Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 369.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από SomniusX: “τα σπάει, μόνο που οι άλλοι θέλουν μοτίβο για να ανοίξουν το κινητό κι εσύ όχι σου φτάνει μετράει βήματα και ύπνο και βάζεις στόχους.. είναι πολύ καλό.. για ειδοποιήσεις δεν έχω βρει κάτι ακόμα και με στεναχωρεί εκεί” Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από SomniusX: “τα σπάει, μόνο που οι άλλοι θέλουν μοτίβο για να ανοίξουν το κινητό κι εσύ όχι σου φτάνει μετράει βήματα και ύπνο και βάζεις στόχους.. είναι πολύ καλό.. για ειδοποιήσεις δεν έχω βρει κ…
-
« Original Xiaomi MI Mini Wifi Wireless Router .... το ξερω το ειπες πιο πανω σε διαβασα πολυ καλα γιαυτο ειπα ψαρωσα .... »
-
« ψαρωσα ... και το τσιμπησα ... »
-
« περιμενουμεεεεεεεε »
-
« περιμενουμε νεα .... Μεγειες »
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμες για Download οι νέες GTV ROMs για τις παρακάτω συσκευές.... -------- Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S) ----Tρέχουσα έκδοση 4.9.26---- Παράθεση: “xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_Hellas-GTV-4.9.26.zip” ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση -------- - Redmi Note 4G/LTE => x…
-
« στην ερωτηση σου την 2 αυτο το πραγματακι ειναι wifi... το βαζεις στον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος στο internet... και εχεις wifi στο σπιτι... τωρα θα μου πεις τι να το κανω αφου εχει το ρουτερ μου... απλα εγω το αγορασα και το περιμενω » « το to2c.com απλα να ξερεις το εχει ακριβα.... »
-
Mi Band
Tilemaxos42 - - Mi Band
ΜήνυμαΣτις αποστολές...
-
Ακουστικά Piston
Μήνυμα« εγω τα αγορασα απο το pandawill.com ... »
-
« Αντε με το καλο να ερθει να μας πεις εντυπωσεις .... μαλλον θα το παρω και εγω ... »
-
Mi Band
Tilemaxos42 - - Mi Band
Μήνυμα« Το πιο φθηνό θα το βρεις στο pandawill.com ειναι καλο site αλλα αργει λιγο ... »
-
Διαθεσιμοτητα mi2s ? Που ?
Μήνυμα« μπορεις να ριξεις μια ματια στο vickmall.com ή στο pandawill.com »
-
// Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια! \\
-
// Απιθανοι ειστε ολοι ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ \\
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από MIUI_ART: “Διαφορετικά τηλέφωνα + Διαφορετικές ROM” RedMi Note = RedMi Note = HongMi Note HongMi = HongMi 1sw” Οπς! Λάθος... Η πρώτη σου γραμμή είναι σωστή... όλα αυτά που γράφεις είναι το ΙΔΙΟ μοντέλο (που βγαίνει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις). Η δεύτερη γραμμή όμως είναι λάθος. Το HongMI ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ τηλέφωνο απο το HongMi 1sw (to "w" είναι σωστό εδώ, αλλά πλεονασμός... συνήθως θα το βρεις με το όνομα "Hongmi 1s") Το σκέτο Hong…