Διαφήμιση

Redmi Note 2 Prime Μπρικαρισμενο (Hard Brick)

• κατέβασε το usbdeview, τρέξτο και διέγραψε ότι usb driver έχεις για οποιοδήποτε κινητό. Μπορει να είναι driver από άλλη μάρκα κινητού που σου την κάνει ...
    • εναλλακτικά δοκιμασε να βάλεις τους σωστους drivers σε ενα pc καθαρο (να μην του εχουν συνδεσει Android τηλ ποτε),η το pc να προερχεται απο format και φρεσκια εγκατάσταση Windows(αν βρεις σε linux ακομα καλυτερα γιατι δεν χρειάζονται drivers). Επισης θα το συνδεεις μονο σε usb 2.0 port.
    • Διαφήμιση
    • διαβασα πιο πανω οτι οταν το συνδεεις στο υπολογιστη το βλεπει αλλα συνδεετε και αποσυνδεετε . αν αυτο το κανει επαναλαμβανομενα (συνδεση αποσυνδεση) ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. ειχα και εγω μια τετοια περιπτωση με τηλ με μτκ το οποιο δε επανηλθε ποτε. αν δοκιμασεις τα παντα και αποτυχουν ολα το στελνεις πισω. καλυτερα 1.5 μηνα χωρις τηλ (πηγενε-ελα) παρα να αγορασεις αλλο.
    • Φίλε και εγώ το έχω πάθει με παλιότερη συσκευή και ήμουν έτοιμος να το πετάξω. Δεν φορτιζε , δεν άναβε, δεν το έβλεπε ο υπολογιστής και τελικά το έσωσα με αυτό το βίντεο (νομιζω γιατί πέρασε κανας χρόνος). Δοκίμασε το και πες μου τι έγινε. Μη στενοχωριέσαι κατα 99% γίνεται πολύ δύσκολα είναι για πέταμα..
    • Θετική Απάντηση
      Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με ενα Cubot s308 οταν το συνδεα στον υπολογιστη μια συνδεοτανε μια αποσυνδεοτανε... χαμος ειμουν ετοιμος να το παιταξω,αρχικα κατεβασα σωστους drivers στον υπολογιστη και παλι δεν ξεκιναγε η διαδηκασια οπως εσενα με την κοκκινη μπαρα απο κατω.Νομιζω οτι αφου ξεκιναει εισαι κομπλε! το μονο που πρεπει να ψαξεις να βρεις ειναι ενα σωστο scatter file που το spflashtool να το flashari παρατηρισα οτι πολλα scatters files που ηταν για το cubot s308 δεν μπορουσα να τα flasharo μετα απο πολυ κοπο βρικα ενα scatter για το κινητο μου. Θα σου φτιαξω εναν οδηγο για την περιπτωση σου και θελω να μου πεις εαν λειτουργησε.

Βήμα 1ο: Κατέβασε στον υπολογιστή σου και εγκατέστησε τους Drivers ( αν και νομίζω εχεις ήδη τους σωστούς ).

Βήμα 2ο:
      Αφαίρεσε την μπαταρία απο το Redmi note 2.

Βήμα 3ο: Κατέβασε και αποσυμπίεσε την παρακατω ROM.

Βήμα 4ο: Κατέβασε το συγκεκριμένο SpFlashTool --> ΕΔΩ, δεξί κλικ και άνοιγμα ως διαχειριστής και στην συνέχεια options --> download --> και κανε Check το box που εχει.

Βήμα 5ο: Οταν αποσυμπιέσεις τη ROM υπάρχει ενα αρχείο "scatter". Μετανόμασέ το σε "MT6595_Android_scatter" (ίσως προαιρετικό βήμα)

Βήμα 6ο: Πήγαινε στο Download και πατα SCATTER LOADING και στην συνέχεια επέλεξε το "MT6595_Android_scatter.txt".Αφου το κάνεις αυτό πάτα Download.

Βήμα 7ο: Τώρα σύνδεσε το κινητό σου και πάτα τα κουμπιά πάνω και κάτω μέχρι να σου γίνει κόκκινη η μπάρα απο κάτω στο SpFlashTool

ΤΕΛΟΣ αφου τελειώσει η διαδικασία βάλε την μπαταρία σου και άνοιξε το κινητό σου. Ελπίζω να δουλέψει γιατί κουράστηκα πολύ για να φτιαξω τον οδηγό...

edit:Αν σου πεταξει παλι error οταν γινει κόκκινη η μπάρα τότε ψάξε βρες για το Xiaomi Redmi Note 2 Fastboot Rom και δοκιμασε την. Λογικά μια απο τις δύο θα παίξει!

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη Απάντηση

• Διαφήμιση
    • Ο/H babis3001 έγραψε:

Βάμα 5ο: Οταν αποσιμπιεσες την ROM υπαρχει ενα αρχειο scatter.txt μετανομαστετο σε "MT6595_Android_scatter.txt" (ισως προερετικο βημα)

μου βγαζει αυτο το error , και με rename και χωρις ..

• Ο/H Giorgos Glykas έγραψε:

Ο/H babis3001 έγραψε:

Βάμα 5ο: Οταν αποσιμπιεσες την ROM υπαρχει ενα αρχειο scatter.txt μετανομαστετο σε "MT6595_Android_scatter.txt" (ισως προερετικο βημα)

μου βγαζει αυτο το error , και με rename και χωρις ..

Εαν δεν κανω λαθος το εχεις ονομασει σε MT6595_Android_scatter.txt.txt λαθος δικο μου που δεν το εξηγησα παρα πανω.. ονομασετο σε "MT6595_Android_scatter" σκετο.Σου ξανα λεω εαν δεν μπορεις να τα καταφερεις μπορεις να με κανεις add στο skype
    • παιδια οσο παραξενο και αν σας φαινεται πανω στην ξενερα μου που δεν εβγαζα ακρη , εριξα μια μπουνια στην οθονη και το κινητο ενιωσε!!!
      αρχισε να φωρτιζει και ανοιξε η οθονη και μπηκε κανονικα στην κατασταση που το ειχα.... δεν εχω χασει τπτ επαφες/εφαρμογες κτλπ....
      εχετε καμια ιδεα τι πεχτηκε? η τι να κανω τωρα να περασω κατι αλλο ROM κτλπ ?
    • Ο/H Giorgos Glykas έγραψε:

Αφου το ταρακούνησες και συνήλθε τότε μάλλον έχει κάποια φύσα το κινητό μέσα που έχει βγεί από την θέση της. Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί το τηλ και να ελεγξεις αν η καλωδιοταινια (το πιο πιθανό) έχει ασφαλίσει στην θέση της.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Giorgos Glykas έγραψε:

Αφου το ταρακούνησες και συνήλθε τότε μάλλον έχει κάποια φύσα το κινητό μέσα που έχει βγεί από την θέση της. Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί το τηλ και να ελεγξεις αν η καλωδιοταινια (το πιο πιθανό) έχει ασφαλίσει στην θέση της.
      ισως ναι... μετα σπασανε τα γραφικα στην οθονη και πεθανε και μετα ψιλο ανηξε και γενικα κανει τα δικα του... κατι εχει κουνηθει μεσα... πρεπει να το ανοιξω?
      υπαρχει καποιος οδηγος που να δειχνει πως;