Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 374.
-
μετα τη εγκατασταση απο το οτα και επιστρεφοντας σπιτι δε συνδεεται με το οικιακο δυκτιο wifi. μου βγαζει προβλημα ταυτοποιησης και ζηταει συνεχεια το κωδικο. καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα; hongmi- red rice. edit. ekana wipe cache mesw recovery και ξανα εγκατασταση της ρομ . αλλα το προβλημα παραμενει. καμια βοηθεια;;;;;;;;;; edit 2 εγκατεστησα και τη προηγουμενη ρομ αλλα το προβλημα παραμενει. . μια φορα δε πηρα backup και γα@@@κε
-
Και σε μένα το ίδιο
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Λοιπόν μετά από επιστροφή από εξωτερικό και λόγω του ότι δεν ήθελα να πειράξω το κινητό, γιατί το χρειαζόμουν για GPS, έχω χάσει επεισόδια. Είμαι την έκδοση Stable 16 με την Hellas-GTV-3.15.1 την οποία την είχα κατεβάσει με το ΟΤΑ updater έκδοση: 1.0.5. Ας έρθουμε στα πρόσφατα γεγονότα. 1. Προσπάθησα να φλασάρω το TWRP Recovery το οποίο δεν θυμάμαι πώς εξαφανίστηκε. Χρησιμοποίησα το update.zip που έδωσε εδώ ο MIUI-ART σε κάποιον άλλο συνφορουμίτη. Το φλασάρισμα φαίνεται…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aoritis: “Όταν έβαλα τον updater (με την 3.15) ήρθε αναβάθμιση από το playstore και την έκανα. Βέβαια μετά πέρασα κανονικά και το updater fix και φαίνεται ότι το πήρε. Μήπως δεν έπρεπε να κάνω αναβάθμιση από το play store?” Δεν πειράζει, ουσιαστικά είναι ακριβώς η ήδια έκδοση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν την αναβαθμίσεις.” εγω εβαλα τη stable 16- gtv 15 και εχει το ΟΤΑ και το ΜΥΚΕΥ. μαλιστα μου ηρθε αναβαθμιση απο το στορε και τη εκανα. χρειαζετε να φλα…
-
μια ερωτηση. επειδη καθε φορα που περναω καινουργια ρομ η πυξιδα θελει ρυθμισμα με αποτελεσμα να εχει πονεσει το χερι μου .... τωτα με τις αυτοματες ενημερωσεις θα εχουμε παλι το ιδιο θεμα;
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από efkolo: “ Εγώ κάρτα που μου το έκανε τρείς φορές θα την πετούσα στα σκουπίδια, αν δεν ήταν στην εγγύηση” Φιλε 2 φορες μου το εκανε με την παλια καρτα , και μια με την ολοκαινουργια Kingston που εχω. Μηπως να πεταξω το κινητο? Φορματ προσπαθω δυο ωρες να κανω τα εχει παιξει.. με αυτο το κωλο card reader. δεν μπορουν τα Windows λεει να ολοκληρωσουν το φορματ και κατι τετοια. και ο δικος δεν ειναι προσβασιμος, ενω πριν ητανε. εκανα φορματ απο CMD , εδειξε οτι …
-
Παράθεση από tora33: “στην επιφάνεια εργασίας στην δεξιά τέρμα οθόνη” το μονο καινουργιο ειναι το hangouts. Παράθεση από alfagamma: “Παράθεση από bandit650: “εκανα και εγω αναβαθμιση απο 3.9 σε 3.13. ολα καλα μεχρι στιγμης. ευχαριστω. που ειναι η εφαρμογη mikey? ” Προβλημα μα τα mail εχεις?” de ειχα ουτε πριν . το ειχα φτιαξει στη 9 και παρεμεινε λειτουργικο. γιαυτο και δε ειχα κανει αναβαθμισεις ως τωρα
-
εκανα και εγω αναβαθμιση απο 3.9 σε 3.13. ολα καλα μεχρι στιγμης. ευχαριστω. που ειναι η εφαρμογη mikey?
-
σημερα τελειωσα μια κληση και εβαλα το κινητο στη τσεπη. βγαζοντας το μετα απο καποια ωρα για να το χρησιμοποιησω ξανα, ηταν στη οθονη που βαζεις το κωδικο για ξεκλειδωμα και πανω πανω με κοκκινα γραμματα ελεγε πρασπαθηστε ξανα μετα απο 1000 (δε θυμαμαι ακριβως παντως πιο πανω ηταν) δευτερολέπτα. μαλιστα η ενδειξη αυτη παρεμεινε ακομη και μετα απο επενεκινηση ακομη και μετα απο βγαλσιμο της μπαταριας. οταν με το καλο μηδενισε ολα καλα εβαλα τους κωδικους και ειναι οκ. το ερωτημα ειναι τι πατηθηκ…
-
γιατι εχει αφαιρεθει το λινκ για το ρυζι απο τη πρωτη σελιδα; που θα τα βρει καποιος που θελει να βαλει τη stable?
-
οτι λεει το απο κατω
-
εγω εχω τη 3.9. δε εβαλα τη 10 γιατι ειχε προβληματα. τωρα για τη 11θα χρειαστει παλι wipes? tο mail μου δουλευει κανονικα μονο σε μια εφαρμογη (παιχνιδι) μου κλεινει. επισης στο ιδιο παιχνιδι κανει πααααααααααααρα πολυ χρονο να φορτωσει . γιατι;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν κάνω πλάκα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με λίγα κομμάτια. Τεχνικό έχουμε (ART). Δικηγόρο (ξέρει αυτός για ποιον λεω). Και ένα μικρό κεφάλαιο κάπου θα βρω. ;-)” καλη η σκεψη αλλα αναλογισου τα εξης. 1 αγορα και μεταφορα 2 εκτελονισμος και φορος (φπα) 3 κερδος αντιπρωσοπου 4 κερδος μεταπωλητη 5 εξοδα υποστηριξης μεχρι εδω ποσο εχει φτασει η τιμη? συν οτι ειναι αγνωστη στους πολλους μαρκα ποσες νομιζεις οτι θα πωληθουν?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για τις εφαρμογές που σου κλείνουν... Πήγαινε Ρυθμισεις => Εφαρμογές => Όλες Βρες την εφαρμογή που κλείνει και κάνε Καθαρισμό δεδομένων & Διαγραφή μνήμης” ΣΕ μενα μια εφαρμοφη που κλεινει συχνα εχει 1.61 γιγα δεδομενα και μνημη 5,85 μβ. αν κανω καθαρισμο δεδομενων δε θα δουλευει η εφαρμογη. θα πρεπει να τα κατεβασει ξανα.
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Εγω ζητησα την camera απο την ultimate με το mp4 και τωρα βρηκα προβλημα, κανει θορυβο οταν τραβας βιντεο, προσπαθησα να παω καπου υσηχα, κανει ενα φςςςςς , κατεβασα το patch που εχει αυτος απο την Ultimate και παλι τα ιδια, μονο εγω το προσεξα? νομιζω στην 3.8 δεν το ειχα επισης στην 3.8 ειχα 17000 antutu τωρα εχω 16000 ” πως εχεις τοσο ψηλο σκορ; εγω ποτε και με καμια ρομ δε πηγε πανω απο 15950. το 16000 δε το εχω δει ποσο μαλον το 17000 που λες εσυ.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από caeser: “Πάντως για να επιβεβαιώσω αυτό που διάβασα πρόσφατα εδώ μέσα απο κάποιο μέλος, μου ήρθε και μένα να ξαναπεράσω ένα χεράκι την GTV 3.9fixed απο πάνω, για δεύτερη φορά και τώρα το mail μου ΕΦΤΙΑΞΕ και τρέχει μια χαρά (σε POP3 account)! Περίεργο ίσως, αλλά είναι γεγονός! Δεν έχω προλάβει να δώ κάτι άλλο αξιοσημείωτο... (για το Hongmi μιλάω)” Τελικά, για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, η "μόντα" με τη διπλή εγκατάσταση δεν έφτιαξε τα bugs της έκδοσ…
-
το κουτι διπλα ειναι subwoofer? h ηχειο? στις επισημες φωτο δε υπαρχει κατι τετοιο ακυρο . το ξαναειδα. οντως ηχειο ειναι
-
εγω το θεμα του μειλ το ελυσα αλιιως. εκανα wipe apo recovery και εγκατεστησα ξανα το backup 3.8 που ειχα. μετα εκανα παλι αναβαθμιση σε 3.9 χωρις να κανω απεγκατασταση εφαρμογων και δουλευει μια χαρα.
-
Εγινε και απο μενα η εγκατασταση. επιβεβαιωνω οτι και σε μενα υπαρχει προβλημα με το μειλ. βασικα δε μπορω να βαλω καν το λογαριασμο. επισης εγινε η επαναφορα των εφαρμογων αλλα χωρις τα δεδομενα τους. θα εχουμε συντομα ρομ για το xiomi note?