[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει και έχει φανεί αρκετές φορές όταν είμαι στο ιντερνετ με το chrom
1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key''
2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε ξύλο''
3. Και κάτι που παρατήρησα με το σήμα της κινητής έχω δύο ίδιες κάρτες αλλά το σήμα διαφέρει, το ένα είναι φουλ και το άλλο μπορεί να είναι μία γραμμή ποιο κάτω.
Να το ανεβάσω στα '' MIUI ROM BUGS''?
-
Για τις κάρτες φταίει το ότι η πρώτη παίζει μεταξύ 3g και 2g με αποτέλεσμα να χάνει, ενώ η δεύτερη κλειδώνει στάνταρ στο 2g γι αυτό έχει πιο σταθερό σήμα. Πάνε στις επιλογές των sims και επέλεξε και η πρώτη να κλειδώνει στο 2g.
Για το Chrome πάνε στις ρυθμίσεις - εφαρμογές, επέλεξε το και μετά πάτα εκκαθάριση δεδομένων, μήπως και στρώσει.
Την Ταπετσαρία την χάνεις στο ξεκουδουνο ή όταν το κινητό είναι στον φορτιστή;
Στάλθηκε από το hongmi μου με το Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Έχω παρατηρήσει ότι με την καινούργια ρομ το κινητό φορτίζει πιο γρήγορα. Καλό αυτό
-
Αυτό το κάνει όταν δουλεύω μία εφαρμογή π.χ. το chrome και κλείνει το chrome μόνο του τότε μπορεί να επαναφέρει την εργοστασιακή ταπετσαρία ή να πατήσω το σπιτάκι και να βγάλει μαύρη ταπετσαρία και μετά να ξαναεπανέλθει αυτή που έχω βάλει, αλλά αν πετάξει την εργοστασιακή μετά ξαναθέλει ρύθμιση.
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key''
Φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το SwiftKey όπως ακριβώς το βλέπεις παρακάτω.
Ο/H nnbignick έγραψε:
2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε ξύλο''
Αυτό μπορεί να στο κάνει γιατί πρέπει να κάνεις Καθαρισμό δεδομένων + διαγραφή μνήμες (Cache) για το Chrome από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές.
Ο/H nnbignick έγραψε:
3. Και κάτι που παρατήρησα με το σήμα της κινητής έχω δύο ίδιες κάρτες αλλά το σήμα διαφέρει, το ένα είναι φουλ και το άλλο μπορεί να είναι μία γραμμή ποιο κάτω.
Η πρώτη μπορεί να έχει κλειδώσει σε 3G (Χειρότερο Σήμα) και η δευτερη έτσι και αλλιώς μόνο 2g έχει = καλύτερο σήμα,,,, -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Αυτό μπορεί να στο κάνει γιατί πρέπει να κάνεις Καθαρισμό δεδομένων + διαγραφή μνήμες (Cache) για το Chrome από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές.
Ο/H nnbignick έγραψε:
Η πρώτη μπορεί να έχει κλειδώσει σε 3G (Χειρότερο Σήμα) και η δευτερη έτσι και αλλιώς μόνο 2g έχει = καλύτερο σήμα,,,,
Αυτό με το σήμα ΟΚ το έκανα και μόλις το άλλαξα έστρωσε το άλλο με το Chrome προχώρησα σε καθαρισμό και το παρακολουθώ.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Η πρώτη μπορεί να έχει κλειδώσει σε 3G (Χειρότερο Σήμα) και η δευτερη έτσι και αλλιώς μόνο 2g έχει = καλύτερο σήμα,,,,
Όσο αφορά το SwiftKey δεν είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία τη δικιά σου, στη δικιά μου εμφανίζετε μόνο
SwiftKey και πορτοκαλί αλλά αχνό.
Thanks!!! -
-
Όντως και σε έμενα τα ιδία κάνει μετά απο αναβαθμίσεις εφαρμογών .Δεν ξέρω τι παίζει τελευταία με τα fc έχει καταντήσει εκνευριστικό .
-
οτι λεει το απο κατω
-
γιατι εχει αφαιρεθει το λινκ για το ρυζι απο τη πρωτη σελιδα; που θα τα βρει καποιος που θελει να βαλει τη stable?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα