Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 342.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dim_dim: “Καλημερα και χρονια πολλα. Μετα απο αναβαθμιση απο stable σε dev πλεον εμφανιζεται στην 1η οθονη ενα μενου με καποιες συντομευσεις(εξυπνος βοηθος). Πως μπορω να το κανω να εξαφανιστει γιατι δε φευγει με τιποτα. Στο Μi 5s plus που εχω ειχε επιλογη εξυπνου βοηθου στις ρυθμισεις-->αρχικη οθονη το απενεργοποιησα και εφυγε. Σε Note 3 pro και 4Χ δεν εμφανιζεται αυτη η επιλογη, φευγει με καποιο αλλο τροπο? Ευχαριστω” Ρυθμίσεις / Αρχική Οθόνη / ενεργοποίηση έξυπνου βοηθού... Στάλθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas Kiriakidis: “Καλημερα παιδια μια ερωτηση πια η διαφορα στην XTRV και ΑRΩMA?” Φίλε μου είναι ακριβώς οι ίδιες Rom. Απλά με την ΑRΩΜΑ σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις από πριν τι θα εγκατασταθεί ή όχι. Δηλαδή είναι παραμετροποιήσιμη....καλές γιορτές... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε μέσω OTA σε mido. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παιδιά σας ευχαριστούμε για όλα. Καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε mido. Κατέβηκε μέσω OTA. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σαν να διακρίνω όμως ότι ο miui browser πάει πιο γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου..όλα καλά πάντως. Συγχαρητήρια στην ομάδα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σε mido περάστηκε μέσω Ota και όλα καλά. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Θα δούμε στην πορεία... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ αν και Vip δεν έχω πάρει email με rom για το mido ούτε και μέσω ota βέβαια... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά κινητου
ΜήνυμαΤο kenzo το είχα ξεκλειδώσει πριν από 1,5 χρόνο. Άρα ισχύει η άδεια έτσι; Θα πρέπει να περάσω developer rom για να ξεκλειδώσω ή γίνεται και με την global;
-
Αγορά κινητου
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Έχω ήδη διαβάσει τον οδηγό σου και έχω κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Από εκεί και πέρα επειδή το κινητό είναι εργαλείο για εμενα, αγόρασα αυτό που έγραψα παραπάνω. Μπορείς να μου λύσεις τις απορείες μου;
-
Αγορά κινητου
ΜήνυμαΠαιδιά,λόγω κλοπής του κινητού μου αγόρασα από e-shop το XIAOMI REDMI NOTE 4 64GB 4GB DUAL SIM LTE BLACK, Octa-core 2.0 GHz Snapdragon 625, GPU:Adreno 506. 1. Ποιο κωδικό όνομα έχει; 2. Πρέπει να δημιουργήσω καινούργιο mi account ή ισχύει το παλιό (είχα kenzo) 3. Πρέπει να ζητήσω εκ νέου άδεια για ξεκλέιδωμα bootloader ή ισχύει η παλιά;
-
Παιδιά θέλω τη γνώμη σας στο εξής; Χθες το βράδυ που έβαλα το κινητό να φορτίσει παρατήρησα ότι σταμάτησε στο 88%. Σήμερα όμως που δοκίμασα πάλι φόρτισε κανονικά. Τυχαίο γεγονός; Ή η μπαταρία άρχισε να τα φτύνει. Το κινητό το φορτίζω πάντα κλειστό.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από darkmaster9077: “Πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank. Έχουμε κανένα νεότερο? Επίσης πλέον στο security μου βγάζει ότι επειδή είμαι root είναι μεγάλο πρόβλημα για τη συσκευή. Σε Redmi Note 4X (MIDO)” Αν έχεις το magisk κάνε το app της alpha bank hide και θα παίξει. Έτσι έπαιξε σε μένα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε kenzo. Ευχαριστούμε παιδιά....Η αναβάθμιση έγινε με Ota update Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά θέλω να μου πείτε μια γνώμη. Έχω το neutron music player. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούω μουσική από το ηχείο της συσκευής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το dolby atmos. Όταν όμως ακούω από ακουστικά φαίνεται σαν απενεργοποιείται. Πριν δεν συνέβαινε αυτό με το εν λόγω player. Τώρα συμβαίνει. Επίσης κατέβασα κάποιο άλλο music player και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχω το kenzo με 7.9.21 xtrv arωma. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα σε kenzo ήρθε κανονικά η αναβάθμιση OTA. Όταν ξεκίνησα το κατέβασμα, κόλλησε στο 80%. Έτσι την κατέβασα από το email και όλα καλά. Να ρωτήσω τώρα, η rom που κατεβάζουμε OTA, που αποθηκεύεται; Και επίσης μετά την εγκατάσταση, σβήνεται ή παραμένει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Nikozzz35: “Πρέπει να περάσω κ το 7.9.16 που μου ήρθε εχτές στο mail ? Επίσης όταν πατάω την αναβάθμισή του κινητου μου βγαίνει το χθεσινό update να το κάνω από εκεί η από το twrp ? ” Ναι πρέπει να κάνεις Flash την ROM που στείλαμε, ανεξάρτητα αν βλέπεις το ίδιο Update από την αναβάθμιση. :D” Εγώ την πέρασα σήμερα την 7.9.16 και όλα καλά. Δεν μπόρεσα όμως από ota. Την έβλεπα στην αναβάθμιση αλλά όταν πήγα να πατήσω το κουμπάκι μου έλεγε up to date και δεν την…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από user_1024: “Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται όταν πατάς αριστερό κουμπί να βγαίνουν τα options και όχι τα recent apps? Στην XTRV που είχα υπήρχε επιλογή αν θες το αριστερό πλήκτρο αν το πατήσεις μια φορά να βγάζει επιλογές αντί για recent apps και κρατημένο έβγαζε τα recent apps. Εγώ το θέλω αντίθετα από ότι είναι, αλλά σε αυτήν τη ν έκδοση καταργήθηκε αυτή η επιλογή. Έψαξα παντού σε όλα τα μενού.” Θα πας ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / πλήκτρα και θα τα αλλάξεις εκεί... Στάλθηκε απ…
-
Μέσα στην εφαρμογή της αναβάθμισης μου ήρθε μια aroma 7.9.16. Αλλά όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου λέει ότι είμαι up to date. Τι συμβαίνει; Έχει βγει fix για το kenzo; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Littleprince: “Χτες έβαλα μια κάρτα SD 16GB . Στην αρχή μου έδειξε ότι την αναγνώρισε και μάλιστα έσβησα και κάτι αρχεία που είχε μέσα γτ ήταν από το παλιό μου τηλ. Δεν μπορώ όμως να κάνω τπτ ούτε να μεταφέρω εφαρμογές εκεί ούτε να αποθηκεύσω ότι κατεβάζω.” Πρέπει μάλλον να δώσεις δικαιώματα στην κάρτα sd. Δε νομίζω ότι τα έφτυσε. Για ψάξτο λίγο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk