Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 928.
-
Παράθεση από NasDriver: “Το βασικό είναι ότι γράφει CN22 που δείχνει ότι έρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης και άρα περνάει τελωνείο... γενικά η αποστολή από Κίνα με sweden post δεν ήταν ασφαλής μέθοδος ” Α μπράβο, αυτό είναι που μετράει. Δεν έχει σημασία ποιας χώρας είναι το ταχυδρομείο που στέλνεται το δέμα, αν φαίνεται το CN22 καταλαβαίνει ο τελωνειακός ότι είναι από Κίνα και βάζει τους ανάλογους φόρους. Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι το Sweden Post είναι ασφαλές, αντιθέτως! Τα πράγματα είναι διαφορετι…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Μην το σκέφτεσαι. Στα 200 πάνω κάτω, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Και μπαταρία που δεν πέφτει με τίποτα. ” Ευχαριστώ αλλά όπως είπα θα πάρω από Κωτσόβολο λόγω επιδότησης. Το RN 4/64 το έχει στα 265€, κάπως ακριβούτσικο νομίζω. Για αυτό και δεν το έβαλα μέσα από την αρχή και για αυτό έβαλα το ερώτημα που στην ουσία είναι, καλύτερος επεξεργαστής ή περισσότερη μνήμη; Η συγκεκριμένη επίσης να πω, δεν ασχολείται πολύ με τα social media (για την ώρα δηλαδή, γιατί δεν ξέρω αν πάρει…
-
Η αγορά θα γίνει από Κωτσόβολο λόγω επιδότησης και είναι για γυναίκα. Θέλουμε Xiaomi κοντά στα 200€ Το ερώτημα είναι τι αξίζει πιο πολύ, καθώς στο μέγεθος είναι περίπου ίδια. Το Mi A1 με 4/64 στα 199€ με τα θετικά του Android One, το Redmi 5 plus με 4/64 με τη μεγαλύτερη οθόνη και τα μικρότερα bezels στα 235€, ή το Redmi Note 5 με 3/32€ όμως, αλλά καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή και αυτό στα 235€; Καμιά γνώμη;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Stable με MIUI 10 πότε να περιμένουμε εμείς οι "σταθεροί"; Σε κανένα εξάμηνο;
-
Έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην πράξη όμως! Δες iPad mini με ένα οποιοδήποτε 8άρι tablet! Το 7,9" είναι 4:3 που μου αρέσει πολύ
-
Παράθεση από amavroudis: “7,99" ” Τώρα γράφεις για να γράφεις ή ξέρεις κάτι; 7,99" δεν υπάρχει πουθενά
-
Σε σχετική είδηση στο Mi forum διάβασα για 8" οθόνη και όχι για 7,9". Τι ισχύει;
-
Παράθεση από billphone: “Παρήγγειλα μπαταρία για ένα CHUWI tablet από aliexpress και μου τν έστειλαν με tracking number και όχι untracked που περίμενα ! Υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα χέρια μου ή πάει για κατάσχεση; ” Αφού είχε κολλήσει 8 μέρες στο "Παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό, Βέλγιο" σήμερα προχώρησε στο "Αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό, Βέλγιο" Αν είναι να το σταματήσουν πότε θα γίνει; Λογικά πριν το βάλουν στο αεροπλάνο, έτσι δεν είναι;
-
Παράθεση από geodark: “Παράθεση από billphone: “Μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες πρέπει να μείνει στην κατάσταση "Item is announced / bpost received the information "; Βρίσκεται εκεί εδώ και 13 μέρες. Αγορά από Gearbest 24/5/18 ” @billphone Σε γενικές γραμμές εώς τώρα όλα πηγαίνανε καρφί με μαξ 7 μερές στην κατάσταση που είσαι τώρα. Τον τελευταίο μήνα ένα σχετικά καλό ποσοστό (γύρω στα 25-30% -στατιστικό απο 25 παραγγελίες όχι μόνο δικές μου- καθυστερεί πολύ στην φάση που είσαι και μπορεί να κάνει…
-
[MIUI Fan Site Awards 2017] Ζωντανή κλήρωση ενός RedMi 5 για όσους μας ψήφισαν στον διαγωνισμό.
ΜήνυμαΑ ωραία, και το είχαμε ξεχάσει