[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Αγαπητέ gkalen,κανένα τέστ θα κάνουμε κι εμείς με Redmi 2FDD?
-
-
Θα κάνω μια "χαζή" ίσως ερώτηση
Στο mi4 είμαι με την τελευταία 7.5.3.0 stable δεν έχω βάλει ποτέ κάτι άλλο αλλά είμαι και πολύ περίεργος...
μπορώ λοιπόν να βάλω την 6.8.4 μόλις ανέβει gkalen χωρίς όμως να κάνω Wipe data , factory reset αλλά μόνο με Wipe cache and dalvik cache?? για να μην χρειαστεί να στήνω το τηλέφωνο πάλι απο την αρχή...
(φυσικά έχω πάρει nandroid backup για την περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα) -
Ο/H jpastos έγραψε:
Θα κάνω μια "χαζή" ίσως ερώτηση
Στο mi4 είμαι με την τελευταία 7.5.3.0 stable δεν έχω βάλει ποτέ κάτι άλλο αλλά είμαι και πολύ περίεργος...
μπορώ λοιπόν να βάλω την 6.8.4 μόλις ανέβει gkalen χωρίς όμως να κάνω Wipe data , factory reset αλλά μόνο με Wipe cache and dalvik cache?? για να μην χρειαστεί να στήνω το τηλέφωνο πάλι απο την αρχή...
(φυσικά έχω πάρει nandroid backup για την περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα)
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
@gkalen κατεβαζω τη gtv και θα την εγκαταστησω. απο οτι διαβαζω ειναι πολυ καλυτερη απο τη τελευταια.
αλλα θελω να δοκιμασω και τη δικη σου. σε ιδιας εκδοσης ρομ (6.8.4) μπορω να παω απο τη gtv στη δικη σου χωρις factory reset? -
Ο/H bandit650 έγραψε:
@gkalen κατεβαζω τη gtv και θα την εγκαταστησω. απο οτι διαβαζω ειναι πολυ καλυτερη απο τη τελευταια.
αλλα θελω να δοκιμασω και τη δικη σου. σε ιδιας εκδοσης ρομ (6.8.4) μπορω να παω απο τη gtv στη δικη σου χωρις factory reset?
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
Από stable σε developer ή de custum rom θέλει factory reset αλλιώς κικιρικου...από developer σε developer ή stable σε stable δεν θέλει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
UPDATE σε 6.8.4 !!!!
Sorry , αλλά είχαμε αποτυχία στο upload σήμερα ...
Σε λίγο πάω σπίτι και τ'ανεβαζω ..
Δυστυχώς θα μπουνε τα λινκ τις πρώτες πρωινές ώρες .. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0