Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 928.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από zt654: “το priority direct mail του banggood θα μας γλιτώσει κανένα τελωνείο ή την κάτσαμε τελείως; ” Για αυτό κάτι; με ενδιαφέρει άμεσα.Έχω δει βέβαια και αυτό το οποίο καταγράφεται στα θετικά, απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ” Παράθεση από zt654: “πάρε από banggood με priority direct. ” Επανέρχομαι...Έστειλα email στο Banggood και τους ρώτησα για τρόπο αποστολής με τις μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο…

• Δεν ξέρω από Windows αλλά η λύση του ESC μου μοιάζει ακίνδυνη (χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου βέβαια)

• Παράθεση από spideman3: “Γιατί το αγγλικό όσες συσκευές είναι με android 6.0 και άνω είναι μια ουσιαστικά άχρηστη εφαρμογή, δεν αναγνωρίζει καμιά συσκευή . Η μόνη χρησιμότητά του είναι ότι είναι απαραίτητη για τους drivers. ” Έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ

• Παράθεση από spideman3: “Έφθασεεε ..... Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot) ” Τελικά το spiderman δεν ήταν τυχαίο όνομα! Και επειδή είμαι νέος στη γειτονιά αν θες μου απαντάς και σε αυτό: - Γιατί χρειάζεται η βρώμικη δουλειά να γίνει με το Κινέζικο MiPcSuite και όχι με το Αγγλικό όπως λέει αυτός ο οδηγός;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ή να ακολουθήσεις τον οδηγό για unbrick του @derveni με το κινέζικο Mi PC suite... ” Πού την βρίσκουμε αυτόν τον οδηγό;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από spideman3: “Nilkin 9H+ το κορυφαίο top το είχα για 6 μήνες. Μετά έβαλα αυτό που είχε ως δώρο το sait που πήρα την συσκευή. Μια χαρά και αυτό σε βουτιά της συσκευής έσπασε αυτό άθικτη η οθόνη No Name. Και τώρα έχω αυτή άψογη έως τώρα αυτό από ali Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Mi5 Mi 5 9H 2.5D Arc Edge 0.33mm Anti Scratch Anti Impact Protective Film. Και για ρεζέρβα αυτή 9H Tempered Glass Film For Xiaomi M5 Screen Protector Cover. @billphone ” Τα αλλάζεις σαν τα πουκάμισα…

• Για tempered glass ποιο προτείνετε; Της LUANKE από Gearbest αξίζει;

• Λοιπόν μου απάντησαν αυτό: "We are sincerely sorry for the inconvenience caused. We can understand your concern at the moment. After reviewing your issue with attention, we would like to make an exception this time to solve the issue for you. Although it has passed the 45 day money back guarantee, we can exceptionally refund the remain full payment of 46.67 USD for you. Please allow up to 48 hours for the transaction to appear on your Paypal account." To good to be true? Δεν καταλαβαίνω αυτό για…

• Παράθεση από akis95: “Γεια σας, ξέρετε κανένα καλό tempered glass για το redmi pro που να μην δημιουργεί το rainbow effect (Newton rings)? Ευχαριστώ... ” Νομίζω Άκη ότι αυτό το πρόβλημα το δημιουργούν μόνο τα full face, αλλά αν βάλεις από τα άλλα θα έχεις κενό στο περίγραμμα. Τόσο έντονο είναι;

• Έστειλα σκληρή διαμαρτυρία επιφυλασσόμενος των δικαιωμάτων μου. Περιμένω απάντηση...

• Παράθεση από NasDriver: “Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, νομίζω ότι στην Ελλάδα τουλάχιστον, εάν δεν μπορούν να επισκευάσουν κάτι πρέπει να σου δώσουν το ίδιο ή καλύτερο. Μήπως έγινε κάτι αντίστοιχο και στην περίπτωσή σου ? ” Το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό. Ίσως να μην επισκευάζονταν όντως το δικό μου. Το πρόβλημα είναι ότι με διαβεβαίωναν ότι είναι το δικό μου και ότι το επισκευάσανε και μου το στέλνουν πίσω. Όταν τους ρωτούσα τι είχε και τι αλλάξατε, αλλά λόγια να αγαπιόμαστε!…

• Παράθεση από perpetas: “Αυριο παραλαμβάνω κι εγώ tablet από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest μέσω Ουγγαρίας. Θα ενημερώσω σχετικά. Επίσης παρήγγειλα το Mi 5 από Gearbest από αποθήκη HK. Ελπίζω να ισχυριστεί ότι flat rate shipping μας γλιτώνει από τελωνεία. ” Το σκέφτομαι και εγώ. Με ποια μεταφορική θα στο στείλουν;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billphone: “Με αυτά και με αυτά μου ζητάνε συγγνώμη οι άνθρωποι, μου δίνουν και 400 πόντους, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα; ” Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.. ” Ευχαριστώ. Περιμένω και θα ενημερώσω =============== Ιουν 7th 2017, 10:52pm =============== Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Bodai: “Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.. ” Ευχαριστώ. Περιμένω και θα ενημερώσω ” Τελικά σήμερα παρέλαβα το tablet. Αυτό που είχε όμως η συσκευασία δεν ήταν…

• Παράθεση από makis1024: “Η 4px είναι η εσωτερική κούριερ της Κίνας που αναλαμβάνει να μεταφέρει το δέμα από το κατάστημα στην singpost , πιθανότητα για τελωνείο υπάρχει μπορεί όμως και να την γλυτώσεις ,είναι θέμα τύχης. ” Παράθεση από zt654: “Έτσι νομίζω. Πιστεύω η μόνη σου ελπίδα είναι να μην γράφει China... ” Όλα καλά αυτά που λέτε όμως το Warehouse από το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω είναι το ΗΚ, εκτός Κίνας δηλαδή

• Παράθεση από zt654: “είναι καταρχάς 4PX και είναι εταιρία logistics που εξυπηρετεί το GB και τα στέλνει με singpost μετά. ” Δηλαδή δεν αλλάζει κάτι με τα τελωνεία. Είναι σαν singpost στην ουσία. Άρα δεν έχω επιλογές

• Ξέρει κανείς τι είναι η FORAM4PX; Το Gearbest μου είπε: There are only three method that we can choose, the DHL or the FORAM4PX or the SingPost Registered. Please tell us your decision?