Δεν είναι δύσκολο, θέλει προσοχή όταν βγάλεις την παλιά, να μην τραυματήσεις την οθόνη και μετά ταινία διπλής όψης για να κολήσεις την καινούργια, δες κανένα βίντεο στο youtube πως γίνεται η αλλαγή

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού1. το REDMI PRO παιζει να ειναι -αν οχι το πιο ευκολο- ενα απο τα πιο ευκολα κινητα στην αντικατασταση της μπαταριας.Ο/H mixalisf έγραψε:
Παιδιά επειδή μπαταρία από Κίνα καθυστερούν σημαντικά αυτή την έχει κάνεις;
Xiaomi BM4A (Redmi Pro) - Skroutz.gr
Και πόσο δύσκολο είναι να την τοποθετήσει κάνεις μόνος; Υπάρχει κάποιο κατάστημα Αθήνα για τέτοια δουλειά;
Ο/H mixalisf έγραψε:
Δεν εχω βαλει ποτε stable. Θελω να την δοκιμάσω. Ενα link σε παρακαλω, να βρω την συγκεκριμένη;
Εδώ είναι.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλησπέρα. Η πιο πρόσφατη XTRV Stable για το Redmi Pro είναι η => androidfilehost.com/?fid=11410963190603890449 και η πιο πρόσφατη Developer αυτή => androidfilehost.com/?fid=11410963190603892049
Για να πας από Stable σε Developer, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset μέσω του TWRP.
Υπάρχει και δοκιμαστική Port από το Nikel εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=710187#post710187
Ο/H Mersey7 έγραψε:
Ο/H mixalisf έγραψε:
Δεν εχω βαλει ποτε stable. Θελω να την δοκιμάσω. Ενα link σε παρακαλω, να βρω την συγκεκριμένη;
Εδώ είναι.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλησπέρα. Η πιο πρόσφατη XTRV Stable για το Redmi Pro είναι η => androidfilehost.com/?fid=11410963190603890449 και η πιο πρόσφατη Developer αυτή => androidfilehost.com/?fid=11410963190603892049
Για να πας από Stable σε Developer, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset μέσω του TWRP.
Υπάρχει και δοκιμαστική Port από το Nikel εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=710187#post710187
Η stable που έχει το link είναι η τελευταία που κυκλοφόρησε.Ο/H mixalisf έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ για τα link, να είσαι καλά!.
Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή τη στιγμή έχω την omega_gb_XTRV_9.3.7
Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είναι νεότερη της xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V10_XTRV_9.1.3 που έχει το link; Η έχω χάσει επεισόδια;
Επίσης αν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία και από την xtrv devκαι την xtrv stable να μου πει χονδρικά τις διαφορές;
Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με format data από το twrp. Όποιος αντέχει να στήνει κινητό από την αρχή...Ο/H lbchX έγραψε:
@Mersey7 μάλλον εγώ πρέπει να είμαι πολύ καλύτερα, αν και εμένα το θέμα με την sim είναι αλλαγή πτήσης σε 4g!
Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αλλαγή πτήσης σε 3g και σκεφτόμουν να κάνω fr, αλλά καμία σχέση με το δικό σου πρόβλημα!
Ενδεχομένως και μένα να έχει ένα μικρό ποσοστό "καραντίνας"!
Anyway, @Mersey7 tnx για την έμμεση πληροφορία και τι να πω ελπίζω να σου επανέλθει έστω και "μαγικά"!