Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Βαλτε τα screen gestures να ευχαριστηθειτε το κινητο.... Δεν υπαρχουν....Mi 11 pro
-
Καλημερα. Εβαλα μια θηκουλα flip case ( Mofi Waterproof Flip Leather Stand Case For Xiaomi Mi Mix 2 ) . Πολυ ομορφη και με σιλικονη μεσα η θηκη . Τη χρειαζομαι λογω δουλειας για να ειναι καλυμενο το κινητο. Πριν σε ενα oneplus 3t ειχα βαλει μια αναλογη θηκh και μολις σηκωνα το καπακι ανοιγε το κινητο στη lock screen. Υπαρχει καμμια ρυθμιση στο κινητο η καποιο app που να κανει το ιδιο στο mix2 ?
-
Settings, lockscreen & password, advanced settings, smart cover mode.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Settings, lockscreen & password, advanced settings, smart cover mode.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραία τα screen gestures!!!
-
-
καλησπερα εχω κατεβαση επισημη κινεζικη ρομ stable θελω να φλασαρω το κινητο μου για να κλειδωσω τον bootloader κ να κανω την διαδικασια απο την αρχη ..απλα θελω να μοθ πειτε πως την φλασαρω την περναω μεσα σto κινητο κ την κανω μεσα απο την εφαρμογη?η την περναω με flashing tool?εχω ξεκλειδωτο bootloader k global stable..
-
Για να περάσεις fastboot rom και αν κλειδώσεις τον bootloader ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Αλλά θα επιλέξεις clean all and lock (flash all and lock) -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Για να περάσεις fastboot rom και αν κλειδώσεις τον bootloader ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Αλλά θα επιλέξεις clean all and lock (flash all and lock)
δεν εχει επιλογη flash all and lock -
Πρέπει να κατεβάσεις νεότερο mi flash, έχεις παλιό από εποχές που δεν υπήρχε κλείδωμα στον bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0