Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 487.
-
Κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω. Στα δίκτυα μου βγάζει πλέον lte αντί 4g. Έχει κάποια σημασία; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8b7f16acc3fa456aab1c74167ec73cd6.jpg
-
Καλημέρα. Μπήκε μέσω οτα. Όλα καλά. Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι εξαφανίστηκε η επιλογή οταν θέλω να κάνω restart η επιλογή recovery και άλλη μια. Είχε 6 κι έχει 4. 9270c83f8db63cdd222ee786d09b53db.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ota update από εχθές το βράδυ. Χρειάστηκε να κάνω Clear cache την εφαρμογή της αναβάθμισης γιατί έβγαζε error. Όλα καλά. Τεσταρουμε και αναφέρουμε. Για το mix 2 πότε θα δοθεί aroma; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, lockscreen & password, advanced settings, smart cover mode.” Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν μου κάνει αυτό που θέλω... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα. Εβαλα μια θηκουλα flip case ( Mofi Waterproof Flip Leather Stand Case For Xiaomi Mi Mix 2 ) . Πολυ ομορφη και με σιλικονη μεσα η θηκη . Τη χρειαζομαι λογω δουλειας για να ειναι καλυμενο το κινητο. Πριν σε ενα oneplus 3t ειχα βαλει μια αναλογη θηκh και μολις σηκωνα το καπακι ανοιγε το κινητο στη lock screen. Υπαρχει καμμια ρυθμιση στο κινητο η καποιο app που να κανει το ιδιο στο mix2 ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “@ovelix11 Έχει αλλάξει ο kernel στις 8άρες ROM και χρειάζεται να γίνουν αλλαγές και στα script που δουλεύουμε. Όλα αυτά τα προβλήματα σταδιακά θα τα λύσουμε, αλλά λιγάκι υπομονή καθώς είναι πολλές οι συσκευές και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος. :D” Υπομονή υπάρχει φίλε. Αν όλα ήταν τέλεια δεν θα περιμέναμε κάθε Παρασκευή το update.. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπερα. Επανερχομαι με ενα ερωτημα που ειχα κανει αλλα πρεπει να εχασα την απαντηση η δεν απαντηθηκε. Μηπως ξερουμε οταν παμε να κλεισουμε το κινητο κι εμφανιζει τις επιλογες : πτηση,σιγαση,επαννεκινηση,απενεργοποιηση ,recovery και fastboot , δεν δουλευουν οι δυο τελευταιες ?? Δεν κανει τιποτα.Οι αλλες δουλευουν κανονικα .
-
Xiaomi Mi Mix 2 Accessories
ΜήνυμαΚαλησπερα. Χρειαζομαι ενα δευτερο φορτιστη για το γραφειο για mix2 μου. Υπαρχει κατι σε ελληνικο καταστημα που να υποστηριζει τη γρηγορη φορτιση ?
-
Εδώ λέει ότι είναι international version. Original Xiaomi HUAMI AMAZFIT Stratos Smart Sports Watch Version2 1.34 Inch 2.5D Screen 5ATM Water Resistant GPS-International Edition 6567649 2018 – €134.34 Έχουμε κάποια άποψη για το κατάστημα αυτό. Διάβασα ένα άρθρο εδώ Xiaomi Amazfit 2: «χτυπήστε» το ΤΩΡΑ στα 135€, με ασφάλεια τελωνείου! και είναι με ασφάλεια τελωνείου. Τι λέτε οι γνώστες; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα. Όπως και στην προηγούμενη ρομ μία παρατήρηση είναι πως πατώντας το κουμπί πολύ ώρα για τις επιλογές restart, recovery, επανεκκίνηση κλπ, στην επιλογή recovery δεν κάνει τίποτα... Τα themes υπάρχουν κανονικά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα. Κάνε μία κλήση και βάλε ανοιχτή συνομιλία και πες μου αν σε ακούνε οι άλλοι. Θέλω να ξέρω μήπως φταίει κανένα Mod απτό magisk. Xiaomi Mi Mix 2” Μόλις το δοκίμασα. Μια χ…
-
Καλημέρα. Όπως και στην προηγούμενη ρομ μία παρατήρηση είναι πως πατώντας το κουμπί πολύ ώρα για τις επιλογές restart, recovery, επανεκκίνηση κλπ, στην επιλογή recovery δεν κάνει τίποτα... Τα themes υπάρχουν κανονικά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Update μέσω ΟΤΑ..... Χλιδή..!! Όλα πήγαν καλά... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα. Τρίτη μέρα με την xtrv. Εντυπώσεις άριστες με 2 θεματακια. Παρατήρησα πιο γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας και όταν πατάω restart σε recovery για να μπει σε Twrb δεν κάνει τίποτα. Δεν μπαίνει. Α! σήμερα μου έβγαλε και το μυνημα στη φωτο. Αγνοώ ή κάνουμε update.;;; 93ce96dae4171f5363e42a0624acd7bf.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα. Σχετικά με τα πιο πάνω υπάρχει κάποια άποψη; Κυρίως με το ότι πατώντας το recovery στο restart δεν κάνει …
-
Καλημέρα. Τρίτη μέρα με την xtrv. Εντυπώσεις άριστες με 2 θεματακια. Παρατήρησα πιο γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας και όταν πατάω restart σε recovery για να μπει σε Twrb δεν κάνει τίποτα. Δεν μπαίνει. Α! σήμερα μου έβγαλε και το μυνημα στη φωτο. Αγνοώ ή κάνουμε update.;;; 93ce96dae4171f5363e42a0624acd7bf.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλημέρα! Αφού ξεκλείδωσα, έβαλα xtrv (περιμένοντας την aroma). Όλα καλά. Παραθετω ένα AnTuTu. Θηρίο! Πριν έβγαζα γύρω στα 200.8460aa23c80eb9800b3c348e2f321b20.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όλα οκ τώρα? ” Το στηνω
-
Ανοιξε !! δεν μπορω ομως να γραψω κωδικο wifi . Δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο για να μπορεσω να βαλω το mi account.. Το εβαλα τελικα με π....α. Εισαι αρχοντας
-
Παράθεση από gkalen: “@ovelix11 Ώραια , πρέπει να κάνεις πρώτα firmat data από twrp μετά να κάνεις reboot σε recovery ξανά , μετά να περάσεις τη Ρομ στη συσκευή ξανά γιατί με το format data δεν θα μείνει τίποτα στη μνήμη , οπότε αν έχεις τίποτα βίντεο ή φωτό , αποθήκευσε τα αλλού .. Μετά πας για factory reset και έγκατασταση .. ” οκ. δοκιμαζω και ενημερωνω Ποση ωρα πρεπει να περιμενω. Εκανα οτι μου ειπες και ειμαι στην ιδια οθονη . Αρχισε τωρα
-
του εβαλα αυτο που μου ηρθε στο email για πρωτη φορα. Το κινητο ειναι καινουργιο και σημερα το ξεκλειδωσα και αρχισα την διαδικασια.