Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 487.

• RE:

ovelix11 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καλά κάνεις. Βγάλε και τις δύο επιλογές που έχει εκεί και είναι επιλεγμένες και είσαι μια χαρά.” Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους. Υπομονή και μένουμε σπίτι ΟΛΟΙ!! Μία.... χαζή ερώτηση. Κατά την εγκατάσταση της ρομ ( οχι από το update) στο τέλος αφού έχουν πάει όλα καλά και κάνω ένα τελευταίο wipe dalvic cache and cache, βγαίνει το μυνημα αν θέλω να κάνω install το twrp app. Εγώ το παρακαμπτω και πατάω do not install. Κάνω σωστά; Ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω... Καλημέρα ξανά. Υγεία να έχουμε και προχωράμε.. 80053b37ca64ed8613bd6ea7e7b1775c.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tap…

• Κάποια προβλήματα που έχουν βγάλει συσκευές (ζητάει κωδικούς mi και δεν τους δέχεται) είναι λόγω magisk; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα σε όλους. Σε mi mix 2 (chiron) είμαστε οκ; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανείς με mi mix 2 ; Θέλω να την κάνω, αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο μέχρι την Τρίτη να έχω πρόσβαση σε pc και δεν θέλω να μπλέξω. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Σε mi mix 2 (chiron) είμαστε οκ; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi mix 2 την έχει βάλει κανείς; Υπάρχει πρόβλημα όπως με τις άλλες συσκευές; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Καλημέρα. Σε ευχαριστούμε πολύ για τη λύση. ΑΨΟΓΟΣ.!! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Εγώ τελικά έκανα wipe dalvic cache and cache και έφυγε μόνο του... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα κι από εμένα. Όλα καλά προς το παρόν σε mi mix 2. Παρατήρησα ότι βγήκε αυτό το εικονίδιο που όταν το πατάς βγαίνει μυνημα όπως φαίνεται στη φωτογραφία...;;;; 06df8a9f86b6dd2d7c0d677abe163298.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit gtr

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Πάντως δεν ισχύει ότι οι αρχικές συσκευές όπως διάβασα κάπου ότι έχουν πρόβλημα. Εγώ το αγόρασα Ιούλιο (από τους πρώτους) παρέλαβα γύρω στις 25 Αυγούστου και όλα πάνε πολύ καλά. GPS και μπαταρία κυρίως. Όσο για τη μπαταρία επισυνάπτω φωτο που φαίνεται με χρήση απλή (ειδοποιήσεις πολλές , όχι aod, λίγο GPS). Πήρε και το σημερινό firmware οπότε θα δούμε.. 9e67c71f75e3ce1e162a28fdac2b00b7.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi mix 2 προχωράμε άφοβα; Το λέω γιατί θα είναι δύσκολο να πάω σε factory reset σήμερα.. Edit : Τελικά την έβαλα. Όλα δείχνουν οκ. Κάτι καινούριο είναι ότι μου βγάζει σε όλες τις οθόνες το search. Πως το βγάζω; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από ovelix11: “Λοιπόν αφού έκανα μέσα από το notify and Fitness το update στην γραμματοσειρά το ρολόι δεν με αφήνει να κάνω κάτι. Έχει μόνιμα ένα μυνημα κολλημένο ότι πρέπει να κάνω update μέσα από την εφαρμογή κάτι. Τίποτα άλλο ενεργό. Αφού το έκλεισα από τα κουμπιά οταν το άνοιξα, πάλι το ίδιο... Οπότε μπήκα στην εφαρμογή την δικιά του και είδα ότι πρέπει να βάλω το v9 fonts. Το έβαλα, όλα καλά με το ρολόι αλλά πάλι ερωτηματικά.... Κάποια συμβουλή; Στάλ…

• Amazfit gtr

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Λοιπόν αφού έκανα μέσα από το notify and Fitness το update στην γραμματοσειρά το ρολόι δεν με αφήνει να κάνω κάτι. Έχει μόνιμα ένα μυνημα κολλημένο ότι πρέπει να κάνω update μέσα από την εφαρμογή κάτι. Τίποτα άλλο ενεργό. Αφού το έκλεισα από τα κουμπιά οταν το άνοιξα, πάλι το ίδιο... Οπότε μπήκα στην εφαρμογή την δικιά του και είδα ότι πρέπει να βάλω το v9 fonts. Το έβαλα, όλα καλά με το ρολόι αλλά πάλι ερωτηματικά.... Κάποια συμβουλή; Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα κι από εμένα! Αν το κάνουμε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα σε μελλοντικές αναβαθμίσεις; ” Κανένα πρόβλημα... Είναι τα επίσημα αρχεία και όχι MOD. Απλά επισπεύδεις τις διαδικασίες και βάζεις το τελευταίο Font μόνος σου... :D” Οκ. Επειδή έχω όλα τα τελευταία αλλά μου λείπουν τα fonts που πηγαίνουμε στο notify and Fitness και το κάνουμε flash; Άκυρο το βρήκα! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Λοιπόν, επειδή εχθές λόγο της ονομαστική εορτής μου δεν μπορούσα να κάνω πολλά, σήμερα σας έχω τα αρχεία που έχουν γίνει Download από το ρολόι μέσω Amazfit. 1. Firmware => falconw_201910171002_1.3.4.19_falconw.fw 2. Resources => falconw_201910171002_v42_res.pack.bin 3. Font V11 => falconw_201910171002_11_font.bin To σημαντικότερο από όλα είναι το 3ο (Font) το οποίο και περιέχει τα Font που χρειάζεστε για να έχετε ελληνικά. Ίσως σε πολλούς που έχουν αναβαθμιστεί στο νέο Fi…

• RE:

ovelix11 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από apostolisni: “@ovelix11, δεν έχει αλλάξει κάτι στη επίδοση της συσκευής. Άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησης στο antutu με την τελευταία έκδοση και δίνει μεγαλύτερο σκορ σε όλες τις συσκευές.” Α! Οκ. Έλεγα κι εγώ.... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα Όλα καλά και εδώ. Έτρεξα από περιέργεια AnTuTu και ενώ συνήθως έβγαζα γύρω στο 210 μου έβγαλε.... 274!! aae70c257373443bad4a5454b5e3c97c.jpg Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Amazfit gtr

ovelix11 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα. Σε ερώτηση μου στο support της amazfit για τους ελληνικούς χαρακτήρες μου απάντησαν τα κάτωθι Amazfit Support (Amazfit) Sep 17, 00:14 PDT Hello there, Thank you again for your email! I have shared your request with our dev team. Hopefully, the Greek language will be supported in the near future. We appreciate your understanding and support! Regards, Seven Όποτε θεωρώ ότι στο επόμενο firmware θα λυθεί το πρόβλημα.. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Όλα καλά και σε mi mix 2. Δεν χρησιμοποιώ magisk Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όλα καλά και σε μένα. Παρατηρήσεις και ψάξιμο τώρα. Καλό βράδυ Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk