Κάτω από 22€ παραγγελία , το πολύ να σου ζητήσει το τελωνείο αποδεικτικά πληρωμής που αποδεικνύει ότι η παραγγελία ήταν κάτω των 22€.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Οπότε είμαι ασφαλής?
-
Με λίγη ταλαιπωρία και διαδικαστικά που μπορεί να προκύψουν , ναι. Ο νόμος είναι σαφείς , αξίας εμπορευμάτων κάτω των 22€ είναι τελωνειακώς ελεύθερα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου καλό βράδυ να έχεις..
-
Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για μια smart home cam. Είναι παντού σε έλλειψη εκτός από geekbuying. Γνωρίζει κάποιος αν ειναι έμπιστο και τι παίζει με τελωνείο;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σημαντικές πληροφορίες, μη εξακριβωμένες όλες, γνώστες σε πολλούς, άγνωστες σε άλλους:
Αγορές από Κίνα: αυτές είναι οι νέες μέθοδοι αποστολής, χωρίς τελωνείο - GizChina Greece
-
Άρα βάζω eu priority και ελπίζω να πάνε όλα καλά.. ευχαριστώ
Παντως στη συγκεκριμένη δε γράφει eu stock ενω σε κάποια άλλα προϊόντα το γράφει ότι είναι από eu. Έστειλα mail για να επιβεβαιώσω και ενημερώνω.
ΣτάλθηκεRedmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να ρωτήσω Τώρα επειδή δε μου έχει ξανατύχει, αγορά απο Banggood κινητού πριν 20 μέρες (πληρωμένο κανονικά) με την προϋπόθεση ότι 10 Ιουλίου θα το έστελναν, είπαν για 20 Ιουλίου μετά και συμφώνησα. τελικά προχθές 17 Ιουλίου την ακυρώνουν λόγω ότι δε θα παραλάβουν τελικά το κινητό και μου λένε ότι θα γίνει refund.
2 μέρες τίποτα όμως. Επικοινώνησα σήμερα και δεν έχω λάβει καμία απάντηση μέχρι τώρα.
Το στο καλό γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?
Απλά περιμένω μέχρι τη Δευτέρα Μήπως μπουν τα χρήματα και ταυτόχρονα επικοινωνώ ξανά μαζί τους?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καλησπέρα @alvin1983. Και εγώ σε περίπτωση refund έκανα 4 εργάσιμες να δω τα λεφτά από banggood. Παρόμοια περίπτωση μου έδωσαν νέα ημερομηνία μια φορά δέχτηκα μου ξαναδινουν και ζητάω refund.
Δεν νομίζω πως κινδυνεύεις.
Υπομονή. -
@annonnaki Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Όχι το ξέρω δεν κινδυνεύω απλά να ξέρω πως γίνεται η διαδικασία αυτή ήθελα Γιατί δε μου έχει τύχει.
Αρα από Δευτέρα με το καλό να τα περιμένω. Το έχει το gearbest μωρέ και έλεγα να βάλω από κει τη παραγγελία όταν παραλάβω τα χρήματα.
Σε ευχαριστώ και πάλι.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Παντως στη συγκεκριμένη δε γράφει eu stock ενω σε κάποια άλλα προϊόντα το γράφει ότι είναι από eu. Έστειλα mail για να επιβεβαιώσω και ενημερώνω.
Αν πάρεις από eu stock δεν σε ενδιαφέρει πως θα παραγγείλεις, μια και έρχεται από eu και δεν έχει τελωνείο... -
καλησπέρα , έκανα μια παραγγελία από gearbest κινητό 85 ευρά σύνολο , το πήρα με priority direct mail δεν έχει έχει φύγει ακόμα από εκεί , είναι safe από τελωνείο , είδα στα reviews τώρα ότι οι περισσότεροι παίρνεται με registered belgium , πείτε μου μία αν είναι και προλάβω και ακυρώσω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα