Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 438.

• Παράθεση από lbchX: “Καλησπέρα στο team μετά από καιρό! Και όμως μου συμβαίνει και εμένα.......(δεν έχω κάνει ακόμα την "περιαγωγή δεδομένων") οφείλω να ομολογήσω γιατί τώρα ήρθε ο λογαριασμός.....! Υ.Γ Mi 10 Lite Small update: Βρίσκεται κανονικότατα από το "Find my device" πάντως, τελικά έστειλα μνμ αλλά παίζει να έπαιξε άκυρο (τουλάχιστον να μην χρεωθώ τσάμπα),προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι ένα Update το Miui σε "Miui V12.0.3.0.QJIEUXM|Σταθερή 2.6G" Security Patch October2020 μπας και! ”…

• Καλησπέρα στο team μετά από καιρό! Και όμως μου συμβαίνει και εμένα.......(δεν έχω κάνει ακόμα την "περιαγωγή δεδομένων") οφείλω να ομολογήσω γιατί τώρα ήρθε ο λογαριασμός.....! Υ.Γ Mi 10 Lite Small update: Βρίσκεται κανονικότατα από το "Find my device" πάντως, τελικά έστειλα μνμ αλλά παίζει να έπαιξε άκυρο (τουλάχιστον να μην χρεωθώ τσάμπα),προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι ένα Update το Miui σε "Miui V12.0.3.0.QJIEUXM|Σταθερή 2.6G" Security Patch October2020 μπας και!

• Tnx man! Αυτό σκέφτηκα και εγώ! Anyway, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αυτό δεν συμβαίνει σε Apple συσκευές (έχω Ipad)! Υ.Γ Βέβαια υπάρχει και η επιλογή (ενδεχομένως) σε γύρισμα παλαιότερης version οπότε και το έχω ως "never update" αλλά οκ

• Μόνο σε μένα ε...................... Υ.Γ Σε περίπτωση που αναρωτιέστε συμβαίνει όταν είμαι fb και πάω σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επαφή και καλά να στείλω μνμ και ανοίγει έτσι το messenger!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67347/

• @Mersey7 ούτε με format data ούτε και με πλήρες format, το ίδιο πρόβλημα με την αλλαγή σήματος! Για μια στιγμή μέσω εκκαθάρισης με το Apps2sd είδα το αρχείο αλλά το ξέχασα, το οποίο όμως και πάλι δεν βοήθησε σε restart! Αν φτιάξει από μόνο του έχει καλώς! Δεν παίζει να κάνω 5format για να φύγει αυτό!

• Ευχαριστούμε επίσημα τη διοίκηση για τις ευχές της! Για δώρο γενεθλίων ζητάμε για το Redmi Pro έκδοση rom λόγω κορονοϊού !

• Καλημέρα, μια (χαζή) ερώτηση, υπάρχει περίπτωση λόγω ότι παίρνει πολύ ώρα, να έκανα 2 backups στο MiCloud δηλ. 1 με τα υπόλοιπα και 1 που να αφορά μόνο εφαρμογές και μετά από το format να γυρνούσαν κανονικά?

• @Mersey7 αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει ότι και εσύ την xtrv 9.3.7 είχες? Στο πρόβλημα που έλεγες με την sim, παρατήρησες αν είχες κανένα πρόβλημα και με σύνδεση-αποσύνδεση το WiFi?

• Το πιστεύω αυτό που λες! Εντωμεταξύ εγώ ο λόγος που έφτασα εκεί ήταν το Insta γιατί έκανα ό,τι έκανα και δεν "άρεσε" στο σύστημα,με αποτέλεσμα να νομίζει ότι είμαι robot και επειδή είχα τσεκάρει με άλλη συσκευή ότι έμπαινα κανονικά-Like, έφτιαξε με reset! Επειδή και εγώ δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάρω το καινούργιο διαπιστώνω πλέον μετά από αυτό με την πτήση ότι πιθανότατα καλό είναι να υπάρχουν 2 backup στο TWRP (1 για αρχικό + 1 για τυχόν αλλαγές σε εφαρμογές)..... Άτιμη Κίνα....

• @Mersey7 το'χω περάσει αυτό το στάδιο αλλά μάλλον τώρα με την καραντίνα θα' ναι πιο εύκολο (να πούμε και καμιά μ@λ@κί@),αλλά συγνώμη και το fr δεν κάνει το ίδιο πράγμα δηλ: wipe data/cache, dalvik cache.

