Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 342.
-
@gkalen θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είναι πρόβλημα αν δεν περάσεις ας πούμε την 6.7.28 rom (λόγω ας πούμε προβλημάτων) και πας απευθείας στην 6.7.35 π.χ; Ίσως φαίνεται κουτή ερώτηση, αλλά είμαι πολύ νέος ακόμα...
-
Το ίδιο λάθος είχα κάνει και εγώ και έκανα clean install και λύθηκε το πρόβλημα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι μέσω twrp. Να προσθέσω πάντως ότι μπορεί να έγινε αυτόματη ενημέρωση του su μέσω playstore, αν δεν το ξετσεκάρατε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να προσθέσω επίσης ότι σήμερα απεγκατέστησα τον browser της mi και έβαλα τον dolphin. Πολύ πιο γρήγορος και επίσης εδώ τώρα δουλεύει και ο flash player, κάτι που δεν υποστήριζε ο browser της μαμάς. Σε ευχαριστούσε ολόψυχα @gkalen για το χρόνο, τον τρόπο και προπαντός την υπομονή.. @gkalen καλό φαίνεται: Mpdecision is watching the load on your device! When you´re only doing simple stuff like browsing, texting or listening to music, the mpdecision service will completely shutdown single cpu cores …
-
@gkalen τι είναι το mpdecision; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα θέματα είναι χάλια. Εξαιρώ το nongstyle v8 που μου αρέσει αλλά δυστυχώς βγάζει κινέζικα σε κάποια σημεία.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχει άλλος πρόβλημα με το πώς εμφανίζονται οι γραμματοσειρές στο θέμα: nongstyle v8. Σε κάποια σημεία μου εμφανίζει κινέζικα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν δούλευαν άψογα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιώργο εγώ δεν έχω παρατηρήσει διακοπές στο wifi. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι στην τελευταία rom δεν δουλεύουν σωστά οι υπέρυθρες. Δηλαδή δουλεύουν με την tv και το dvd player. Δεν δουλεύουν με τα κλιματιστικά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gtv vs gkalen
ΜήνυμαBluetooth λόγω δουλειάς δουλεύω όλη μέρα. Κανένα πρόβλημα. Με τον ήχο δεν το έχω δοκιμάσει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gtv vs gkalen
Μήνυμα2η μέρα χρήσης της custom 6.7.21: 1. Η μπαταρία 2 μέρες με φουλ χρήση ( gps, κ.λ.π) και ακόμα 9℅ και δε λέει να τελειώσει. 2. Το κινητό δεν κολλάει πουθενά. Πολύ ελαφρύ. 3. Η μνήμη καλύτερη διαχείριση σαφώς. Στην dev έφτανε το 1gb ελεύθερο, εδώ με χρήση 1.3gb Σε γενικές γραμμές πολύ ικανοποιημένος. Θα συνεχίσω custom αν και θα περιμένω και XTRV. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς σε τι χρειάζεται το flash player;
-
Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" λέει 6.7.21 developer Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen έχω μπερδευτεί τώρα. Με ποιο τρόπο μπορούμε να δούμε ότι έχει περάσει ή custom rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gtv vs gkalen
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει και developer και πρόσφατα έβαλα custom (6.7.21). Διακρίνω καλύτερη διαχείριση μνήμης. Για την μπαταρία θα δω σε λίγες μέρες. Λίγες εφαρμογές όπως θέλω και το κινητό φυσάει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από flowin_through: “Factory δε χρειάζεται, το clean.zip το'χω και γω απορία, θα μας πει ο Γιώργος ” Τελικά το clean.zip το φλασάρουμε σε κάθε update ή clean install
-
Επίσης η 6.7.21 dev είχε κάποιο bug και κράσαρε όταν πήγαινες να αλλάξεις δακτυλικό αποτύπωμα με ελληνική γλώσσα μέσα. Διορθώθηκε στην custom;
-
Έχεις να μου πεις κάτι για το post #1791
-
Για να κάνω αναβάθμιση από 6.7.14 cusom σε 6.7.21 custom θα χρειάζεται factory ή clear Dalvik & cache και install από twrp; Το clean.zip θα το χρησιμοποιώ σε κάθε αναβάθμιση ή μόνο όταν κάνω clean install;