Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 487.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Διόρθωσα την εντολή.... ” δεν χρειαζομαι το root δηλαδη ?
-
προχωρησα σε φορματ. Βαζω την 8,9,13 μηπως και κατσι καλα. Ομως δεν ειμαι root για να τρεξω οτι μου ειπες..
-
Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα link για την 8.8.30 aroma γιατί το link tou email δεν λειτουργεί; Αν κάνω φορματ λέω να μην βαλω την τελευταία γιατί κολλάει πολύ.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Πάρε τώρα => signed_Mms.apk” Μια από τα ίδια. Χτυπάει error Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έβαλα αλλά δεν.... Μάλλον πάω για φορματ... Έχεις κάτι άλλο στο νου σου; f694af8437833d4586477c6064cf3502.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από ovelix11: “Υπάρχει τρόπος να φτιάξει την εφαρμογή των μυνηματων; Δεν δουλεύει και βγαζει error συνέχεια. Έχω βάλει την ρομ 2-3 φορές αλλά δεν με αφήνει ούτε από τις ρυθμίσεις να την ανοίξω... Μήπως γλυτώσω το φορματ... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως υπάρχει το zip να το ρίξω από twrp; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει τρόπος να φτιάξει την εφαρμογή των μυνηματων; Δεν δουλεύει και βγαζει error συνέχεια. Έχω βάλει την ρομ 2-3 φορές αλλά δεν με αφήνει ούτε από τις ρυθμίσεις να την ανοίξω... Μήπως γλυτώσω το φορματ... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tolisdagas: “Σε mimix2 περάστηκε κανονικά, όλα λειτουργούν άψογα, μόνο που δεν έχω δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Μου δείχνει μόνο σήμα 3G,ποτέ ⁴G αλλά και σε 3G δεν έχω δεδομένα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από κολληματα πως πάει; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά επειδή το χρειάζομαι για την δουλειά μου και πραγματικά σερνόταν, ούτε ηχητικες ειδοποιήσεις δεν είχα γύρισα στην 8.8.30 και το κινητό πετάει πάλι... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas_thess: “Περάστηκε σε whyred. Πάρα πολύ lag και με επαννεκινήσεις δεν έστρωνε με τπτ. Ένα βήμα πριν γυρίσω στην 8.8.30 που "πετούσε" είδα τι προτείνει ο @UserXP και πλέον πάει σφαίρα!!! Ευχαριστούμε παιδιά! Παράθεση από UserXP: “Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πάρα πολύ lag) με τις δύο τελευταίες XTRV (8.9.6 και 8.9.13). Στην τελευταία 8.9.13, έλεγξα το logcat και έιδα ότι το dex2opt [dex2oat] δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο /data/dalvik-cache και data/dalvik-cache/arm64 (ήταν κεν…
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας. Δεν βρήκα όμως κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι και root. Θα της δώσω μια ευκαιρία μέχρι το πρωί και βλέπουμε.... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα! Σε mi mix 2 μετά από 3 επανεκκίνησεις και 1 wipe dalvic cache and cache και μια μέρα χρήσης μια από τα ίδια... Πολύ lag... Όπως και στη προηγούμενη. Καμία σχέση με την 8.8.30.. Μάλλον θα γυρίσω πίσω αν δεν φτιάξει μέχρι το πρωί. Καμμια συμβουλή;; Δεν δουλεύει στο πάτημα του κουμπιού restart στο recovery Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δώστου μια μέρα ακόμα και αν δεν φτιάξει γυρίζεις. Στην χρήση μπαταρίας βλέπεις …
-
Καλησπέρα! Σε mi mix 2 μετά από 3 επανεκκίνησεις και 1 wipe dalvic cache and cache και μια μέρα χρήσης μια από τα ίδια... Πολύ lag... Όπως και στη προηγούμενη. Καμία σχέση με την 8.8.30.. Μάλλον θα γυρίσω πίσω αν δεν φτιάξει μέχρι το πρωί. Καμμια συμβουλή;; Δεν δουλεύει στο πάτημα του κουμπιού restart στο recovery Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Επειδή λόγω απουσίας έμεινα πίσω...., εγώ που έχω αγοράσει από σκρουτζομαγαζο, έχω ξεκλειδώσει και φοράω την αρομα, άμα θέλω να κάνω dowhgrade (όπως έκανα πριν μια εβδομάδα και γύρισα στην 8.8.30) θα έχω κάποιο θέμα; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω root. Ποτέ δεν είχα βάλει magisk στο mi mix 2 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξαναγύρισα στην 8.8.30. Το κινητό ξαναπεταει. Με την τελευταία σερνόταν κυριολεκτικά.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vanni: “Πως το ξέρεις ότι δεν είναι; ” Παράθεση από ovelix11: “οπως εγραψα και πιο πανω"Αφου τσεκαρα τωρα το paypal μου και εχω βαλει 5+5 στις 7 Μαρτιου. Δεν ειναι για ενα χρονο ? Μηπως επειδη τα εβαλα σε 2χ5 κι οχι 10 ? ” Αν είσαι VIP το nickname σου είναι σε κίτρινο χρώμα.Κάτσε να το δουν οι admin. Όλα θα γίνουν... ” Eστειλα μυνημα στον @MIUI_ART να το κοιταξει. Ευχαριστω
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν είσαι. Μήπως σου έληξε; ” οπως εγραψα και πιο πανω "Αφου τσεκαρα τωρα το paypal μου και εχω βαλει 5+5 στις 7 Μαρτιου. Δεν ειναι για ενα χρονο ? Μηπως επειδη τα εβαλα σε 2χ5 κι οχι 10 ?
-
αφου ειμαι vip . Εχω κανει συνδρομη για ενα χρονο . Για την 8,8,30 μου ηρθε κανονικα email Παράθεση από amavroudis: “Δεν πρόσεξα ότι δεν έχεις το VIP status. Sorry. Κανονικά λειτουργεί το Android file host Loading site please wait... ” Οχι. Αφου τσεκαρα τωρα το paypal μου και εχω βαλει 5+5 στις 7 Μαρτιου. Δεν ειναι για ενα χρονο ? Μηπως επειδη τα εβαλα σε 2χ5 κι οχι 10 ?
-
Η σελιδα για το request βγαζει αυτο Αδύνατη η πρόσβαση. Δεν σας επιτρέπεται να δείτε αυτή τη σελίδα.(Αν προσπαθείτε να κάνετε εγγραφή και βλέπετε αυτό το μήνυμα, είναι επειδή έχετε ήδη εγγραφεί ως μέλος στην κοινότητά μας,)