Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 342.
-
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Προσπαθώ να κάνω εξαγωγή μίας βάσης δεδομένων στο κινητό (αντίγραφο ασφαλείας) και βγαίνει το μήνυμα: "Ενεργοποιήστε πρώτα το Έγγραφα στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές". Κάποια άποψη;
-
Παράθεση από alvin1983: “Καλημέρα σε όλους. προχθές Αφού έκανα twrp backup την 6.8.4, δοκίμασα cyanogenmod 13.0 nightly Γιατί δεν Έχει βγει stable (android marshmallow 6.0.1 παιδιά η διαχείριση μπαταρίας δεν Υπάρχει!!! Ram 1.4-1.5 ελεύθερο (εδώ χάνει λίγο). Συνεχίζω την δοκιμή για καμία εβδομάδα ακόμα να δω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Την κατέβασες από εδώ; CyanogenMod Downloads Θέλω, αν σου είναι εύκολο να μου πεις εντυπώσεις..
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alekos-ep91: “Παράθεση από amalag: “Όλα καλά σε kenzo. Τα led δουλεύουν κανονικά και η μπαταρία πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι είμαι η καλύτερη rom ως τώρα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk” Καθαρη εγκατασταση εκανες? Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου.” Όχι φίλε μου. Έκανα απλή εγκατάσταση. Ήμουν από rom του gkalen Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Όλα καλά σε kenzo. Τα led δουλεύουν κανονικά και η μπαταρία πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι είμαι η καλύτερη rom ως τώρα. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Μέχρι στιγμής ή καινούργια rom δείχνει άψογη. Δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα με το FP λύθηκε. Όλα καλά. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
-
Παράθεση από bandit650: “@gkalen κατεβαζω τη gtv και θα την εγκαταστησω. απο οτι διαβαζω ειναι πολυ καλυτερη απο τη τελευταια. αλλα θελω να δοκιμασω και τη δικη σου. σε ιδιας εκδοσης ρομ (6.8.4) μπορω να παω απο τη gtv στη δικη σου χωρις factory reset? ” Μπορεί και να δουλέψει αλλά όπως είπα πριν και στον @jpastos δεν θα στο συνιστούσα. Σε γενικές γραμμές όταν πηγαίνουμε από μία stable > stable ή gtv > gtv ή custom > custom γίνεται χωρίς factory reset. Όταν όμως αλλάζεις rom όπως στην προκειμένη…
-
Παράθεση από jpastos: “Θα κάνω μια "χαζή" ίσως ερώτηση Στο mi4 είμαι με την τελευταία 7.5.3.0 stable δεν έχω βάλει ποτέ κάτι άλλο αλλά είμαι και πολύ περίεργος... μπορώ λοιπόν να βάλω την 6.8.4 μόλις ανέβει gkalen χωρίς όμως να κάνω Wipe data , factory reset αλλά μόνο με Wipe cache and dalvik cache?? για να μην χρειαστεί να στήνω το τηλέφωνο πάλι απο την αρχή... (φυσικά έχω πάρει nandroid backup για την περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα) ” Δε θα στο συνιστούσα. Μπορεί και να δουλέψει αλλά για…
-
Όπως βλέπεις @gkalen το πελατολόγιο σου αυξάνεται συνεχώς. Να μην ήταν και τζάμπα χαχαχαχα
-
Antutu καινούργια μέτρηση 77110. Η καλύτερη επίδοση που είχα ποτέ. Τυχαίο????
-
Έχει εγκατασταθεί η ROM. Το κινητό πλέον μπαίνει σε deep sleep και με το FP ενεργό. Για την ώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι φοβερά διαφορετικό. Θέλω να προσθέσω όμως (μπορεί να είναι και τυχαίο) ότι στο antutu από 73000 πήγα 74819. Η διαχείριση μνήμης φαίνεται καλύτερη όσο για τη μπαταρία θα δούμε τις επόμενες μέρες. Σε ευχαριστούμε @gkalen...
-
από που κατεβάζουμε το .apk του forum;
-
Αν το Backup το πάρεις με 6.7.21 ας πούμε και έχεις βάλει 6.7.28 τότε που θα σε επαναφέρει;
-
Παιδιά πως ακριβώς κάνω nandroid backup και τι ακριβώς κάνει;
-
Σήμερα πήγα να εγκαταστήσω γραμματοσειρές με τον τρόπο που περιγράφεται στο Forum και κατά την εφαρμογή πήρα το μήνυμα: "Θέματα από τρίτες πηγές δεν υποστηρίζονται". Κάποια βοήθεια;