Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 374.
-
διαβασα πιο πανω οτι οταν το συνδεεις στο υπολογιστη το βλεπει αλλα συνδεετε και αποσυνδεετε . αν αυτο το κανει επαναλαμβανομενα (συνδεση αποσυνδεση) ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. ειχα και εγω μια τετοια περιπτωση με τηλ με μτκ το οποιο δε επανηλθε ποτε. αν δοκιμασεις τα παντα και αποτυχουν ολα το στελνεις πισω. καλυτερα 1.5 μηνα χωρις τηλ (πηγενε-ελα) παρα να αγορασεις αλλο.
-
τη κατεβαζω αλλα θα περιμενω 1-2 μερες για εντυπωσεις. τις 2 προηγουμενες τις περασα αμεσως και γυρισα παλι πισω
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit650: “καλοοο αλλα ειναι ,μικρες ακομη για κινητο. σοβαρα τωρα μπορει να γινει η οχι; ” Είναι γραμμένο στο λογισμικό (την εφαρμογή) της κάμερας... Πως να το "βγάλεις" απο εκεί και να δουλέψει αλλού? Δεν νομίζω ότι γίνεται...Πιθανόν όμως να μπορείς να βρεις παρόμοια εφαρμογή στο Google Play που να έχει αυτό το feature... ” δε θελω να το βγαλω απο τη εφαρμογη . να παρω ολοκληρη τη εφαρμογη της καμερας και να τη κανω εγκατασταση σε αλλο κινητο η ταμπλετ
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit650: “Πως μπορώ να εγκαταστήσω τη εφαρμογή της κάμερας με τη αναγνώριση προσώπων στη μπροστινή κάμερα, σε άλλη αντροιντ συσκευή; έχουν ξετρελαθει οι ανηψιες μου. ” Αυτό είναι πανεύκολο! Πάρτους ένα Xiaomi! ” καλοοο αλλα ειναι ,μικρες ακομη για κινητο. σοβαρα τωρα μπορει να γινει η οχι;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bandit650: “μεγαλη αποφορτιση μπαταριας σε note 2 δειτε εδω XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk) ” Μην κάνεις διπλά ποστ. Δεν σου προσφέρουν τίποτα ” δε θεωρω οτι ειναι διπλο ποστ , το αρχικο το εκανα στο θεμα του τηλεφωνου μου. αλλα εδω ειναι θεμα της ρομ που μπορει να το εχουν κι αλλοι με διαφορετικες συσκευες. και προσπαθησα να ειναι οσο πιο μικρο γινετε.
-
Παράθεση από bandit650: “δε εχω κατεβασει τετοια εφαρμογη στη αυτοματη εναρξη εχω μονο φβ και μεσεντζερ ” επανεκινηση κανω παντα μετα απο εγκατασταση νεας ρομ. εκανα και τωρα αλλα δε υπαρχει καποια αλλαγη. τα ιδια βγαζει. κοιταω στη ασφαλεια >δικαιωματα >αυτοματη εναρξη . σωστα; μονο αυτα που ειπα πιο πανω εμφανιζει . και στη λιστα ολων των εφαρμογων δε υπαρχει κατι σε wakelock
-
μεγαλη αποφορτιση μπαταριας σε note 2 δειτε εδω XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk)
-
μετα απο μια μερα χρησης με τη καινουργια ρομ εκτος απο τη ελλειψη του ραδιοφωνου ειδα και τη πιο καθετη αποφορτιση του κινητου. τι ειναι το wakelock που τρωει τοση ενεργεια; αν ειναι αυτο που περιγραφει το ονομα του τζαμπα δουλεια με τοση καταναλωση δειτε στατιστικα και πειτε μου αν ειναι φυσιλογικοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6909/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6910/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6911/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6912/
-
για τις ειδοποιήσεις είναι υπεύθυνα και κάποια θέματα. Για παράδειγμα το iOS 10 concept που μου αρέσει πολύ δε βγάζει ειδοποιήσεις. Ενώ με το default η το ocean breeze βγάζει κανονικάΠαράθεση: “”
-
Παράθεση από 33cent: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από 33cent: “είχα την 10.22 κ έβαλα την 11.1..απλά δεν ξέρω πως να την βγάλω ” Γιατί να την βγάλεις? Σου δημιουργεί θέματα? ” xiaomi xiaoyi cam θέλω να βγάλω, όχι την ρομ.. χε χε μην τρελαθούμε κιόλας.. ” σερνεις το εικονιδιο στη κορυφη βγαινει ο καδος και κανεις απεγκατασταση. το ιδιο και για οποια αλλη εφαρμογη θελεις να αφαιρεσεις Δε μπορω να συνδεσω το κινητο με τη τηλεοραση για ασυρματη μεταδοση εικονας. ενω και το κινητο και η τηλεοραση β…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από bandit650: “στις τελευταίες 2 ρομ δε μου εμφανίζει τη εικόνα του συνομιλητή σε κυκλακι όπως πριν. Δε Έχω αλλάξει ρυθμίσεις και σε ενα αλλο τηλέφωνο με τις ίδιες ρυθμίσεις το εμφανίζει. Κάπου είχε αναφερθεί άλλα πήγα καμία 20 σελίδες πίσω άλλα δεν το βρήκα. Μια επανάληψη γίνετε; ” Το γράφει στο αρχικό post στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα ψάχνεις ότι θες για το Note 2 γιατί ανανεώνεται.Προς το τέλος στο τμήμα: TIP & TRICKs ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ” ευχαριστω πολυ. καμι…
-
μια απορια. γιατι ενσωματωνετε στις ρομ εφαρμογες προιοντων xiaomi? σιγουρα ειναι καλες συσκευες αλλα δε τις εχουν ολοι οι χρηστες , και σιγουρα οχι ολες. δε θα ηταν προτειμοτερο μια πιο καθαρη ρομ ; και οσοι αποκτουμε καποιο προιον το ευκολοτερο πραγμα ειναι να βαλουμε και το app του.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “ακρηβως για αυτο για να δουμε??οσο για την rom το γνωρηζω και στο μ3 την ελληνικη ειχα.ενοοω σαν γριγοραδα φωτο και επεξεργαστη ειναι σαν το μ3?? και το μ4???αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ.ευχαρηστω ” Θέλεις απάντηση αγόρι μου στο ερώτημά σου? ΟΡΙΣΤΕ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6622/ ” Πως πιάνεις το σκορ αυτό; εμένα με τη προηγούμενη ρομ έφτανε 48900 και με τη τελευταία ρομ 46300. Το δεύτερο κιόλας είναι πλήρως φορτισμένη μπαταρία και …
-
και μένα με τη τελευταία αναβάθμιση δε μπορώ να στείλω μήνυμα απο τη 2η κάρτα. Απο την πρώτη στέλνει. Έκανα καθαρισμό μέχρι και εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τίποτα απο την δεύτερη κάρτα.