Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 374.
-
γεια σας εχω το πιο πανω ρουτερ πανω στο οποιο συνδεονται ολες οι συσκευες του σπιτιου. συνδεσα ενα εξωτερικο σκληρο δισκο στο ρουτερ. μεσω της εφαρμογης του κινητου βλεπω το σκληρο δισκο, δε μπορω να τον δω μεσα απο το πισι. εχω κατεβασει απο παλιοτερα μια εφαρμογη για το πισι αλλα δε μπορω να συνδεθω αν και χρησιμοποιω τους σωστους κωδικους. καμια βοηθεια;; η ρομ του ρουτερ ειναι 2,28,24 του απκ 5,0,1
-
relock bootloader
Μήνυμαευχαριστω πολυ για τη αμεση βοηθεια.
-
relock bootloader
Μήνυμαναι οταν ανοιγει γραφει unloced με το λουκετακι ανοιχτο διαβασα στο global miui καποιες αναφορες για μπρικ μετα απο προσπαθεια επανακλειδωματος. μη παω για μαλλι και βγω κουρεμενος...
-
relock bootloader
Μήνυμαναι το κουτι γραφει global version. το τηλεφωνο το εχω 2 χρονια. ειχα ξεκλειδωσει με το που το πηρα και ειχα βαλει dev. me to stamathma της αναπτυξης των ρομ και επειδη δε ειχε αναβαθμιστει σε 11 εκανα φλας με το μιφλας τη chiron_global_images_V11.0.3.0.PDEMIXM_20191022.0000.00_9.0_global. εκτοτε δε το πειραξα ξανα. δε θελω να κανω παλι φλας και να στηνω απο τη αρχη το τηλεφωνο
-
relock bootloader
Μήνυμαέχω Αυτή την ΡΟΜ. Δε υπάρχει κίνδυνος για μπρικ; Βασικά θέλω να το κάνω γιατί δε δουλεύει το Google pay
-
relock bootloader
Μήνυμαεχω ενα mix 2 στο οποιο εχω κανει ξεκλειδωμα του bootloader. πως μπορω να το ξανακλειδωσω??
-
Καλή τύχη σε όλους!