Παιδια καλώδιο αξίας 5 ευρώ στάλθηκε με dhl ecomerce και όχι με ταχυδρομείο Κίνας όπως έλεγε ο πωλητής. Περνάει τελωνείο αυτό? Η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ ή με dhl?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
καλησπερα ...φιλος μου θελει να παραγγειλει ενα κινητο(bluboo s3) απο εξωτερικο και στο tomtop το βρηκα 128 σε φλας σειλ. τι διαλεγω ομως για αποστολη priority η duty free? για αποφυγη τελωνειου.
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Παιδια καλώδιο αξίας 5 ευρώ στάλθηκε με dhl ecomerce και όχι με ταχυδρομείο Κίνας όπως έλεγε ο πωλητής. Περνάει τελωνείο αυτό? Η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ ή με dhl? -
Duty free για ασφάλεια τελωνείου, εάν περάσει τελωνείο σου επιστρέφουν τα έξοδα.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Παιδια καλώδιο αξίας 5 ευρώ στάλθηκε με dhl ecomerce και όχι με ταχυδρομείο Κίνας όπως έλεγε ο πωλητής. Περνάει τελωνείο αυτό? Η παράδοση γίνεται με ΕΛΤΑ ή με dhl?
-
Ελπιζω μην ερθει με κανα σημειωμα για πληρωμη...
Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις δες παρακάτω.
ΕΛΤΑ γενικά
Τέλη εκτελωνισμού
Τώρα, αν γίνει καμιά στραβή και το σταματήσουν, τους στέλνεις με email την απόδειξη πληρωμής ή κάποιο screenshot της συναλλαγής από το paypal.
Δες 2-3 σελίδες πιο πίσω, είχε ξαναγίνει αναφορά... -
Καλημερα παιδια.Παρ οτι εχουν στρωσει τα πραγματα εδω και αρκετους μηνες στο ελληνικο τελωνειο , τον τελευταιο μηνα υπαρχουν μικροδεματα που παραμενουν σε κατασταση αναμονης αφου σκαναριστουν απ τα ΕΛΤΑ απο 10-14 μερες.Πηραν αδειες τα παλλικαρια?
Παντως να μου ερθει powerbank απο παραγγελια Σεπτεμβριου 2017 , μετα απο 10 μηνες ΔΕΝ το περιμενα... -
Ο/H billfot έγραψε:
Παντως να μου ερθει powerbank απο παραγγελια Σεπτεμβριου 2017 , μετα απο 10 μηνες ΔΕΝ το περιμενα...
Υπάρχουν ακόμα χαμένοι σάκοι όπως δείχνει το πράγμα -
Μερικούς μήνες ακόμα να αργούσε, θα λέγαμε ότι το έφερε ο Αϊ Βασίλης!!!
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Από 26/6 σε ένα από τα flash deals του Banggood των τελευταίων ημερών παράγγειλα ένα ακόμη mi Band 3 και ενώ το λέει από την πρώτη στιγμή σε stock ακόμη τίποτα ούτε καν αποστολή... Ποιος ξέρει πότε θα έχουν αληθινά... Άρχισε κι αυτό της τσι ρι μονιες μου φαίνεται... ΧαχαχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Γιώργο από την δική μου εμπειρία θα σου πω τι παίζει. Αυτή όταν το έχουν στοκ το στέλνουν το αργότερο την επόμενη. Το αναλαμβάνει η flyt express με ένα εσωτερικό tracking δικό τους. Μέχρι να γίνει dispatch για Ολλανδία και να πάρει ολλανδικο tracking η παραγγελία φαίνεται ότι είναι ακόμα στο prossecing. Μόλις γίνει αυτό τότε γράφει shipped και παίρνεις tracking από post nl. Τότε το βλέπεις και pre advised. Στην δικιά μου περίπτωση όλο αυτό κράτησε περίπου 7 ημέρες. Μετά το pre advised θέλει δύο με τρεις ημέρες να το δεις να κουνιέται περαιτέρω και να φεύγει από Ολλανδία. Σε ενόχληση με μέιλ για το τι παίζει ήταν ότι λόγω mid season flash sale είχαν κάποια θέματα.
Οπότε υπομονή λοιπόν
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Βασίλη ναι κάπως έτσι παίζει το θέμα σήμερα μου έδωσαν tracking nl για να δούμε σε πόσες μέρες θα έρθει...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα