Παράθεση από theopan: “Παράθεση από giannnis12: “Το ονόμασα mido σκέτο και το φάκελο και το αρχείο αλλά τίποτα ” Το αποσυμπιέζεις το .tgz να δημιουργηθεί φάκελος. ” βλακεία μου, το αποσυμπιεσα μια φορά ήθελε δύο φορές, θα το κάνω βλέπουμε, το έχω ξανακάνει αλλά το είχα ξεχάσει για την αποσυμπίεση Ευχαριστώ για την βοήθεια όλους
Παράθεση από demakhs: “βάλε μόνο λατινικούς χαρακτήρες χωρίς αριθμο π.χ. sousamianoikse ” Το ονόμασα mido σκέτο και το φάκελο και το αρχείο αλλά τίποτα
Παράθεση από demakhs: “zβήσε τε κενά και κάντο να έτσι: d:\rn4 αν d είναι ο δίσκος που έχεις εγκατεστημένο το λειτουργικό στον υπολογιστή σου ” Τίποτα το ίδιο μύνημα βγάζει
Πέρασα ξανά τους drivers και τώρα το βλέπει το κινητό αλλά μου βγάζει ότι δεν βλέπει το καθορισμένο αρχείο από το σύστημα Έχω κατεβάσει την fastboot rom αρχείο tar
Το κινητό είναι μιας φίλης. Το πήγε σε τεχνικό γιατί είχε πέσει στο νερό και δεν άνοιγε, της είπαν ότι θέλει μπαταρία και λογισμικό, το έβαλαν και το κινητό ήταν κλειδωμένο και ήθελε κωδικούς που δεν τους έχει. Της είπαν ότι θέλουν 69€ αλλά το κινητό θα είναι κλειδωμένο και είπε να το γυρίσουν στην αρχική μορφή, Το κινητό ανοίγει μέχρι το λογότυπο και σβήνει, μόνο σε fastboot Kai recovery μπαίνει αλλά στο recovery δεν έχει επιλογές για εγκατάσταση
Καλησπέρα, πως μπορώ να εγκαταστήσω την ROM χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader; Δοκίμασα με το miflash tool, fastboot αλλά δεν βλέπει την συσκευή.Το κινητό ανοίγει μέχρι το λογότυπο και μετά σβήνει
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giannnis12: “Υπάρχει τρόπος να βρούμε ποιο είναι ώστε να βάλω την σωστή ROM; ” σε fastboot δωσε την εντολή fastboot getvar product για να δεις.Υπάρχουν και Nikel και Mido χωρίς βίδες από κατω, ” Δηλαδή πως γίνεται, δεν το έχω ξανά κάνει. Μπαίνει σε fastboot
Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε μια φωτογραφία από το κάτω μέρος, USB port. Νομίζω ότι τα nikel έχουν βίδες εκεί...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56512/ ” όχι δεν έχει βίδες
Γεια σας έχω ένα redmi note 4 μιας φίλης και έχει το εξής πρόβλημα, ανοίγει μέχρι τo mi λογότυπο και σβήνει, μπαταρία είναι 65% και φορτίζει κανονικά. Λέω να του αλλάξω την ROM αλλά δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο note4 είναι. Υπάρχει τρόπος να βρούμε ποιο είναι ώστε να βάλω την σωστή ROM;
Ο συγχρονισμός της Google φταίει, τώρα έστρωσε, έτοιμος για αλλαγή ROM ήμουνα, γιατί ούτε με επαναφορά με back up που είχα έστρωσε. Κλείσιμο του συγχρονισμού, απενεργοποίηση συγχρονισμός Google, επανεκκίνηση
Σε redmi note 2και με 8.4.26 δουλεύει κανονικά,σε redmi 4a με 9.5.6 δεν δουλεύει αλλά παρατήρησα ότι στο 4Α το πληκτρολόγιο με τους αριθμούς έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες, δεν το είχα παρατηρήσει, ευκολία--------
Παράθεση από morrison: “Ποια εννοείς;; Τι πρέπει να κάνω εγώ; ” Δοκίμασε την 9.5.4 πάνω σε αυτή που έχεις πρώτα και αν δεις ότι δεν σου κάνει βάλε την dev xtrv 8.4.19 αλλά θα πρέπει να κάνει factory reset για να πας από stable σε dev και ανάποδα. Ότι και να κάνεις πάρε backup την ROM που έχεις τωρα
Παράθεση από thomas01: “Ποιά είναι κατά την άποψή σας η καλύτερη από τις τελευταίες xtrv developer rom? Η τελευταία 8.4.19 ή κάποια προηγούμενη? ” η τελευταία
Παράθεση από morrison: “Σκέφτομαι να αλλάξω την ρομ μιας και έχει αρκετά σοβαρά θέματα και δυσκολεύουν την λειτουργία του κινητού.. έχω την stable 9.2.4.0. ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη κ εκείνη που δεν θα με απασχολεισει ιδιαίτερα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ” Η τελευταία xtrv πάει πολύ καλά