καμιά βλακεία, το TWRP για Mi 10 Lite είναι για Android 10 δηλ?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Ok bosses!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

I see ok got it! Βασικά έχω ήδη κάνει ένα fastboot λόγω του ότι όπως είχα πει είχα βάλει twrp για Mi 10 Lite Zoom όμως όταν μπήκα μέσα μου εμφάνιζε "Αγγλικά ή Κινέζικα" και από εκεί και πέρα έκανα ένα συνδυασμό και καλά για να ολοκληρώσω την εγκατάσταση και πήρα από τα 3 το μακρύτερο... οπότε bootloop Υ.Γ. 1 Το καλό είναι ότι έχω bootloader ανοικτό Υ.Γ. 2 Αν έχω καταλάβει καλά τον κανόνα: Root=Magisk or SuperUser και TWRP και Unroot=Official ROM & Official Recovery?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “βρε και καλα κανεις.. φυλαγε τα ρουχα σου. χαχαχα.. παντως ενα εχω να πω. ολοι μας οταν μας πιανει η μανια να κανουμε κατι τετοιο, δοκιμες, εγκαταστασεις rom κτλ, το ξεκιναμε τετοιες ωρες. χΑΧΑΧΑΧΑ.. καλο σας βραδυ ” δεν ξέρω αν υπάρχει πρωϊνό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδυνό rooting απλά επειδή μου'χες αναφέρει για το TWRP και τώρα για την ενδεχόμενη περίπτωση που πιάσει το Magisk έλεγα μήπως όντως μπορώ να κάνω rooting και να περιμένω παράλληλα μέχρι να βγει η XTRV δηλ να…

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Σορρυ παραξήγησις....αλλά δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα! Απλά προνοώ καταστάσεις για αυτό ρωτάω για backup και τέτοια...

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Βέβαια να φανταστώ ότι: 1) Βάζω TWRP ούτως ώστε να πάρω backup για την οποιαδήποτε μ@κακί@ 2) Το Magisk θα πρέπει να το φλασάρω από TWRP οπότε αν παρατηρήσω ότι δεν παίζει να γυρίσω στο (original rom backup) που θα έχω κάνει Ρωτάω για θέμα bootloop και που δεν μπορώ να μπω στο σύστημα......

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

11!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Αγαπητέ @baxalo Mi 10 Lite!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι έχω βγάλει και πιο καινούριο. Να σου πω όμως επειδή δεν έχω το κινητό δεν ξέρω ποιο magisk ειναι οκ για να μπορείς να μπουτάρεις σωστά. ” Φαντάζομαι δμπορώ να το δω σε "Compatible devices-list"!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Γιώργη οπότε ισχύει και το γνωστό twrp που έχεις φτιάξει για Monet όπως μου είχες πει και στην ουσία απλά θα περιμένω για την XTRV ROM για Android 11?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 Στο Mi 10 Lite αναφερόμουν σχετικά με το root?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Άσχετα από την ROM, μπορώ να βάλω το τελευταίο twrp και μετά να μπω στο σύστημα να κάνω root το κινητό χωρίς απλά την μονταρισμένη rom?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ναι λογικά θα πάει από την νέα χρονιά χώρις να ξέρω σίγουρα.. ” Θα απαντήσω φιλοσοφικά ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει !

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από bas13bou: “@geoanto555 θα έχουμε νέα ρομ μέσα στο σκ; ” Να φανταστώ αναφερόμαστε με βάσει το τελευταίο update ε? δηλ για 11 (αν δεν κάνω λάθος)!

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Συνονόματε @geoanto555 να φανταστώ αναφέρεσαι για ρομ στο νέο Android ε? Επίσης το sideload είναι επιλογή μέσα από το recovery ή (πουσάρισμα) zip/image μέσω cmd?

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Chris.mui: “Παράθεση από lbchX: “Παράθεση από Chris.mui: “Λοιπν προχώρησα σε format data... reboot recovery και βρίσκομαι στην οθόνη του Twrp Στον υπολογιστή βλέπω αυτά... αλλά δεν μπορω να κάνω copy paste σε Internal memory ” Φίλε μου να ρωτήσω, απ'ό,τι φαίνεται έχουμε το ίδιο τηλέφωνο με την διαφορά βέβαια όπως έχω αναφέρει στον Γιώργο ότι πιθανότατα λόγω ενός TWRP που πήγα να βάλω από αλλού υο βλέπει ως Lite Zoom αλλά μου είπε ο Γιώργος ότι δεν υπάρχει θέμα γενικά!To the point...…

lbchX - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Chris.mui: “Λοιπν προχώρησα σε format data... reboot recovery και βρίσκομαι στην οθόνη του Twrp Στον υπολογιστή βλέπω αυτά... αλλά δεν μπορω να κάνω copy paste σε Internal memory ” Φίλε μου να ρωτήσω, απ'ό,τι φαίνεται έχουμε το ίδιο τηλέφωνο με την διαφορά βέβαια όπως έχω αναφέρει στον Γιώργο ότι πιθανότατα λόγω ενός TWRP που πήγα να βάλω από αλλού υο βλέπει ως Lite Zoom αλλά μου είπε ο Γιώργος ότι δεν υπάρχει θέμα γενικά! To the point..... ποιά Miui έχεις?