• @Mersey7 μάλλον εγώ πρέπει να είμαι πολύ καλύτερα, αν και εμένα το θέμα με την sim είναι αλλαγή πτήσης σε 4g! Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αλλαγή πτήσης σε 3g και σκεφτόμουν να κάνω fr, αλλά καμία σχέση με το δικό σου πρόβλημα! Ενδεχομένως και μένα να έχει ένα μικρό ποσοστό "καραντίνας"! Anyway, @Mersey7 tnx για την έμμεση πληροφορία και τι να πω ελπίζω να σου επανέλθει έστω και "μαγικά"!

• (Cosmote),ξέρετε αν έπαιξε καμιά φρίκη δικτύου? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67006/ Final Update: Πώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι έχει "brickάρει"-δεν αρέσει (πλέον) η "αλλαγή πτήσης" σε 4g? Γιατί κάνοντας Restart μια χαρά δουλεύει το 4g Υ.Γ Μια χαρά είναι η Cosmote!

• Παράθεση από NasDriver: “Όταν κάνεις επαναφορά συσκευής για να δεις εάν λυθεί κάποιο πρόβλημα...ΔΕΝ πρέπει να επαναφέρεται backup καθώς υπάρχει πιθανότητα η επαναφορά να φέρει πίσω και το "πρόβλημα"... ” Σωστή απάντηση και λογική !

• @amavroudis στο MiAccount φαντάζομαι εννοείς κανονικά backuo και τις εφαρμογές! Περισσότερο αλλά ξέχασα να το αναφέρω αναφερόμουν σε backup μέσω TWRP δηλ να έκανα μόνο για data

• Καλησπέρα μετά από καιρό και Χρόνια Πολλά ένεκα (καραντινο) ημέρας! Ερ: Υπάρχει πιθανότητα αν θέλει κάποιος να κάνει factory reset ΑΛΛΆ να κρατήσει ΜΌΝΟ τις εφαρμογές μαζί με τις ρυθμίσεις (ψιλοχλωμό μου ακούγεται)...

• Χρόνια πολλά του ολ! Λοιπόν να'ναι καλά οι Κινέζοι γιατί για κάποιον άγνωστο λόγο η τρικιά με τις "διπλότυπες εφαρμογές" δούλεψε στο Instagram! Εντωμεταξύ έκανα fr όντως μπήκε και πήγα υποτίθεται να το δουλέψω (φυσικά δεν έπιασε) επαναφέροντας το backup! Ερ:Αν ξαναβάλω την rom θεωρητικά και αυτό δεν είναι κάτι σαν fr ή recover? Λοιπόν μετά από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΟΛΎ ΚΌΠΟ.................."ξανάφτιαξα το κιν".......έβαλα την ΡΟΜ και πλέον το κιν έχει αναγνωριστεί κανονικότατα από το Instagram,το μόνο καλ…

• (just for fun), δεν υπάρχει πλέον να φανταστώ ούτε για δείγμα κάτι σαν ROM στο Redmi Pro σωστά?

• Λοιπόν εισαγωγή στο Instagram από κινητό φίλης και μπήκα κανονικά! Που σημαίνει μάλλον θέλω φορμάρισμα, δεν ξέρω τι άλλο να πω!

• Update:Μόλις το τσέκαρα γιατί μπερδεύτηκα, η ρομ που αναφέρθηκε είναι Stable (9.3.7 xtrv έχω)! Για επιβεβαίωση τσέκαρα για το factory reset, αν έχω το backup στην sdcard θα έχω πρόβλημα ή πρέπει να το'χω και στο PC?

• "Ερώτηση αρχικά:Η 10 κάτι που λέτε είναι Stable για Redmi Pro?" Θέλω να κάνω fr γιατί ενδεχομένως να'ναι η μόνη λύση για το Instagram, όμως φαντάζομαι είτε το κάνω μέσα από το τηλ είτε πάω από Recovery και κάνω Wipe Dalvik Cache/Data/System (αντίστοιχα fr δεν είναι και αυτό?), το TWRP δεν παραμένει στο κινητό για να κάνω επαναφορά στο backup που έχω φτιάξει?