Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής του εκάστοτε μαγαζιού. Μπορείς να τους ρωτήσεις...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
To Aliexpress είναι η μεγαλύτερη μηχανή πώλησης παγκοσμίως με πολλές και σημαντικές δικλείδες για τον αγοραστή.
Σε ότι αφορά το τελωνειο τα τυχόν έξοδα εκτελωνισμου βαρύνουν τον αγοραστή.
Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις τηλέφωνο δεν έχει σχέση από που θα το πάρεις αλλά με ποιον τρόπο θα γίνει η αποστολή.
Τηλέφωνο και αντικείμενα αξίας είτε τα στειλει πωλητης του Aliexpress είτε το Gearbest απαξ και πατήσουν τελωνειο υπολογίζεις 24% ΦΠΑ + 15€ τέλη εκτελωνισμου. Αν είναι άνω των 300€ υπάρχει και φόρος πολυτελείας αλλά δεν εφαρμοζεται πάντα και είναι στα γουστα και στα κέφια του τελώνη.
Even dead i will fight. -
Ο/H billphone έγραψε:
Παρήγγειλα μπαταρία για ένα CHUWI tablet από aliexpress και μου τν έστειλαν με tracking number και όχι untracked που περίμενα ! Υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα χέρια μου ή πάει για κατάσχεση;
-
Όλα καλά τελικά, η μπαταρία μέσα. Από έξω έγραφε ο Κινέζος Usb part! Αλλά ήρθε σε 16 μέρες από Ali με Belgium Post!
Τώρα μένει να την βάλω στο τάμπλετ να δω αν λειτουργεί, γιατί θέλει κόλλημα με κολλητήρι και δεν έχω εύκαιρο στο σπίτι... -
Παιδια τι εννοουν με το παρακατω???
Επιασε τελωνειο αντικειμενο που κανει 3 ευρω???Mi 11 pro -
Όχι περιμένει να του κολλήσουν αυτοκόλλητο , τελωνειακός ελεύθερο να συνεχίσει το ταξίδι του.
-
Όλα σχεδόν μπαίνουν τελωνείο πλέον και εκεί γίνεται η διαλογή τους σε όσα πάνε για χρέωση και σε όσα είναι τελωνειακός ελευθέρα
-
K ομως παιδια...Το σταματησαν κ θελουν αποδειξη,paypal... Μα πανε καλα μωρε???
Τωρα που θα τους τα στειλω αυτα?
Ολη αυτη η ιστορια για ενα tempered glass chui....Mi 11 pro -
Το ίδιο έπαθα και εγώ. Θα σου έρθει sms: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA TON EKTEΛΩNIΣMO TOY RY16432xxxxCN AΠAITEITAI PAYPAL H TIMOΛOΓIO H AΠOΔEIΞH AΓOPAΣ. ΠAPAKAΛOYME NA AΠOΣTAΛEI ΣTO geta@elta-net.gr
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Συμπερασμα: ο δαίμονας του tapatalk τρώει το mail των ΕΛΤΑ geta@elta-net.gr
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επιασαν κ τα τρια μικρα αντικειμενα απο οτι βλεπω... Τους προλαβα κ εστειλα μαιλ. Δεν πανε καλα παντως... Να δω τι θα εκτελωνισουν σε αντικειμενα των 5-7&13 ευρω... ΤραγικοιMi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα